Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Benimle avm ye zor gidiyo yorgunum bi pazarim var diye diye seninle rusyaya hic gelmezeger gelirsede mümkünse orda unut onu deplasman sonrasi

En son arkadaşın balkonda mangal yapacağız dediğinde bir gece kulübünde çıktı şimdi Rusya ya gideceğim deyip nereden çıkar tahmin edemiyorum o yüzden o hayatımız boyunca anca işe gider:)

Futbol vs hangısı olursa olsun hıcbır ilgisi yoktur.. Güvenim eşime sonsuzdur..isterse gidebilir..

Kazmam rus meraklısı zaten bilmem çok guzeller seksiler offff diyo valla aram limoni bide bildirim de bu anket bastaydi bir bu eksik dedim. Offff kazen bizi baya bir terlettin birak ruyanda hayalini ancak bem hayatinda olmadigimda kurar

Gidemez zaten seni de tanımıyorum neden güven olsun ...
Açık sözlülük kusura bakılmasın artık:)

Aynı beni anlattın bunu nasıl yenicez yoksa beni her bırakıp gitmesinde sinirden artık bana bişey olacak hiç bir yere bensiz gitmesini istemiyorum

Aynı beni anlattın bunu nasıl yenicez yoksa beni her bırakıp gitmesinde sinirden artık bana bişey olacak hiç bir yere bensiz gitmesini istemiyorum
İnan bu halimden ben de hiç memnun değilim. Artık rahat olmayı istiyorum. Giderse gitsin deyip, keyfime bakmayı istiyorum ama yapamıyorum. İster istemez, bozulduğum yüzüme hareketlerime yansıyor.
Bir yolu vardır elbet bunu yenmenin ama nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…