Abi al götür gittiğin yerde pasaportunu neyi varsa yok et , sen geri gel , eşimi de orda bırak :)Kazen
Ablam yaAbi al götür gittiğin yerde pasaportunu neyi varsa yok et , sen geri gel , eşimi de orda bırak :)Kazen
Haklısın vallahiVazgeçtim Nevoş Allah korusun Kazen abiyi de yoldan çıkarır
Keşke olsa öyle bir durum olsa da gitse adamcağazım. Canı çıktı çalışmaktan.Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Erkekler yurtdisina ciktigi zaman mutlaka yabanci kadinlarla vakit gecirmek istiyolar da ondan"Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
Aynen canım çünkü ben bu halimi hiç beğenmiyorum bi önerisi olan yokmu bizeİnan bu halimden ben de hiç memnun değilim. Artık rahat olmayı istiyorum. Giderse gitsin deyip, keyfime bakmayı istiyorum ama yapamıyorum. İster istemez, bozulduğum yüzüme hareketlerime yansıyor.
Bir yolu vardır elbet bunu yenmenin ama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Tecrübeli ablalar bize bir akıl versin. İnan bunu kafaya taktıkça yoruluyorum. Giden bizden gidiyor.Aynen canım çünkü ben bu halimi hiç beğenmiyorum bi önerisi olan yokmu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?