Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Hayır ve evet evet ve Hayır
Yani kazen'i sadece platformdan biliyorum
Organ mafyasi olmadığı ne malum yada birlikte gecelere akmalar falaaan

Keşke olsa öyle bir durum olsa da gitse adamcağazım. Canı çıktı çalışmaktan.
O mutlu oldukça da beni daha çok seviyor ve ilgileniyor, işime bile gelir yani

Aslında ben , babam eşime teklif etse Rusya ya göndermem değil Kazen :) ama düşündüm de siz sevgili eşinizi Benin yanıma yollayın Londra ya ben de eşimi sizinle Rusya ya yollayım :) Londra da gezilecek çok yer var lisabella yi eşinizi gezdiririm akşamları Tower Brigde bir kadeh kırmızı şarap gündüzleri müzeler , yan komşumuz İtalyan bu ara da , çok sıcak kanlı insanlar

Tabiki gidebilir ama maçla arası yok :) varsa ki vardır elektronik mağazaları gezersiniz bol bol :)

Kazen bil kazan olursa diye takipte olacagim. Rusya, futbol vs ilgisini cekmez ama şöyle voyage ayarinda bi tatil olsa kosa kosa gider. direkt de yalniz yollarim. cani cikti calismaktan.. hasta karisina bakmaktan. bizi gör e mi :)))

Aynen canım çünkü ben bu halimi hiç beğenmiyorum bi önerisi olan yokmu bize

Yokkkk. Zaten kafasını kaşıyacak vakti yok ki garibimin. Ha isterse de benim bir ayağım Rusya'da zaten, ben onu götürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…