Sorun eşimde de, sende de değil kazen abi."Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
O çıta kırıldı ve daha evden çıkmıyor biliyor ki zırt pırt arayip rahatsız edeceğim mecburen kahveye de son verdi
ben kardeşimle yollamam seninle yollarım
eminim kadınlar hakkında çok şey biliyorsun
neyin bir hasar yaratacagını çok iyi analiz edebilirsin
al işte güvenebileceğim en dogru insan :))
Ben kocayi Rusya'ya calismaya gonderdim,cesedi geldi,Ruhu orda kalmis.boyu devrilecise bosadim.Istersen soyleyeyim o seni gotursun Kazen gormus gecirmis.Tarihine asina..
Ben gönderirim :) donerse benimdir donmezse ruslarin daha napiyim yaniii donmeyen adami :) :)Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Gönderirim asla tereddüt etmem sizi tanımıyorum ama eşimi tanıyorum :)Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Acı gerçek onunda kk da olduğumdan haberi yokLütfen acısını paylaştığımı söyleyin
Lütfen acısını paylaştığımı söyleyin...
Aslında istediğim buydu, şunla yollamam dediğiniz kimler var ?
Töbe ben almayayım ...
Ben gönderirim :) donerse benimdir donmezse ruslarin daha napiyim yaniii donmeyen adami :) :)
Benimki uyuyor ama cevap vereyim adına :) masraflar ondan mı diyecek??Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?