Iki asamali test bu galiba. Kiminle yollamazsin kismini da cevaplayayım. Bi tane ata benzeyen arkadasi var. Yele gibi saci hep yuzunde surekli ufleyip yuzunu aciyor. Onunla yollamam. O cok tehlikeli . Atlara ufleyen adam o . Evde rusca ogrenmis. Hirsa bak.
Çıkarır mısınız o topu ayağınızdan pas verir misiniz falan gibi mi? orijinali çıkar lan topu ayağından, şerefsiz oluyor da :)Ben yollamam eşimi sizinle..kafalarınız uymaz..Eşimin maç izlerken bile nazik bir tavrı vardır.. )
Vayyy azimde son nokta, başka bişey desek öğrenmez :))
Gider misin dedim, kazen ne demekmis ya dedi
Gitmisken bir hafta da benden izin
Azcik kafa dinleyelim yahu..
Kazen ve @Lisabella evli miymiss
Var mi baska evli olanlar ay ben şok
Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Yok o kadar da değil canım sadece çok fazla küfür etmez karşında bir dolu erkek varken bile demek istedim :)))Çıkarır mısınız o topu ayağınızdan pas verir misiniz falan gibi mi? orijinali çıkar lan topu ayağından, şerefsiz oluyor da :)
Ben de şu an öğrendim çok konu dışı ama nasıl tanıştınız merak ettim forumla bir alakası var mı acabaKazen
Soruyu bak.
Ben direkt Rusya'nın göbeğinden sevgili buldum kendime , adama her gün dünya kupası
Böyle şeyleri çok saçma buluyorum ya. Onca ülke gezdim insanini en sevdiklerim , ennn canayakin ennnn misafirperverler genelde slavlardi.
Ama Rusya= fuhuş gibi bir algı var ve bu aptal sorular da bu algıya çanak tutuyorlar.
Rusya, Ukrayna, Belarus... Buralar doğası güzel, kendi güzel, insanları daha da güzel harika yerlerdir. Rus insanı kendine hastır, cesurdur, yardimseverdir... Kadınların eli ekmek tutar, erkekten çok kadın çalışan görürsün. Araba da yıkarlar , belediyede copculuk de yaparlar. Öyle diğer ülkelerin nazlı kadınları gibi 'hanim hanimcik' takılıp ayağına taş degdirnemezlik yapmazlar.
Ben yollamam eşimi sizinle..kafalarınız uymaz..Eşimin maç izlerken bile nazik bir tavrı vardır.. )
Çok güzel hatunlar da var o yüzden bensiz gidemez heleki Rusya ama nijeryada dünya kupası duzenlenirse gidebilirsinizRusya'da çok güzel tarihi yapılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?