Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Gider misin dedim, kazen ne demekmis ya dedi

Gitmisken bir hafta da benden izin
Azcik kafa dinleyelim yahu..

Kazen ve @Lisabella evli miymiss
Var mi baska evli olanlar ay ben şok

Ben de şu an öğrendim çok konu dışı ama nasıl tanıştınız merak ettim forumla bir alakası var mı acaba Kazen

Iyi de abici hangi maci izliceksiniz ki. Bu yilki kupa bir garip, herkes birbirinden kotu oynuyor

Almanya - kotu
Portekiz - kotu
Arjantin - kotu
Ispanya - kotu

Tum favori takimlar ya yasli, ya kotu organize ya da sadece direkt kotu yani. Al birini vur otekine yani.

Brezilya - Iyi
Fransa - Iyi

Hirvatistan - eh iste 3. olur

Ben Messi reyiz askina:) Arjantin taraftariyim ama boyle olacagi belliydi yani Nijeryayi guc bela gectik.

Salla yani gitmeye degmez.

Çıkarır mısınız o topu ayağınızdan pas verir misiniz falan gibi mi? orijinali çıkar lan topu ayağından, şerefsiz oluyor da :)
Yok o kadar da değil canım sadece çok fazla küfür etmez karşında bir dolu erkek varken bile demek istedim :)))
Sız li bizli mac izlese adami atarım evden zaten ben bile cekmem)))

İşte burada algı devreye giriyor. Dünya Kupası Rusya'da yapıldığı için Rusya örneği verdim. Soruda hiç bir cümlem de "karii karii" gibi çirkin bir kelime grubu kullanmadım. Rus kadınları için bir tanım da yapmadım. Rusya örneği dünya kupasından dolayı idi... Burada soru aptal değil soruyu sekse çeken zihniyet aptal...

Dünya'da bir çok ülkeyi gezdim, şimdi oğlum geziyor. Henüz 12 yaşında amcası ile tüm Avrupa'yı otomobil ile geziyorlar. Hatta bugün Paris'teler. Kuzeyden tura başladılar Avrupa'nın güneyinden de dönecekler. Bunu neden anlattım bunu anlamışsındır umarım.

Son düzenleme:
Kendisi şu an hararetli bir toplantının ortasında. Apartman toplantısı yapılıyor ve yine otopark sorunu milyonuncuya tartışılıyor muhtemelen, gelince sorayım iyice bi afallasın "Ne diyon olm sen?" desin ebleh ebleh bi baksın. Adam "Arabamı çizdiler" konusundan çıkıp "Rusya'ya Dünya Kupası izlemeye gitme" sorusunun cevabına kısa devre olmadan bakalım kaç dakikada geçecek

Ben sizinle yollamam.
Eşime sordum ( üye olsa bu kadar bilgi sahibi olurdu) tabi ki Kazen ile giderim dedi.
Ikimizin de sebebi aynı; siz ordayken çevirebileceğim her türlü katakulliyi, onu takip edebileceğim zibilyon sistemi biliyorsunuz.Hangi aramanın bahane; hangi sorumun ne için olduğunu ona söylebilirsiniz. Yok yok yolda görseniz selam vermeyin

benim eşim
oynamayi sevmez ama izlemeyi sever
gonderirim ben ama kendisi çok yoğun vakti yok canımmm eşimin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…