Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Gönderirim sıkıntı yok

Yanınıza çocuğu da veririm yalnız. Bezini mamasını, sırtınızda gezdirin götürün. Ben de kafa dinleyeyim biraz

Keske adami alip goturen olsa garibim dun gece sizlaniyodu yurt disina cikalim vs diye. ehonomimiz coh eyi oldugundan bi kac yil gidemeyiz.Boyle bi firsatimiz olsaydi eger yollardim. Ben gidemesem de o gitsin isterdim :)

Tek gider cift gelirse bir adet 180 likle. Yada tek gider oraya ottoman empire tohumlarini birakip gelirse

Soruyu bak.
Ben direkt Rusya'nın göbeğinden sevgili buldum kendime , adama her gün dünya kupası
Böyle şeyleri çok saçma buluyorum ya. Onca ülke gezdim insanini en sevdiklerim , ennn canayakin ennnn misafirperverler genelde slavlardi.
Ama Rusya= fuhuş gibi bir algı var ve bu aptal sorular da bu algıya çanak tutuyorlar.
Rusya, Ukrayna, Belarus... Buralar doğası güzel, kendi güzel, insanları daha da güzel harika yerlerdir. Rus insanı kendine hastır, cesurdur, yardimseverdir... Kadınların eli ekmek tutar, erkekten çok kadın çalışan görürsün. Araba da yıkarlar , belediyede copculuk de yaparlar. Öyle diğer ülkelerin nazlı kadınları gibi 'hanim hanimcik' takılıp ayağına taş degdirnemezlik yapmazlar.
O yüzden bilmeyenler güzelim Rus kadınlarını natasa diye siniflandiriyorlar ya, uyuz oluyorum.

Not: Nataşa diye bir işim yok bu arada onlarda. Natalia adının kisaltilmisi

Eşim benim kadar sevmez futbolu. TVde dahi izlemiyor dünya kupasını.
Birde futbolla ilgisi olmasa da imkan olursa gider. futbol bahane gezmek şahane.

Bence gitsin ki bende yılbaşında Almanya, ya gideyim evli olmamız birbirimizi engellemem iz anlamına gelmez peygamberimiz ne demiş her geçen gün aynıysa zarardasınız demiş, insanın değişikliğe ihtiyacı var

Vayyy azimde son nokta, başka bişey desek öğrenmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…