- 27 Mayıs 2018
- 255
- 241
- 18
- 34
Gönderirim sıkıntı yokSevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
“Söyle kapatsın anketi, ben geliyorum” dedi:))Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Keske adami alip goturen olsa garibim dun gece sizlaniyodu yurt disina cikalim vs diye. ehonomimiz coh eyi oldugundan bi kac yil gidemeyiz.Boyle bi firsatimiz olsaydi eger yollardim. Ben gidemesem de o gitsin isterdim :)
Sordum abi,' ne işim var benim oralarda' dedi.Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Eee dunya kupasi izlemeye gideceksiniz neden Rusya kismini ozellikle soruyorum :))Enişteye sevgiler saygılar, çıtayı acayip yükseltmiş ...
Yok dedi,dünya kupasında ne isim var kargasa diyor, içmeye gideriz diyor:))) al götür bunu adminim, götür ve getirme:))Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Başka evli mümkün değil tek erkek yöneticiGider misin dedim, kazen ne demekmis ya dedi
Gitmisken bir hafta da benden izin
Azcik kafa dinleyelim yahu..
Kazen ve @Lisabella evli miymiss
Var mi baska evli olanlar ay ben şok
Giderim neden gitmeyim diyorBir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Vayyy azimde son nokta, başka bişey desek öğrenmez :))Iki asamali test bu galiba. Kiminle yollamazsin kismini da cevaplayayım. Bi tane ata benzeyen arkadasi var. Yele gibi saci hep yuzunde surekli ufleyip yuzunu aciyor. Onunla yollamam. O cok tehlikeli . Atlara ufleyen adam o . Evde rusca ogrenmis. Hirsa bak.
Tek gider cift gelirsebir adet 180 likle. Yada tek gider oraya ottoman empire tohumlarini birakip gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?