- 19 Temmuz 2022
- 2.484
- 2.707
- 83
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Bana sürekli Instagram dan mesaj atıyordu hikayelerime falan tüm dönem böyle mesajlar geldi . Bir gün benim çok beğendiğim bir şeyi bana gönderdi sonra konuştuk ders çıkışı yemek yiyelim mi acıktım falan dedi işte sonra beraber vakit gecirdik. Yani sınava beni çalıştırir misin falan dedi ondan sonrası da geldiBenim merak ettiğim samimiyet konuşma olmadan işler nasıl ilerledi :) anlatırsanız sevinirim
Amin teşekkür ederimmAnladım Allah mutluluğunuzu daim eylesin
Nikah masasına kadar götürdüAh o bakışlar
Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Bu tarz sorulara mutlaka hikayemizi yazarımMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Oldu daha hic konusmadan onu gorur gormez ben bununla evlenecegim dedim ve 2 ay sonra evlendik. Cok sukur bir sikintimiz olmadi simdiye kadar da. Ama o ilk gordugumdeki hissi tarif edemem ben bununla mutlaka evlenecegim dedim sonra merhabalastik ve konusmaya basladik. Evlilik amacli gorusmustuk tabi. Daha once de cok kisiyle ayni amacla gorusmustum ama asla oyle bir his olusmamisti.Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Ben eşimle bir akrabanın düğününde karşılaşmıştim ve aklımdan geçmişti biz de evlenirmisiz falan diye jsjdjs ve sonuçMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Aslında aranızda ciddiyete giden bir flörtleşme olmuş :) ben hiç konuşma vs olmadan nasıl oldu diye merak etmiştim Allah mutluluğunuzu daim eylesinBana sürekli Instagram dan mesaj atıyordu hikayelerime falan tüm dönem böyle mesajlar geldi . Bir gün benim çok beğendiğim bir şeyi bana gönderdi sonra konuştuk ders çıkışı yemek yiyelim mi acıktım falan dedi işte sonra beraber vakit gecirdik. Yani sınava beni çalıştırir misin falan dedi ondan sonrası da geldi
Çok teşekkür ederim evet öyle hemen olmadı bizim işler okulda bir iletisimimiz yoktu tanışıp vakit geçirince olduAslında aranızda ciddiyete giden bir flörtleşme olmuş :) ben hiç konuşma vs olmadan nasıl oldu diye merak etmiştim Allah mutluluğunuzu daim eylesin
Sizin hikaye gerçekten çok ilginç ama. Çirkin bulduğunuz birini sonradan sevebilmenize de şaşırdım ben.Bu tarz sorulara mutlaka hikayemizi yazarım
Eşimi ilk gördüğümde hiç sevmedim, arkadaşlara "sakın beni bunla aynı ortama sokmayın" dedim.
Eşim düğün öncesi nişanlısıyla resmi nikah yapmışlar ama nikahtan iki ay sonra karşı taraf ayrılmak istemiş. Eşimin zor bir dönemiydi, ortak arkadaşımız onla konuştu yanıma geldi, eşimi uzaktan gösterip "arkadaşın da eşiyle sorunlari var biraz konuştuk" dedi.
Ben ilk o an gördüm eşimi ve "ayy ne çirkin adam bir de evli miymiş" dedim
O çirkin dediğim adamla sekiz yıldır evliyiz ve iki kızımız var
Konuştukça arkadaş oldukça iç güzelliğini gördüm. Bir de şöyle bir durum var. Eşim aslında çirkin değilmişSizin hikaye gerçekten çok ilginç ama. Çirkin bulduğunuz birini sonradan sevebilmenize de şaşırdım ben.
İlk görüşte en azından olumlu hisler olmalı bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?