Sevgilinizi, eşinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? O his oluyor mu,"ben bunla evleneceğim" diye?

benim de eşim iş vasıtasıyla bana whatsapptan dosya göndermişti fotoğrafına baktım inanılmaz tanıdık geldi sanki yıllardır tanıdığım bir insandı sonra bana dosya getirmek için geldi arabadan indiği an bunla evleneceğim dedim ve evlendik :)

Benim merak ettiğim samimiyet konuşma olmadan işler nasıl ilerledi :) anlatırsanız sevinirim
Bana sürekli Instagram dan mesaj atıyordu hikayelerime falan tüm dönem böyle mesajlar geldi . Bir gün benim çok beğendiğim bir şeyi bana gönderdi sonra konuştuk ders çıkışı yemek yiyelim mi acıktım falan dedi işte sonra beraber vakit gecirdik. Yani sınava beni çalıştırir misin falan dedi ondan sonrası da geldi

Biz eşimle tanıştığımızda farklı şehirlerdeydik. O İzmir de yaşıyordu ben İstanbul’da. Sonra bir iki İstanbul’a geldi, çok hoşlandım ama evlenirim falan diye düşünmedim hakeza o da aynı şekilde. Neyse beni İzmir e davet etti tatil yaparız birlikte diye. Ben de iyi bari tatil yaparım sonra da biter nereye kadar böyle git gel falan diye düşünüyordum ki pazar 7. Evlilik yıldönümümüz

Biz internette tanıştık, bana çok ters bir olaydı hatta internetten biriyle tanışmak.

Bir sabah uyandım, baktım arkadaş istekleri vardı. Mevsim kış, sabah 7. Yatakta biraz daha oyalanayım derken normalde hiç bakmadığım isteklere bakınıyordum kiiiiii amanın dedim bir yakışıklı. Ss aldım, kankama atıp “ben bununla evlenirim” dedim. Ben evlendim. O mesajım hala durur

Eşimden ilk hoslandigimda 17, ilişkiye başladığımızda da 18 yasimdaydim. O zaman tabi ki bu benim eşim olur diye düşünmemiştim küçüktüm. Ama zaman geçtikçe hayatımın onunla birlesecegini hissediyordum. Sadece 30 olmadan evlenmeyiz derdim hep. 25 yaşında evlendim. Daha şu an 30um :)

Bu tarz sorulara mutlaka hikayemizi yazarım

Eşimi ilk gördüğümde hiç sevmedim, arkadaşlara "sakın beni bunla aynı ortama sokmayın" dedim.

Eşim düğün öncesi nişanlısıyla resmi nikah yapmışlar ama nikahtan iki ay sonra karşı taraf ayrılmak istemiş. Eşimin zor bir dönemiydi, ortak arkadaşımız onla konuştu yanıma geldi, eşimi uzaktan gösterip "arkadaşın da eşiyle sorunlari var biraz konuştuk" dedi.
Ben ilk o an gördüm eşimi ve "ayy ne çirkin adam bir de evli miymiş" dedim

O çirkin dediğim adamla sekiz yıldır evliyiz ve iki kızımız var

eşim komşumdu ama işi nedeniyle çocukluğumuz hariç pek görmemiştim. bir gün kapı çaldı elinde bir tabak yemekle geldi. ben de aldım tabağı boşaltım bizim evden bi yemekle doldurdum ve geri verdim. teşekkür etti. rica ederim dedim. biz bi ara konuşalım dedi ben de gayet normalmiş gibi tamam dedim

ilk görüşte böyle bir şey hissetmedim ama sonra fena tutuldum öyle böyle değil. allaha şükürler olsun iyi ki yemek getirip bahaneyle bir adım atmış

Oldu daha hic konusmadan onu gorur gormez ben bununla evlenecegim dedim ve 2 ay sonra evlendik. Cok sukur bir sikintimiz olmadi simdiye kadar da. Ama o ilk gordugumdeki hissi tarif edemem ben bununla mutlaka evlenecegim dedim sonra merhabalastik ve konusmaya basladik. Evlilik amacli gorusmustuk tabi. Daha once de cok kisiyle ayni amacla gorusmustum ama asla oyle bir his olusmamisti.

Ben eşimle bir akrabanın düğününde karşılaşmıştim ve aklımdan geçmişti biz de evlenirmisiz falan diye jsjdjs ve sonuç

Aslında aranızda ciddiyete giden bir flörtleşme olmuş :) ben hiç konuşma vs olmadan nasıl oldu diye merak etmiştim Allah mutluluğunuzu daim eylesin

Aslında aranızda ciddiyete giden bir flörtleşme olmuş :) ben hiç konuşma vs olmadan nasıl oldu diye merak etmiştim Allah mutluluğunuzu daim eylesin
Çok teşekkür ederim evet öyle hemen olmadı bizim işler okulda bir iletisimimiz yoktu tanışıp vakit geçirince oldu

Sizin hikaye gerçekten çok ilginç ama. Çirkin bulduğunuz birini sonradan sevebilmenize de şaşırdım ben.
İlk görüşte en azından olumlu hisler olmalı bana göre

Sizin hikaye gerçekten çok ilginç ama. Çirkin bulduğunuz birini sonradan sevebilmenize de şaşırdım ben.
İlk görüşte en azından olumlu hisler olmalı bana göre
Konuştukça arkadaş oldukça iç güzelliğini gördüm. Bir de şöyle bir durum var. Eşim aslında çirkin değilmiş o sıralar boşanma olaylarından sorunlardan çökmüş durumdaymış. Bunu eşim iyilestikçe fark ettim ben.
Birgün de ortak arkadaş grubumuzu yemeğe davet etti, ev ortamındaki kibarlığından çok etkilendim. Komşusunun üç yaşındaki oğlunu sevdi oyun oynadı çok güzel ilgilendi, o da son nokta oldu benim için

Ben başka birinden hoşlanıyordum onunla da arkadaş olarak konuşuyordum, her gün mesajlaşırdık mutlaka. Ben sevdiğim kişinin derdine düşmüşken bana kendi fotoğraflarını atıp duruyordu, "ay bu da fotoğraflarını gönderir gönderir durur... sana mı kaldım ben tipsiz " demiştim içimden. Sonra ona sırılsıklam aşık oldum ve yıllarca gözüm ondan başkasını görmedi henüz evli değiliz ama eğer evlenirsek de ilk görüşte "ah evet işte bu" dememiştim diye cevaplayabilirim

* tipsiz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…