- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Ben şöyle tanıştım.İnstagramda yorum yaptım.Anket tarzı birşey vardı.Orada görmus mesaj attı.Konusmaya başladık.Tabi tanımıyorum tedirginim.Uzerime düşüyor.Birgun Ankara'ya geleceğim dedi.Bir ay sonra geldi görüştük.Sonra netten tanıştık ama bana güven verdi.Davranislariyla.Sonra nisan nikah derken.Tabi aileler kaliplasmis adetlerinden vazgeçmiyorlar.Kv inat kötü söz bu aileme de yansidi.Suan ayrılıyoruz.Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
İlk eşimde oldu, bok gibi bir adam çıktı. İkinci eşimde olmadı, harika biri çıktıMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Ben bekarım. Buraya bir ara girmeyip üye olduğum zaman takvim oluşturmuşum halbuki hic evlenmedimAma siz dogum yapmissiniz altta oyle gorunuyor. Yani bir evlilik deneyiminiz var demek ki.
Çok romantik....benim oldu. o güne kadar çok zor güvenirdim hiç bir erkek arkadaşımı evime bile davet etmemiştim, böyle şeyler çok uzaktı bana, muhafazakardım.
onunla tanıştım, 1 hafta sonra evime geldi salona yatak yaptım, gece gittim yanına "sen benim ailemden biri gibisin" dedim yanına uzandım. ailenden biriyim bence de dedi. evlendik hemen2.5 sene olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?