Sevgilinizi, eşinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? O his oluyor mu,"ben bunla evleneceğim" diye?

Ben daha görmeden heyecan duymuştum ah anılara duygulara götürdü bu başlık bu soru beni
Meğer biz ikiz alevmişiz, ikiz alevlerde tanışmadan hissetme tanıştıktan sonra çekim olurmuş

Ben esimi ilk gördüyümde kalbim yerinden cikicak sandim…. Ilk mesajlasmalarimizda, ilk bulusmamizda gercekten kalp atislarimi her yerimde hissediyordum ve hep ayyyy insallah benim evleniceyim kisi olur diye icimden gecirdim. Bir arkadasinda yazdigi gibi kendimi güvenli ve tanidik yerdeymisim gibi hissediyordum yaninda.

Ben eşimle üniversitede tanıştım. 8 senedir yakın arkadaşımdı. Eğer 30’a kadar evlenmezsek evlenelim dedikevleneceğimizi biz ve arkadaşlarımız hissetmişti aramızda 4 yaş var,ben büyüğüm.31 oldum,evlendikama bu zaman zarfında çoğu hesaplarımız ortak,aramızda para akışları var.trendyol hesabımız ortak. Baya güven dolu arkadaşlık.Gerçekten hayatımda ki en büyük şanslarımdan biri kendisi. Arkadaşlık temelimiz çok sağlam olduğu için iletişimimiz başarılı. Mesela yemekten sonra kahve yapılacak ikimizdede bir ağırlık var. Telefondan kura çekiyoruz,taş kağıt makas oynuyoruzkısacası uyum,saygı ve güven çok değerli insan evleneceği insanla ilk arkadaş olabilmeli derlerdi,doğruymuş.

Canim kac yasindasin

Alakası yok, ben ilk gördüğümde evlenmem dedim ama evlendim, ilk görüşte asla inanmıyorum, zamanla tanımak sevmek daha kaliteli ...

Eşimle liseden arkadaşız. İlk tanıştığımızda kızdırmıştı ama değişik bir şekilde dikkatimi çekmiş bir şekilde hayatımın kalanında olacağını hissetmiştim. Sevgili vs gibi değil. Aşık olmamıştım yani. O da bana aşık olmamıştı. Sonrasında başka sosyal ortamlarda bir arada denk geldik. Arkadaşlığımız samimiyete dönüştü. Lise 3e geldiğimizde artık sevgiliydik

Ben kocamla dört yıl aynı bölümde okudum tık yoktu . Gerçi çok denk gelmiyorduk . Yakışıklı çocuk falan diyordum ama evleneceğimiz aklımdan geçmezdi
Benim merak ettiğim samimiyet konuşma olmadan işler nasıl ilerledi :) anlatırsanız sevinirim

Tanıştığımızda 18 yaşındaydık, o aralar başka flörtlerim sevgililerim olsa da ona çekiliyordum hep, açıklayamadığım bir şekilde. Başkasıyla sevgiliyken bile onun fotoğraflarına bakıyordum, heyecanlanıyordum. İkimiz de sevgilisiz olduğumuzda bir şans vereceğim yoksa ileride aklıma çok takılır demiştim.

Ertesi sene bir şans verdim, görüştük. Her şeyin farklı olduğu ilk öpüşmemizde belli oldu. Başka kişilerle de öpüşmeme rağmen bunun gibi değildi. Bu çok çok farklıydı. Ten uyumu müthiş, iyi anlaşıyoruz umarım uzun sürer dedim, daha 19 yaşındaydık, üniversitedeydik. Üniversitedeyi birlikte bitirdik, o atandı, ben atandım sonra o askere gitti geldi derken 8 yıl oldu şimdi. Bu sene nişanlandık .

İlk gördüğümde “şu tipe bak, boya bak” deyip gülmüştüm . Sadece arkadaştık tabii aklımda yoktu :) hatta bi arkadaş sana yapayım mı onu demişti. “En son bakacağım kişi o” dedim

konuşmuşluk olmadan devamı nasıl geldi yani demek istediğim arada konuşma olmadan olaylar nasıl gelişti
İlk sene arkadaş grubum vardı onlar dışında pek kimseyle iletişimim yoktu. Eşimle o zamanlar sınav öncesi fotokopi çekerken falan konuşuyorduk ayak üstü. Sonra ben arkadaş grubumla kavga ettim konuşmayı kestim. Eşim ve arkadaşlarıyla ödev için kütüphaneye gidiyorduk. Hatta ilk kütüphanede bana bakışını yakalamıştım ben kitaplara bakarken o bana bakıyordu

Ben daha görür görmez ben evlenirim bununla ama dur bakalım dedim. Eşimde masa da demiş galiba evet diye. Bizim çok konuşulması gereken konularimiz da oldu.
Not 1 bardak çay içmek için zorla gittim

İvettt. Gördüğüm an dedim esmer bombam bu adam benim olmalı. Allahtan oda aynı şeyi düşünmüş iki ay içinde evlendik. Yedi sene oldu maşallah

Anladım Allah mutluluğunuzu daim eylesin

Ah o bakışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…