- 15 Temmuz 2019
- 4.497
- 6.933
- 158
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Ben daha görmeden heyecan duymuştumMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Ben eşimle üniversitede tanıştım. 8 senedir yakın arkadaşımdı. Eğer 30’a kadar evlenmezsek evlenelim dedikMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
konuşmuşluk olmadan devamı nasıl geldi yani demek istediğim arada konuşma olmadan olaylar nasıl geliştiÜnide ilk sene aynı sınıftaydık pek konuşmuşluğumuz bile yoktu. Ben bunla evlenirim hissi gelmedi.
Canim kac yasindasinBi arkadaş yazmış da,şunu düzelteyim kızlar ben yanlışlıkla doğum günlüğüne basmıştım öyle kalmış.
Bir ara burayı aktif kullanıyordum. Sevdiğim biri vardı öyle kandil mesajı attım, hayatında biri varmış... Aldı telefonu eline sanki rahatsız etmişim gibi mesaj atma falan dedi öyle havadan sudan bir mesajdı halbuki ama onu sevdiğimi biliyordu.. şey yazmış, "bi de ne kötü demi sen çok istedin ama benim eşim oldu"...... Bir ara girmedim. Sonra kullanıcı adımı falan değiştirdim. O ara uyum sağlamaya çalışırken olmuş herhalde. Nereye bastım o zaman bilmiyorum kendi günlüğünü oluştur mu ne vardı aman geçmiş gün....
Benim hiç ilişkim olmadı. Yani sevdim ama sevilmedim... Hep içimde ukte kaldı yani... Okudukça mutlu oluyorum. Allah nasip eder inşallah. Gönlümde olan ömrümde de olsun istiyorum... Yani kusura bakmayın biraz uzun oldu :))
27Canim kac yasindasin
Alakası yok, ben ilk gördüğümde evlenmem dedim ama evlendim, ilk görüşte asla inanmıyorum, zamanla tanımak sevmek daha kaliteli ...Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Benim merak ettiğim samimiyet konuşma olmadan işler nasıl ilerledi :) anlatırsanız sevinirimBen kocamla dört yıl aynı bölümde okudum tık yoktu . Gerçi çok denk gelmiyorduk . Yakışıklı çocuk falan diyordum ama evleneceğimiz aklımdan geçmezdi
İlk sene arkadaş grubum vardı onlar dışında pek kimseyle iletişimim yoktu. Eşimle o zamanlar sınav öncesi fotokopi çekerken falan konuşuyorduk ayak üstü. Sonra ben arkadaş grubumla kavga ettim konuşmayı kestim. Eşim ve arkadaşlarıyla ödev için kütüphaneye gidiyorduk. Hatta ilk kütüphanede bana bakışını yakalamıştım ben kitaplara bakarken o bana bakıyordukonuşmuşluk olmadan devamı nasıl geldi yani demek istediğim arada konuşma olmadan olaylar nasıl gelişti
Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Anladım Allah mutluluğunuzu daim eylesinİlk sene arkadaş grubum vardı onlar dışında pek kimseyle iletişimim yoktu. Eşimle o zamanlar sınav öncesi fotokopi çekerken falan konuşuyorduk ayak üstü. Sonra ben arkadaş grubumla kavga ettim konuşmayı kestim. Eşim ve arkadaşlarıyla ödev için kütüphaneye gidiyorduk. Hatta ilk kütüphanede bana bakışını yakalamıştım ben kitaplara bakarken o bana bakıyordu
Ah o bakışlarİlk sene arkadaş grubum vardı onlar dışında pek kimseyle iletişimim yoktu. Eşimle o zamanlar sınav öncesi fotokopi çekerken falan konuşuyorduk ayak üstü. Sonra ben arkadaş grubumla kavga ettim konuşmayı kestim. Eşim ve arkadaşlarıyla ödev için kütüphaneye gidiyorduk. Hatta ilk kütüphanede bana bakışını yakalamıştım ben kitaplara bakarken o bana bakıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?