Sevgilinizi / eşinizi ünlülerden kıskanır mısınız? :)

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
kızlar ben kıskanç biriyimdir..sanırım baya kıskanç biriyim..
Sevdiğim insan bi bayan klibine çok güzel olmuş.. muhteşem klip vs dediğinde içimde bi kıskançlık oluşuyor..
ya çok güzel aktris yada manken dediğinde...
bu bi tek bende olan birşey mi herkes hissediyor mu aynı şeyleri:)

bana da oluyo canım özellikle hadise kliplerinden nefret ediyorum...

Sevgilim sadece Ajda Pekkan için bu yaşına rağmen taş gibi falan dedi bende hiç aldırış etmedim.
Şöyle düşündümde şimdi kıskanmam sanırım.
Ama ben Emre Aydın'ı dinliyorum sesi güzel falan dediğimde kıskanmıştı.Radyoda Emre Aydın çıksın tamam söylenirde söylenir seninki çıktıfalan diye.Bence kıskanırsanızda dile getirmeyin abartmayın

benide Nicole Scherzinger e benzetti allahım o an onu parçalamak istedim
o bana benziyor ben ona değill

ben kenan imirzalıoğlundan kıskanıyorum. bazen aşk yaşadıklarını düşünüyorum
birde neydi o kızın adı? geniş ailedeki zeynep var ya işte ondan kıskanıyorum. ona güzel dediği günü unutamıyorum.
BEN DAHA GÜZELİM !!

Kızlar Hadise güzel değilki kıskanmayın onu bence.
Zaten sevgiliniz veya eşinizde sizi kıskandırmak için söylüyolardır.

yok dile getirmem zaten..
aman birde kendisini birşey sandırtmanın lüzumu yok
ama bir gün koparıvericem boynunu o olacak

Benim eşim manyak derecede jennifer aniston hastası

bazen onu kıskanırım,bi de ıssız adam'daki "ada"zillisini
ona da bayılır

ama bende johnny depp ve robert downey jr. hastasıyım

o da onları acaip kıskanır,aklınca beğenmez falan peehhh...

özellikle yabancı kliplerden çok çekiyorum çok

Ayy bende bazende bilerek sinir etmek için yapıyorum ayy sen Rihanna dinlemiyormusun ya da Kesha hayret nasıl oldu fln diye dokunduruyorum siniri bozuluyo o da beni bir zamanlar Blue grubundan kıskanırdı ne yaptıysam adamların şarkılarını buna dinletemedim

bende spartacüs yada pitbull la kıskandırıyorum..
birde vucut geliştirme konusunda çok hassas o beni kıskandırdığı zaman direk spartacüsle kıskandıryorum

benim sevgilim hadiseyi çoook beğenir

felaket kıskanıyorum,telefonunda şarkılarının olmasına bile tahammül edemiyorum.

şekerliğim bu kıskançlık genel anlamda neredeyse hepimizde mevcut erkek arkadaşım beğendiği ünlülerden bahsederken okadar içten 'gerçekten çok çok hoş ve güzel kadın 'diyorki deliriyorum misilleme adına bende kenan imirzalioğlu çok karizmatik duruşuyla bakışıyla falan diyorum onada katılıyor evet bencede hayatım türkiyenin en iyi jönlerinden biri yakışıklı adam diyor ben dahada çıldırıyorumm yaww neden erkeklerde bu kadar kıskançlık yok biz kadınlar gibi pufff

aynen yaaa bi de magnumdaki uzun saçlı pasaklı kız:) zevkleri aynıymış yaaaa olaya bak bi benim sanıyorum:)

valla da aynı aynen o pasaklı kız elime geçiversin senin yerine de evire çevire döveceğimbu arada sanırım sen şubat annesisin bende nasip olursa 2012 şubat kız annesi olacağım bizimde ortak noktalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…