Sevgilinizi / eşinizi ünlülerden kıskanır mısınız? :)

bende spartacüs yada pitbull la kıskandırıyorum..
birde vucut geliştirme konusunda çok hassas o beni kıskandırdığı zaman direk spartacüsle kıskandıryorum

Ay spartacus dedin de aklıma geldi benim ki bide supernatural daki çocukları kıskanıyor ben tam bir supernatural hastasıyım bütün sezonlarını seyrettim oda bunu biliyo e malum Jensen ve Jared çirkin çocuklar değil kuduruyor valla ayy çok süper oluyor

genelde erkekleri biz yüz olarak beğeniyoruz duruş fln..bize göre vücut 2. planda kalıyor
ama erkekler için yüz vücut hepsi birinci planda..

yoooo kıskanmıyorum..

kıskanıcak olsam ünlülere gelene kadar o kadar cok sey -kilişi var kıııııııı :92:

valla da aynı aynen o pasaklı kız elime geçiversin senin yerine de evire çevire döveceğimbu arada sanırım sen şubat annesisin bende nasip olursa 2012 şubat kız annesi olacağım bizimde ortak noktalar var

ahhhh canım benimmmm allah kucağına almayı nassip etsin benim de tatlı mı tatlı bi kızım var:) daha yeni uyutabildim pek yaramaz. inş seninki akıllı olur. hele de bu döneminde daha da çok kıskanırsın tabi benim şu anki dönemimde de çok kıskanacaksn:) bebeğe bakmaktan kendimi göremiyorum. bi de eşim ikizler dermişsin :) üstüne

ALLAH bağışlasın tatlını size..valla çok kıskanıyorum dediğin gibi bu dönem dahada depreşti mide bulantısı ve halsizlikten kendime aynadan bile bakamıyorum okadar kötüyüm yani...valla ben terazi o başak..bu tutmadı..yaşın kaç bu arada?

27 canım yaşım bugünlerinin taddını çıkar bak yine uyandı uyuttum sanmıştım. bebekle gidemeyeceğin heryere git. mesela bu yıl tatil bile yapamadık

hayır tabikide kıskanmam

hadıseden nefret edıyorum .bırazda kılo almıs etlı butlu olmus .tam erkek arkadasımın ıstedıgı tıp zaten heryerını acarak dans mı edıyor striptiz mı cozemedım henuz ama ,bu kadına gıcık oldugum bır gercek .evet yuzu o kadar guzel degım ama ,erkek mılletı yuzunemı bakar sankı ,bakacakları yer bellı su kadını bana övüp durması beni sınırlendırıyor .

[video=youtube;usTyUNaghaU]http://www.youtube.com/watch?v=usTyUNaghaU[/video]sevgılım de bu reklamdan nefret edıyor .0.24 sanıyedeki hamur yoguran cocuga bayılıyorumm.reklamlara kızlar degıl de erkekler daha cok yaksıyor bence,gozumuz gonlumuz acılıyor valla

ayyy süpersin valla bende seviyorum bu reklamı ilk gördüğümde şaşırmıştım açıkcası hep bayanlara alışmışız reklamlarda bu farklı gelmişti

herşeyden kıskanırım ben ünlüleride kıskanıyorum bazen uyuz etmek için numaradan bi kıza bakıyomuş gibi yapıyo orada kız olmuyo ama orada olmayan kızı bile kıskanabiliyorum

ünlülerin diğer ınsanlardan farkı ne kıskanırım tabı bırkeresınde konsere nez gelmıstı acık gıyınmıstı nezaman kapalı oldularkı bende o konserı burnundan getırdım baska yere gıttık ızleyemedı yolladıgımda konser bıtmıstı haaaa

sevgilimle beğendiğimiz kız tipleri hemen hemen aynı. ben shakiranın vücudunu kıvraklıgını sesini severim aynı sekilde oda, onun aşık olacağı derecede hayran olduğu birisi vardı tabii benle cıkmadan önce ismi lazım değil kişiye hayranlıgı suan son bulmus durumda ama baktım ki onu bana benzetiyo, her hareketin ben napıyosam onun magazinde öyle mimiklerini hareketlerini görüyoruz fln dedm tamam bu kadın ben DD: ama kıskanırım çatlarım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…