bende spartacüs yada pitbull la kıskandırıyorum..
birde vucut geliştirme konusunda çok hassas o beni kıskandırdığı zaman direk spartacüsle kıskandıryorum
şekerliğim bu kıskançlık genel anlamda neredeyse hepimizde mevcuterkek arkadaşım beğendiği ünlülerden bahsederken okadar içten 'gerçekten çok çok hoş ve güzel kadın 'diyorki deliriyorum misilleme adına bende kenan imirzalioğlu çok karizmatik duruşuyla bakışıyla falan diyorum onada katılıyor evet bencede hayatım türkiyenin en iyi jönlerinden biri yakışıklı adam diyor ben dahada çıldırıyorumm yaww neden erkeklerde bu kadar kıskançlık yok biz kadınlar gibi pufff
valla da aynıaynen o pasaklı kız elime geçiversin senin yerine de evire çevire döveceğim bu arada sanırım sen şubat annesisin bende nasip olursa 2012 şubat kız annesi olacağım bizimde ortak noktalar var
ahhhh canım benimmmm allah kucağına almayı nassip etsin benim de tatlı mı tatlı bi kızım var:) daha yeni uyutabildim pek yaramaz. inş seninki akıllı olur. hele de bu döneminde daha da çok kıskanırsın tabi benim şu anki dönemimde de çok kıskanacaksn:) bebeğe bakmaktan kendimi göremiyorum. bi de eşim ikizler dermişsin :) üstüne
kız bi de senden kıskanıyorum benbade işçil:) mahsunun yanından eşime bakmışsın seneler öncee zilli seni:)
ALLAH bağışlasın tatlını size..valla çok kıskanıyorum dediğin gibi bu dönem dahada depreşti mide bulantısı ve halsizlikten kendime aynadan bile bakamıyorum okadar kötüyüm yani ...valla ben terazi o başak..bu tutmadı..yaşın kaç bu arada?
[video=youtube;usTyUNaghaU]http://www.youtube.com/watch?v=usTyUNaghaU[/video]sevgılım de bu reklamdan nefret edıyor .0.24 sanıyedeki hamur yoguran cocuga bayılıyorumm.reklamlara kızlar degıl de erkekler daha cok yaksıyor bence,gozumuz gonlumuz acılıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?