- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
Merhaba, ya yeterince kaybetmekten korkmuyor ya da egolu biri arkadasınız aksi takdirde elbette kaybetmek istemediğini belli eder insanMerhaba arkadaslar,
Bugun bi konu açildi arkadaş arasinda... Biri dediki sevgilimi kaybetmekten korkuyorum,,fakat belli etmem ona bu durumu"
Gerçekten böyle bisey mumkunmu benim bildigim eger sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsanuz bunu belli eder insan?
Sizin fikrinizi ogrenebilirmiyim?
Sevgiler,
Beni anlayan olursa beğensin nasıl cümleler bunlar uykum gelmişKaybetmekten korkup saçmalayanlar sonra kaybedenlerde var bu yüzden kaybetmekten korktuğunu belli etmeyenlerde var
Kaybetmemeye çalışarak, kolayca rest çekmeyerek kötü davranmayarak hissettirilebilir bu. Kimse açıkça seni kaybetmekten korkuyorum demez zaten hareketlerinden anlarız. Ben bunca kötü yalancı aldatan karaktersiz insanın içinde öyle birini buldum ki, bişey olacak da kaybedeceğim diye korkuyorum. Abartısına da gerek yok ama güzel bir his. Önemsemek işte.
Beni anlayan olursa beğensin nasıl cümleler bunlar uykum gelmiş
Rabbim ayirmasin canim
Peki insanlar neden korkarki sevdigini kaybetmekten? Belki sacma bi soru lakin baskalarin dilinden dinlemek hosuma gidiyor
Ay canim benim.ellerine sağlik sevgilinizle ömür boyu mutluluklsr dilerim...Sağol canım. benimkinin nedeni sanırım çevrede hiç düzgün onun tırnağı edecek biri bile olmaması, ondan önce zaten bu işlere küsmüş olmam. Kaybedersem bir daha hayat boyu kimseyi istemem düşüncesi.
Mesela kimileri için geçmiş paranoyası vardır, geçmişimden biri çıkıp bozacak diye.
Kimi aldatır da ayrılmak zorunda kalırım, kaybederim diye korkar. Bazen sırf bu yüzden aldatılmak istemez insan, gururludur ve ayrılacağını bir daha onu asla görmeyeceğini bilir.
Ve tabi unutmadan ülkenin hali ortada, her an günlük hayatımızda canımız tehlikede, insan sevdiklerinin değerini daha çok anlıyor bu da bir sebep.
Kaybetmek istemedigimi belli ederim. Yok seni kaybedersem ölürüm biterim senden iyisini bulamam beni kim çeker gibi düşüncelere kapilmasina izin vermem.Merhaba arkadaslar,
Bugun bi konu açildi arkadaş arasinda... Biri dediki sevgilimi kaybetmekten korkuyorum,,fakat belli etmem ona bu durumu"
Gerçekten böyle bisey mumkunmu benim bildigim eger sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsanuz bunu belli eder insan?
Sizin fikrinizi ogrenebilirmiyim?
Sevgiler,
NedennnKaybetmek istemedigimi belli ederim. Yok seni kaybedersem ölürüm biterim senden iyisini bulamam beni kim çeker gibi düşüncelere kapilmasina izin vermem.
Aynen öyleEvet korkarim. Evli olsakta korkarim.
Hayat bu neyin ne olacağı belli olmaz ki.
Ansizin gelen bir ölümden de korkarim.
Bir anda bütün güzel bakislarimizi birbirimize karsi kaybetmekten de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?