Dünyada sizden başka hemcinsleriniz de var yahu. o ne kızlar matinesi ya da kıraathane gibi fbook profilleri

Bir arkadaşım da böyle yapmıştı, kız da bahsettiğiniz gibi baskın karakterdi. Sonra çocuğun diğer fbook profilini buldu. Çocuğa hak veriyorum ama, ben olsam illa bu durum bana dayatılırsa bende başka fbook adresi kullanırdım.
Ben neyi kıskanırım diye düşünüyordum da, bensiz maça gidince kıskanıyorum ben (giyelim formalarımızı gidelim işte neyim eksik benim

) bi' de eve geleceği saatten sonra geliyorsa hır çıkarıyorum. Sanırım ben kıskanç değilim. Kıskanç değilim çünkü biraz popom kalkık aslında, sevgili olarak benden fazlasını bulduğu, beğendiği biri olursa kapı açık.
Bu arada konu sahibi arkadaşım sende kendine güven. Konuştuğu, görüştüğü insanların senden fazlası olsa sevgilin seninle olmazdı.

Kıskandığını da çok belli etme, şakayla karışık söyle. Sen onu kıskanırsan o da seni kıskanır hayatına müdahale etmeye başlar. Birbirinizi boğduğunuzla kalırsınız. Annenin babanın müdahale etmediği şeylere asla sevgilini karıştırma

Unutma, sen kıskanmazsan o da seni darlayamaz. Dikkat etmesi gerektiği konuları söyle yeter. Hala devam ediyorsa da patlat ensesine bi tane.