Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
merhaba arkadaşlar gecen hafta erkek arkadaşım yanıma geldi. 4 yıllık bir ilişkim var.kız arkadşımdan biri tanışmak istedi bende tanıştırdım ama kız gayet samimiydi ilk tanıştığı bi erkeği öpmek için uzanması benim garibime gitti ki erkek arkadaşımda kız bozulmasın die bana bakarak kızla görüştü.erkek arkadşım yanımdan ayrıldıktan sonra kız çok yakışıklı çok hoş olduğunu söledi bu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir.sizler ne düşünüyosunuz...

ben tanıştırırım ama benim eşim mesafeyi korur sadece tokalaşır...

sizin erkeke arkadaşınızda öpmek için yeltenen kız arkadaşınıza fırsat vermiş....

ben tanıştırırım ama benim eşim mesafeyi korur sadece tokalaşır...

ama sizin erkek arkadaşınızda öpmek için yeltenen kız arkadaşınıza fırsat vermiş....

o kızda az değilmiş kötükedihüsobu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir bu lafın hoşuma gitti bu arada

ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler

kız arkadaşın ?
her önüne gelen ?
kız arkadaşın her önüne gelenmidir ?
her önüne gelen kızarkadaşın mı olur senin ?
tokalaşırken uzanıp öpmesinde ne gibi sakınca var ?
art niyet uzanıp öpen kişide değil öpülen kişide bence..

kız arladaşlarımı erkek arkadaşımla gögsümü gere gere tanıştırırım..
çünkü kendimi tanırım , kendimden bilirim arkadaşlarımı..
gözümü kapatır güvenirim ..

erkek arkadaşım, kız öpmek için uzandığında bozulmasın die o da görüştü.zaten konuyu ben sormadan o açtı benim çok garibime gitti dedi.

tabiki tanıştırırım iki tarafada güvenmiosam zaten ortada ne aşk olur nede arkadaşlık ben ikili ilişkilerde önce güven diyenlerdenim

kız arkadaşımla 5 yılllık bir arkadaşlığım var ama tam anlamıyla tanıyorum yada güveniyorum diyemicem her önüne gelen derken de güven duymadığın kişilerle tanıştımam anlamında söledim.

Tanıştırırım tabi neden tanıştırmayayım...
Ama benimki böyle yanaşıp öpemez ne kız arkadaşım yapar bunu nede nışanlım...
Bence erkek arkadaşına söyle bir daha sadece tokalaşsın...

:lepi: :lepi: :lepi:

kesinlikle katılıyorum...
arkadaşının sevgilisini elinden alacak tarza biriyle arkadaşlık kurmam zaten arkadaşlarıma sonunu kadar güvenirim ve hepsiylede tanıştırdım sevgilimi..
ayrıca sevgilime de güveniyorum güvenmesem birlikte olmam zaten...

kız arkadaşınız sizin her önünüze gelen midir.
arkadaşlık mefhumuna bakış açınızı, garipsedim.
bende kız arkadaşlarımın erkek arkadaşlarıyla tanışırım ve bende tanıştırdım.
uzanıp yanaktan el sıkarken öperiz de...
bunda da,anormal bir şey göremiyorum ,ben.
ben sorduğumda,erkek arkadaşımı nasıl buldun diye,
bana çok yakışıklı ve çok hoşmuş
dediğinde,bozulacağıma aksine çokta, mutlu olurum.
demek ki
çok hoş birini seçmişim ve arkadaşım iltifat ediyor.
şöyle mi demeliydi,çok çirkin ve hiç hoş bulmadım.
beklediğiniz cevap bu muydu yoksa..

ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler

böyle bir tanışmadan sonra aynı soruyu erkek arkadaşım bana sorsaydı , kız arkadaşın neden beni öptü ?
vb. şekilde cümle kursaydı , aklıma ilk gelen erkek arkadaşımı tekrar sorgulamak olurdu kızı değil..
tokalaşmak , tokalaşırken öpüşmek artık normal..böyle sıradan bir durumu bile art niyetle değerlendirebilecek potansiyele sahip bir erkek beni çok sıkar , boğulurum onun hesaplarını anlamaya çalışırken..

4 yıl boyunca kimseyle tanıştırmadım zaten 2,3 gün kalıp gidio.kız arkadaşım tanıştır dedi,daha sonra da tekrar geldiğinde daha uzun sohpet edelim bu tanışmak ilk ti falan dedi.biz zaten 2 ayda anca 2 3 gün görüşüyoruz,bu anlayışsızlık bence ...

bende kız arkadaşımın sevgilisyle tanışırken öpüşürüm.
ne adi bi kadınmışım da haberim yokmuş meğer..
neler demişler bak arkamdan şimdi anlıyorum.

hiç kusura bakma arkadaşım,
gariplik senin sevgilinde bence..
kendini her öpen kızı ona asılıyor zannediyor, siz de ona uyuyorsunuz.
valla ben tanıştırılmış arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim.
arkasından neler döndüğünü bilse zaten 5 yılı bir kalemde siler atar..

E o zaman kız arkadaşına söyle ben zaten az görüyorm diye...
Bence bu kızla çok yakın olma

Kolay dost edinmem.
Edinirsemde güvenim sonsuz olur.
Erkek arkadaşımıda kız arkadaşalrımla tanıştırırım. Zaten bazısıyla benden öncede tanışmışlıgı var.

Bende bir çok kız arkadaşımın erkek arkadaşıyla tanışır. Bazen tokalaşır bazen sadece merhaba derim

yani..
yazık olmuş o 5 yıla zaten..

ben tanıstırdım ve sonuc ortada benım ıcın boylesı daha ıyı oldu gerceklerı görmus oldum.....
ısrarla benı erkek arkadasınla tanıstır dıyen bır kız arkadasımdan suphe duyarım ben
ayrıca hıc tanımadıgım ılk kez gördugum bı ınsanı öpemem elını sıkabılırım ama neden öpeyımkı nerden buluyorum bu samımıyetı burdada bı durup dusunmek gerek demekkı karsı tarafta o samımıyetı vermıs olsa gerek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…