Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

baska bı kuzenım evlenecegı ınsanla benı tanıstırmak ıstedı
senın göruslerın benım ıcın cok önemlı tanısıp bana fıkır verırmısın dedı
ne kadar saçma bı dusunce ozaman evlenecegı ınsanı o degıl ben secmıs olucam
daha sonra bı sorun oldugunda gelıp benı bulucak......

böyle bi olay yaşadığın için üzüldüm inan...

ama 1-2 kanı bozuk yüzünden de bütün kızlara potansiyel avcı gözüylr bakamayız
hem burda tek suçlu kız değil sevgilinin suçu daha büyük sonuçta seni seviyorsa sana bağlı kalması gerekirdi..

Arkadaşına göre değişir o....

Ben eski erkek arkadaşımla yolda yürürken tesadüfen bir kız arkadaşımla karşılaştık,yanında da erkek arkadaşı vardı.Tanıştırdım hemen yanaklarından öptü kız arkadaşım.Hiç te öyle sevgilime asılıyor,elimden mi alır diye düşünmedim,canayakın sevimli bir kızdı,yapısını biliyorum,garip karşılamadım.Başka bir kız arkadaşımla da tanıştırdım daha sonra,kişiliğini de kendisinide çok beğendim dedi,mutlu oldum.Önemli olan niyettir,herşeyden paranoyak olmak yerine insanları tanıyıp o şekilde hayatınıza almak önemlidir.Ben ilk görüşmede tokalaşırım ama herkesin kendi tarzı var,güven olduktan sonra kendime böyle şeyleri dert etmem.

Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:

canım,ederimde.
kankimin ,dostumun erkek arkadaşını tanımak isterim.
eğer beni tanıştırmak istemiyorsa,çokta kırılırım.
hatta o arkadaşlık üzerine düşünüp silebilirim de..
neden biliyor musun?.
bana güvenmeyen ,beni sevgilisinden kıskanan,onun en sevdiği kişiyi,her an elinden alacağımı düşünen bir arkadaşı istemem asla......
arkadaşlıkta benim için en önemli,kriter,güvendir ve bana bu güveni duymayan,ve can kadar sevdiğim arkadaşımın ,sevgilisine, yan gözle bakacak kadar beni ,şerefsiz biri yerine koyan o arkadaşımı ,anında ,silerdim....
çok şükür ki,arkadaşlarımın arasında böyle düşünen hiç olmadı. olmazda. birbirimizi biliyoruz çünkü..

anlamadım ya konuyu... dert nerde yani?
ben arkadaş seçerim.. seçimimde de kriterler vardır.. şüpheleneceğim biri asla yanımda olmaz..
sen güvenmediğin bir insanla arkadaş mısın? hadi evet diyelim. ya erkek arkadaşın? ona da mı güvenin yok? yada paranoya mı yaptın? hassas bi dönemde olabilir misin?

yok ikiside haksız hatalı güvenmiyorum diyosan eğer.. sorun sende gibi.. seçimlerin konusunda yenişden düşünebilirsin.insan kendi seçtiği kişileri şikayet edermi ya?

aynen benim de başıma böle bi olay geldi eski sevgilime kız arkadaşım tekif etti bende kolay kolay kimseye güvenmem dostum da diyemem.....................................

eee ozaman nıye tanıstırdınkı ıkıncı bı hataya nıye dusuyosun boşver tanıstırma tanısıcakta ne olucak başı gögemı erıcek:1closedeyes:

Bence böyle şeylere hiç karışmamak gerekir canım fikir alıp vermiyceksin doğru diyorsun sonra bişey olur seni bulur.

güvenmemekte haklısın..
ama ..
yinede..
ben senin onların ne mal olduklarını anlayabileceğin detayalrı gözden kaçırmış olduğunu düşünüyorum cnm..

Bak sen kankim diyosun.
Bu arkadaş dostum bile diyemiyor.
Aradaki farka baksana. Dostum olmayan kankim olmayan kişi bana nasıl ısrar edebilir erkek arkadaşımla tanışmak için.:mymeka:

edemez diye bi kural mı var?
ederse kesin niyeti bozmuştur mudur?
herhangi bir diyalogtan , herhangi bir konuşmadan dolayı merak etmiş olamaz mı ?
kalın çizgilerle hatları belirlemenin gereği yokki?

yerimseniben yerimseniben
biz çok ayıp şeyler yapıyomuşuzda haberimiz yokmuş..
ah kurban olurum eşime dostuma arkadaşıma yoldaşıma..
benden öte bendir hepsi..:Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:

Bak sen kankim diyosun.
Bu arkadaş dostum bile diyemiyor.
Aradaki farka baksana. Dostum olmayan kankim olmayan kişi bana nasıl ısrar edebilir erkek arkadaşımla tanışmak için.:mymeka:

Yazdıgım cvp görmediniz kızlar galiba

tabıkıde sevgılımın sucu daha buyuk onun benım kuzenım oldugunu bıldıgı halde nasıl böyle bırsey yaptı....
allah mutlu mesut etsın zaten hıcbırıyle görusmuyorum ama kımseyede guvenmıyorum..

eee ozaman nıye tanıstırdınkı ıkıncı bı hataya nıye dusuyosun boşver tanıstırma tanısıcakta ne olucak başı gögemı erıcek:1closedeyes:

kız ısrar edince kırılmasın die tanıştırdım.ama bende hata herşeyimi bütün arkadaşlarıma anlatıyorum yani ilişkime de karıştıryorum.insanlara o rahatlığı ben veriyorum aslında...

basına böyle seyler gelmeyen ınsanlar bunun nasıl bırsey oldugunu anlayamaz ıllakı yasamak gerek oyuzden nekadar anlatmaya ugrassakta olmıcak...
ayrıca konu sahıbı arkadasta bu tur bı olay yasamıs oyuzden böyle huzursuz olması cok normal onu cok ıyı anlıyorum....

edemez diye bi kural mı var?
ederse kesin niyeti bozmuştur mudur?
herhangi bir diyalogtan , herhangi bir konuşmadan dolayı merak etmiş olamaz mı ?
kalın çizgilerle hatları belirlemenin gereği yokki?

Bana göre edemez.
Merak edebilir tabiki... Israr edilmesine anlam veremem

Yazdıgım cvp görmediniz kızlar galiba

gördüm ben.
dostum olmayan kişi de ısrar edebilir.
bu ısrar benim gözümde onu "vay adi vay, kimbilir niye ısrar ediyor" konumuna düşürmez.
tanıştırırım ya da tanıştırmam o benim bileceğim iş olur.
ama problem öpmekse, o da öpebilir yani.
illa yıllarım birlikte geçirmiş olmam gerekmiyor.
dudağına yapışmıyor ya; alt tarafı el sıkışıp öpüşmek yani..

kız ısrar edince kırılmasın die tanıştırdım.ama bende hata herşeyimi bütün arkadaşlarıma anlatıyorum yani ilişkime de karıştıryorum.insanlara o rahatlığı ben veriyorum aslında...

bende aynen senın gıbıydım ama esımı tanıdıgımda aynen söyle dedım bu ılışkım hakkında hıckımse yorum yapamıcak karısmıcak dıye karar aldım ve aynen öyle yaptım
arkadasmıs kuzenmıs onlarda kım oluyoda benım ılıskıme karısıyolar böyle arkadasım böyle kuzenlerım olucaksa yalnız basıma yasamak daha huzurlu benım ıcın:1closedeyes:
ve ıyıkıde böyle yapmısım sukurler olsun esımle hıc sorun yasamadım ve mukemmel bı ınsan onlar konusucaktı tanısıcaktıda nolucaktı önemlı olan benım mutlulugum onların degıl:1closedeyes:

vallahi sizin ne kendinize erkek arkadaşınıza ne de dostlarınız!?'a güveniniz yok ...
ne yani benim sevgilimle kız arkadaşlarım öpüştü diye gitti mi elimden adam? ya da 5 senelik arkadaşım dediğim insan tutup sevgilime yazılcak peehh .. sizin bazı kavramlarınızda sorun var bence..

Bana göre edemez.
Merak edebilir tabiki... Israr edilmesine anlam veremem

ben bi gariplik görmüyorum..
tanıştırdıktan sonrada gariplik görmezdim..
dediğim gibi kişilerede bağlı biraz..
arkadaşımsa zaten ben gibidir..sıkıntı yok..
sefgilimde tokalaşırken aldığı öpücükle niyeti bozabilecek adamsa zaten gitsin herkeze öptürsün kendini
ben tiksinirim öpemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…