- Konu Sahibi idealist_m35
-
süpelenmedım cunku teyzemın kızı benım ıcın arkadastanda öte herseyımdı...
beraber yıyıp beraber ıctıgımız gezdıgımız hatta sevgılımle bıle cok samımılerdı cunku guvenıyordum aklımın ucundan bıle gecmezdı
meger ben zaten uyutuluyomusum da haberım yokmus oyuzden degıl arkadas kızkardesım bıle olsa allahtan baska kımseye guvenmem basıma bu olay geldıkten sonra....yasakkelime
ilginç bir durum...
benim 5 yıllık arkadaşım 4 yıllık sevgilimle yeni tanışacak ve ben tanışma esnasında tokalaşırken öptüğü için huzursuz olacağım ...
tamam ben de ilk tanışma esnasında öpmekten hoşlananlardan değilim... kız ya da erkek farketmez... ama bunu yapanları da yadırgamam... ki bahsettiğim arkadaşımla sevgilim... ya da böyle bir durumda huzursuz olmam... ya arkadaş da ya sevgili de sorun var demek ki... sende bir güvensizlik yaratıyorlar... ikisinden birini tercih et ne diyeyim ...
benim için arkadaşlarımın birlikte olduğum insanı beğenmesi ve sevmesi çok önemlidir... çünkü sevgili gider arkadaş kalır... arkadaş daimidir... oldu ki sevgili dediğim insanla hayatımı birleştiricem o zaman daha da önemli arkadaşlarımla iyi anlaşması...
arkadaşlarım benim herşeyim ... onları sevmeyen sevgiliye güle güle ...
merhaba arkadaşlar gecen hafta erkek arkadaşım yanıma geldi. 4 yıllık bir ilişkim var.kız arkadşımdan biri tanışmak istedi bende tanıştırdım ama kız gayet samimiydi ilk tanıştığı bi erkeği öpmek için uzanması benim garibime gitti ki erkek arkadaşımda kız bozulmasın die bana bakarak kızla görüştü.erkek arkadşım yanımdan ayrıldıktan sonra kız çok yakışıklı çok hoş olduğunu söledi bu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir.sizler ne düşünüyosunuz...
Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:
aynen benim de başıma böle bi olay geldi eski sevgilime kız arkadaşım tekif etti bende kolay kolay kimseye güvenmem dostum da diyemem.....................................
baska bı kuzenım evlenecegı ınsanla benı tanıstırmak ıstedı
senın göruslerın benım ıcın cok önemlı tanısıp bana fıkır verırmısın dedı
ne kadar saçma bı dusunce ozaman evlenecegı ınsanı o degıl ben secmıs olucam
daha sonra bı sorun oldugunda gelıp benı bulucak......
süpelenmedım cunku teyzemın kızı benım ıcın arkadastanda öte herseyımdı...
beraber yıyıp beraber ıctıgımız gezdıgımız hatta sevgılımle bıle cok samımılerdı cunku guvenıyordum aklımın ucundan bıle gecmezdı
meger ben zaten uyutuluyomusum da haberım yokmus oyuzden degıl arkadas kızkardesım bıle olsa allahtan baska kımseye guvenmem basıma bu olay geldıkten sonra....yasakkelime
Bak sen kankim diyosun.
Bu arkadaş dostum bile diyemiyor.
Aradaki farka baksana. Dostum olmayan kankim olmayan kişi bana nasıl ısrar edebilir erkek arkadaşımla tanışmak için.:mymeka:
evet ediyorum.
durum çok mu vahim?
hatta ben de sizinle geleceğim dediklerim bile olmuştur.
yani sizce kız arkadaş erkek arkadaşa asılmak için mi illa tanışmak için ısrar etti?
bir an kendimden şüphe ettim acaba konu sahibinin bahsettiği kişi miyim diye ama bu günlerde de kimseyle tanışmadım ki..
evet ediyorum.
durum çok mu vahim?
hatta ben de sizinle geleceğim dediklerim bile olmuştur.
yani sizce kız arkadaş erkek arkadaşa asılmak için mi illa tanışmak için ısrar etti?
bir an kendimden şüphe ettim acaba konu sahibinin bahsettiği kişi miyim diye ama bu günlerde de kimseyle tanışmadım ki..
canım,ederimde.
kankimin ,dostumun erkek arkadaşını tanımak isterim.
eğer beni tanıştırmak istemiyorsa,çokta kırılırım.
hatta o arkadaşlık üzerine düşünüp silebilirim de..
neden biliyor musun?.
bana güvenmeyen ,beni sevgilisinden kıskanan,onun en sevdiği kişiyi,her an elinden alacağımı düşünen bir arkadaşı istemem asla......
arkadaşlıkta benim için en önemli,kriter,güvendir ve bana bu güveni duymayan,ve can kadar sevdiğim arkadaşımın ,sevgilisine, yan gözle bakacak kadar beni ,şerefsiz biri yerine koyan o arkadaşımı ,anında ,silerdim....
çok şükür ki,arkadaşlarımın arasında böyle düşünen hiç olmadı. olmazda. birbirimizi biliyoruz çünkü..
Bak sen kankim diyosun.
Bu arkadaş dostum bile diyemiyor.
Aradaki farka baksana. Dostum olmayan kankim olmayan kişi bana nasıl ısrar edebilir erkek arkadaşımla tanışmak için.:mymeka:
böyle bi olay yaşadığın için üzüldüm inan...
ama 1-2 kanı bozuk yüzünden de bütün kızlara potansiyel avcı gözüylr bakamayız
hem burda tek suçlu kız değil sevgilinin suçu daha büyük sonuçta seni seviyorsa sana bağlı kalması gerekirdi..
eee ozaman nıye tanıstırdınkı ıkıncı bı hataya nıye dusuyosun boşver tanıstırma tanısıcakta ne olucak başı gögemı erıcek:1closedeyes:
edemez diye bi kural mı var?
ederse kesin niyeti bozmuştur mudur?
herhangi bir diyalogtan , herhangi bir konuşmadan dolayı merak etmiş olamaz mı ?
kalın çizgilerle hatları belirlemenin gereği yokki?
basına böyle seyler gelmeyen ınsanlar bunun nasıl bırsey oldugunu anlayamaz ıllakı yasamak gerek oyuzden nekadar anlatmaya ugrassakta olmıcak...
ayrıca konu sahıbı arkadasta bu tur bı olay yasamıs oyuzden böyle huzursuz olması cok normal onu cok ıyı anlıyorum....
Yazdıgım cvp görmediniz kızlar galiba
kız ısrar edince kırılmasın die tanıştırdım.ama bende hata herşeyimi bütün arkadaşlarıma anlatıyorum yani ilişkime de karıştıryorum.insanlara o rahatlığı ben veriyorum aslında...
Bana göre edemez.
Merak edebilir tabiki... Israr edilmesine anlam veremem
ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?