- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi idealist_m35
-
4 yıl boyunca kimseyle tanıştırmadım zaten 2,3 gün kalıp gidio.kız arkadaşım tanıştır dedi,daha sonra da tekrar geldiğinde daha uzun sohpet edelim bu tanışmak ilk ti falan dedi.biz zaten 2 ayda anca 2 3 gün görüşüyoruz,bu anlayışsızlık bence ...
4 yıl boyunca kimseyle tanıştırmadım zaten 2,3 gün kalıp gidio.kız arkadaşım tanıştır dedi,daha sonra da tekrar geldiğinde daha uzun sohpet edelim bu tanışmak ilk ti falan dedi.biz zaten 2 ayda anca 2 3 gün görüşüyoruz,bu anlayışsızlık bence ...
E o zaman kız arkadaşına söyle ben zaten az görüyorm diye...
Bence bu kızla çok yakın olma
bende kız arkadaşımın sevgilisyle tanışırken öpüşürüm.
ne adi bi kadınmışım da haberim yokmuş meğer..
neler demişler bak arkamdan şimdi anlıyorum.
hiç kusura bakma arkadaşım,
gariplik senin sevgilinde bence..
kendini her öpen kızı ona asılıyor zannediyor, siz de ona uyuyorsunuz.
valla ben tanıştırılmış arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim.
arkasından neler döndüğünü bilse zaten 5 yılı bir kalemde siler atar..
Brunuma kötü kokular geldi sanki
Kız arkadaşım erkek arkadaşımla uzun uzun oturup sohbet etmek isticek..(Böyle biri herhalde dosttum olamaz)
Peki kız arkadaşının erkek arkadaşı yok mu?kafamçokkarıştı
ben tanıstırdım ve sonuc ortada benım ıcın boylesı daha ıyı oldu gerceklerı görmus oldum.....
ısrarla benı erkek arkadasınla tanıstır dıyen bır kız arkadasımdan suphe duyarım ben
ayrıca hıc tanımadıgım ılk kez gördugum bı ınsanı öpemem elını sıkabılırım ama neden öpeyımkı nerden buluyorum bu samımıyetı burdada bı durup dusunmek gerek demekkı karsı tarafta o samımıyetı vermıs olsa gerek.....
evet. bizler yanaktan öperiz.
çok kötü şeyler yapıyormuşuz meğer..
benim erkek arkadaşımıda kankilerim öperdi...
gerçekten adilik bizim yaptığımız.
merhaba arkadaşlar gecen hafta erkek arkadaşım yanıma geldi. 4 yıllık bir ilişkim var.kız arkadşımdan biri tanışmak istedi bende tanıştırdım ama kız gayet samimiydi ilk tanıştığı bi erkeği öpmek için uzanması benim garibime gitti ki erkek arkadaşımda kız bozulmasın die bana bakarak kızla görüştü.erkek arkadşım yanımdan ayrıldıktan sonra kız çok yakışıklı çok hoş olduğunu söledi bu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir.sizler ne düşünüyosunuz...
erkek arkadaşı yok cnm.
Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:
sana bunu yaşatanların kalitesi anlattıklarından belli zaten..
bu tanıştırma öncesi hiç mi şüphelenmedin ? hç mi seni kıllandıran , içini kemiren bir davranış olmadı ?
bu çok büyük bir adilik ve herkezin harcı değil..
böyle bir kötülüğü yapabilecek kapasitesi olan insan bir şekilde kendini ele verir..
2 olmadı 3. de belli eder mayasını..
anlaymamış , tanıyamamılş olman garip..
merhaba arkadaşlar gecen hafta erkek arkadaşım yanıma geldi. 4 yıllık bir ilişkim var.kız arkadşımdan biri tanışmak istedi bende tanıştırdım ama kız gayet samimiydi ilk tanıştığı bi erkeği öpmek için uzanması benim garibime gitti ki erkek arkadaşımda kız bozulmasın die bana bakarak kızla görüştü.erkek arkadşım yanımdan ayrıldıktan sonra kız çok yakışıklı çok hoş olduğunu söledi bu da bana ders oldu her önüne gelenle tanıştırmamak gerekir.sizler ne düşünüyosunuz...
ısrar etse ne var :)))
nolmuş ?
bende ısrar ederdım belki ?
kankimde ısrar eder zaten bi tanıştır artıkta görelim neyin nesi , değer mi değmez mi der..
bunlar güsel şeyler bence..
Evet bende doğru bulmuyorum canım bence özellikle gidip tanıştırmak doğru değil, tesadüf olur denk gelir olabilir ama gerekli bişey oldugunu düşünmüyorum. Özelliklede arkadaşının tanışmayı talep etmesi hoş değil ne alaka yani.
ısrar etse ne var :)))
nolmuş ?
bende ısrar ederdım belki ?
kankimde ısrar eder zaten bi tanıştır artıkta görelim neyin nesi , değer mi değmez mi der..
bunlar güsel şeyler bence..
süpelenmedım cunku teyzemın kızı benım ıcın arkadastanda öte herseyımdı...
beraber yıyıp beraber ıctıgımız gezdıgımız hatta sevgılımle bıle cok samımılerdı cunku guvenıyordum aklımın ucundan bıle gecmezdı
meger ben zaten uyutuluyomusum da haberım yokmus oyuzden degıl arkadas kızkardesım bıle olsa allahtan baska kımseye guvenmem basıma bu olay geldıkten sonra....yasakkelime
Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?