Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

Brunuma kötü kokular geldi sanki
Kız arkadaşım erkek arkadaşımla uzun uzun oturup sohbet etmek isticek..(Böyle biri herhalde dosttum olamaz)

Peki kız arkadaşının erkek arkadaşı yok mu?kafamçokkarıştı

E o zaman kız arkadaşına söyle ben zaten az görüyorm diye...
Bence bu kızla çok yakın olma

kesınlıkle katılıyorum

evet. bizler yanaktan öperiz.
çok kötü şeyler yapıyormuşuz meğer..
benim erkek arkadaşımıda kankilerim öperdi...

gerçekten adilik bizim yaptığımız.

erkek arkadaşımda beni erkek arkadaşlarıyla tanıştırdı ama ben hiç birini öpmedim sadece tokalaştım zaten erkek arkadaşımda öpmemi istmez,bence o olması gerekende bu.erkek arkadaşıma gelince ona güveniyorum sadece kzın fazla samimi olduğundan bahsetti ben de katıldım erkek arakaşıma art niyeti olan bi insanı 5 sene değil bir saniye tutmam hayatımda.daha önce bu tarz bi olay geldi başıma kızlara karşı güvensizim erkeklere değil.

bence siz ikinizde garipsiniz sevgilinle sen yani...

biz benim arkadaşımla gezdiğimizde çok sıkı muhabbet ederler hep beraber..hem öpsün ne var ki bunda
benim arkadaşım onun arkdaşıdır sonuçta...

sana bunu yaşatanların kalitesi anlattıklarından belli zaten..
bu tanıştırma öncesi hiç mi şüphelenmedin ? hç mi seni kıllandıran , içini kemiren bir davranış olmadı ?
bu çok büyük bir adilik ve herkezin harcı değil..
böyle bir kötülüğü yapabilecek kapasitesi olan insan bir şekilde kendini ele verir..
2 olmadı 3. de belli eder mayasını..
anlaymamış , tanıyamamılş olman garip..

evet. bizler yanaktan öperiz.
çok kötü şeyler yapıyormuşuz meğer..
benim erkek arkadaşımıda kankilerim öperdi...

gerçekten adilik bizim yaptığımız.

Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:

ilginç bir durum...

benim 5 yıllık arkadaşım 4 yıllık sevgilimle yeni tanışacak ve ben tanışma esnasında tokalaşırken öptüğü için huzursuz olacağım ...

tamam ben de ilk tanışma esnasında öpmekten hoşlananlardan değilim... kız ya da erkek farketmez... ama bunu yapanları da yadırgamam... ki bahsettiğim arkadaşımla sevgilim... ya da böyle bir durumda huzursuz olmam... ya arkadaş da ya sevgili de sorun var demek ki... sende bir güvensizlik yaratıyorlar... ikisinden birini tercih et ne diyeyim ...

benim için arkadaşlarımın birlikte olduğum insanı beğenmesi ve sevmesi çok önemlidir... çünkü sevgili gider arkadaş kalır... arkadaş daimidir... oldu ki sevgili dediğim insanla hayatımı birleştiricem o zaman daha da önemli arkadaşlarımla iyi anlaşması...

arkadaşlarım benim herşeyim ... onları sevmeyen sevgiliye güle güle ...

herkes degil kendini bilen insanlarla tanıştırırm benimle gezen çogu insanda benim gibi düşünür ve el bile uzatmaz sevgilime

Evet bende doğru bulmuyorum canım bence özellikle gidip tanıştırmak doğru değil, tesadüf olur denk gelir olabilir ama gerekli bişey oldugunu düşünmüyorum. Özelliklede arkadaşının tanışmayı talep etmesi hoş değil ne alaka yani.

ısrar etse ne var :)))
nolmuş ?
bende ısrar ederdım belki ?
kankimde ısrar eder zaten bi tanıştır artıkta görelim neyin nesi , değer mi değmez mi der..
bunlar güsel şeyler bence..

süpelenmedım cunku teyzemın kızı benım ıcın arkadastanda öte herseyımdı...
beraber yıyıp beraber ıctıgımız gezdıgımız hatta sevgılımle bıle cok samımılerdı cunku guvenıyordum aklımın ucundan bıle gecmezdı
meger ben zaten uyutuluyomusum da haberım yokmus oyuzden degıl arkadas kızkardesım bıle olsa allahtan baska kımseye guvenmem basıma bu olay geldıkten sonra....yasakkelime

her önüme gelenle arkadaş olmam

bu güne kdar hiç bi arkadaşım erkek arkadaşıma yan gözle bakmadı..

birbirlerini öperler de sarılırlar da ...ben de eşimin arkadaşlarına sarılırım..hepsi benim abim kardeşim..

bence siz arkadaş seçiminize dikkat etmelisiniz

nolmuş ?
kankimde ısrar eder zaten bi tanıştır artıkta görelim neyin nesi , değer mi değmez mi der..

Bak sen kankim diyosun.
Bu arkadaş dostum bile diyemiyor.
Aradaki farka baksana. Dostum olmayan kankim olmayan kişi bana nasıl ısrar edebilir erkek arkadaşımla tanışmak için.:mymeka:

arkadaşım talep etti artık tanıştır falan dedi tanıştırana kadar içimde hiç bi şüphe art niyet yoktu da ama tavırları hoşuma gitmedi.

nolmuş ?

aynen yine katılıcam :içelim:

benim kankalarımda hep ısrar etmişlerdir bi haftada bizimle tanışştır die
tanıştıktan sonrada çok sevdiler sevgilimi genelde tıopluca görüşürüz
ve çokta eğleniyoruz çok mutluyuz...

aynen benim de başıma böle bi olay geldi eski sevgilime kız arkadaşım tekif etti bende kolay kolay kimseye güvenmem dostum da diyemem.....................................

evet ediyorum.
durum çok mu vahim?

hatta ben de sizinle geleceğim dediklerim bile olmuştur.
yani sizce kız arkadaş erkek arkadaşa asılmak için mi illa tanışmak için ısrar etti?

bir an kendimden şüphe ettim acaba konu sahibinin bahsettiği kişi miyim diye ama bu günlerde de kimseyle tanışmadım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…