sevgilinizi nasıl cezalandırırsınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi miracle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cezalandırmakmıı sevdiğim adamımı?? ıı ıııhhhhhhh bana göre değilkiiii hadi diyelim cezalandırmak için surat astımmmm ama olmuyokii onun bakışları bile herşeyi unutturuyoooooo... SANIRIM BEN BİRAZ SAFIMMM :)

Bence en doğrusunu sen yapıyorsun bende ufak bir sorunda bile tavır yapıyorum ama sonra hatanın genelde bende olduğunu anlayınca gidip ben özür diliyorum üstüne üstlük asıl saf benim herhalde:delphin:

cezalandirmak mi???
cok acayip olmus bu cocgunuz mu o sizi cezalandiriyorsunuz?

kirildigim vakitlerde genel olrak soguk olurum ben zaten icime kapanirim ama bunu asla ona ceza olsun diye yapmam genelde uzulurum ve icimden gelmez.
ama kirilmamissam kizmissam trip atarim genelde onu da cok uzun tutmamaya calisirim zaten kiyamam genelde.
ama bu sevgilime has bir davranisim degil genel olarak yapim budur yani kizmissam laf sokarim trip atarim kirilmissam uzaklasirim :D

ben cezalandırmaya kıyamıyorum sevgilimi..o da zaten bu zamana kadar bana öööyle çok büyük bi hata yanlış yapmadı:nazar:
ama bazen tabi anlaşamadığımız noktalar ya da benim bozulduğum tavırları felan olabiliyor. o tarz durumlarda soğuk davranıyorum ister istemez, münakaşa etmeden kendi fikrimi güzel güzel söylüyorum, sonra zaten barışıyoruz;Şeniz ciddi bir şey olmadıkça küslükleri tripleri uzatmak anlamsız bence

Önceden küserdim o inat ben inat bir hafta böyle küs kaldığımızı bilirim:icecream:
Bir işe de yaramazdı sonra ikimizde konuşmak zorunda kalırdık. Olan küs geçen günlerimize olurdu.
Şimdi ise küsmüyorum. Suratta asmıyorum.
Sadece sessiz kalıyorum ve sakin davranıyorum. Normalde çok şımarırım evde bengamyoncuiremsu
Bu daha çok işe yarıyor. :icecream:

ayni benkaydirigubbakcemile3.................

cezalandırmak demiyelimde benimkine naz yapmak en uygun kelime olur heralde
ama konu ciddiyse suratımı asarım
:1ninca:

cezalandırmakmıı sevdiğim adamımı?? ıı ıııhhhhhhh bana göre değilkiiii hadi diyelim cezalandırmak için surat astımmmm ama olmuyokii onun bakışları bile herşeyi unutturuyoooooo... SANIRIM BEN BİRAZ SAFIMMM :)

aynen canım ben de öyleydim
yüzü,sesi birden modumu değiştirirdi...
ya da birden gelir sarılır,tabii benim yelkenler suya iniverirdi...

pofff...neyse...

Son düzenleme:
telefonlarına çıkmam, mesajlarına cevap vermem.
içim gitse bile burnunu sürtmeye çalışırım.

bende surat asarım, sırnaşmaya çalışır telefondaysa bişiler sorar. kısa kısa cevap veririm. aşkım falan demem, msj atar geç cvp veririm.
ama benim sevgilim benden daha nazlı, o huyunu hiç sevmiyorum. uzatıyor bazen, deli oluyorummmm:kızgın:

neyse, sonradan özür falan diliyor, hatalı olduğunu kabul ediyor :dance:

biz pek tartışmayız nadirdir çok şükür ki..ama telde konuşurken kızdırırsa hemen keserım konuşmayı msj atar 3 kere atcak ki en az öle atarım cewap..bu ara yenı bı yöntem buldum.ayna yöntemı diyorum buna..o bana ne yaparsa bende onu yapıorum..aynı silahla wuruyorum onu adam etttm yauw..ama cok sewiyorum teltoşumuu kaydirigubbakcemile5 dua edın :Saruboceq: allah kavustursun die 3 aydır göruşmedık ve ne zaamn görüşebilecegimiz bile belli deil senağlama​

benim yöntemim biraz farklı. gerçekten çok kırıldığım bir noktaysa ama içimdeki yaratığı kusmadıysam sakince geçiştirdiysem ertesi gün bir mektup yazar içimdekileri ona dökerim ve mektubu arabasına bırakırım. okuduktan sonra bana güzel güzel sebeplerini sıralar ve barışırız. hemde sakin kafayla konuşmuş oluruz. eğer cidden haksızsam ve haklı gibi davrandıysam gider ben özür dilerim. eğer bende haklıysam oda haklıysa yani rüzdardan nem kapıp tartıştıysak gider yanaşırım sarılırım o böyle gevşer o sırada söylerim beni kırıyosun amaa diye yumuşacık ses tonuyla o anda dayanamaz özür diler zaten. ama açıkçası benim için özür dilemesi çok önemli değildir. özür dilerim cümlesine takılıp kalmam çünkü yapıp yapıp özür dilerim demek hiç bi anlam ifade etmiyo önemli olan bir kaç gün içinde davranışlarındaki değişiklik. çok olmuştur öyle beni kırdığını anlayıp düzgün davranmasıyla özür dilerime gerek olmadan yumuşayıp affettiğim.

ama hiç bir zaman aradığında açmamazlık ve mesajlarına cevap vermemezlik yapmam gereksiz bir iantlaşmaya sürer ilişkiyi çünkü. dolayısıyla sakinleşemicek kadar sinirliysem kendi kendime kalırım bir süre ve ardından hemen konuşur sorunlarımızı halletmeye çalışırız. çünkü çok çektik içimizde biriktirip sonradan patlamaktan. o yüden olayı sıcağı sıcağına konuşuyoruz. zaten kinci bi insan değilim intikam alcam diye uğraşmam ve beni sinirlendirmek çok zordur.

cok basıt onun yapmasını ıstemedıgı seylerı yaparım....telı gec acarım ters cevaplar verırım..
konuşmam ..tavır yaparım..ama sınırı zorlamadan...yoksa ters tepkı olupte kaş yapıyım derken gözdende olmıyalım ...dımı...

bizdede cezalandırma durumu pek olmaz.beni kızdırdıysa yada ben onu kızdırdıysam uzatmayız.bir iki trip yaparız en fazla 2saat içindede eski halimize döneriz.ama çok kızdığım bişey olursa susarım.buna sinir olur.

ben bu konuda coook ınatcıyım walla:kahve: onu cıldırtana kadar tellerıne cıkmam yuzumu gostermem onu bensız bırakırım:kahve: hatta bı keresınde ben eşşeğim seni kırdım özürdilerim diye 50 defa soylettım:sm_cool: :sm_cool:

hiç konuşmamak yerine soğuk davranmak
konuşmak telefonlarına mesajlarına cevap vermek ama buz gibi sırnaşık şey

en sinir olduğu şey bu haaa haa deli oluyosırnaşık şey

Ben de soğuk davranırım aşkım sevgilim hayatım vs sözler söylemem mesajda da yazmam anlar zaten.Beni çok üzmüşse eğer kendisiyle görüşmem bi süre ona en büyük ceza olur.:jeyyar:

bende konuşurum tlf da ama msjlarına ya cvp vermem ya da geç cvp veririm şimdie kadar çokta kızdırdığı olmadı ama bikeresinde baya sinirimi bozmuştu 2gün ne tlf açtımkötükedihüso nede msj attım:oklava:

Tepki Göstermek Yerine Kızdığımı Kırıldığımı Ona Açıkça Söylerim Ve Biraz Mesafe Koyarım Araya..Ona En Çok Koyan İse Adıyla Hitap Etmem sengözlerimebaksanab Bu Yeterde Artar Bile..:utangac:

hıııı üstüme yok bu konuda .. çatlasamda kolay kolay barışmam inadımdan ..surat asarım ters konuşurum bana yaptıgı şeyi burnundan getiririmkaydirigubbakcemile3 aşkımda üzülmemem için bindereden su getirip güldürmeye çalışır ve başarırda ..valla oda bazen ben köprüyü gecene kadar böyle davranayımda evlenince sorarım sana bunları diyor ama umarım şaka yapıyordur naniknanik

Back
X