Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

ben arattım.. herşeyini arattım hemde ve ne kadar çok salak yerine konduğumu güvenimin boşa çıktığını gördüm

Yaptım ama bişi bulamadım kaydirigubbakcemile3

Bulamayacağımıda biliyodum zaten benim sevgilisimin benden habersiz ne işi olur nette :asigim: klava:

onu degilde kendimi yaptim bisey cikmiyor valla
yani ayni isimde baskalari cikiyorda ben yokum ne kk ne face ne baska sey
zaten genelde hülya avsar sibel can bitisimi cikiyor nedense

Kızlar ben internetten aratmanın bile ötesine geçip turkcell in online işlemler kısmından hafta hafta telefon dökümlerine bakıyordum hangi numaralarla saat kaçta ne kadar süre konuşmuş diye..Tabi bunu yapabilmek için onun cep telefonundan online işlemleri kullanmak için bir şifre istiyorsunuz msg atarak,sonra netten istediğiniz zaman takip edebiliyorsunuz..Tabi bunu durduk yere yapmadım şüphelendiğim şeyler vardı onları öğrenmem gerekiyordu..ıstedikten sonra öğrenilmeyecek şey yok valla..Teknoloji saolsun..

ah arkdaşlar bende yapmadım ama geçenlerde erkek arkdaşım benim adıma yapmış face mi ne varmış sonra beni aradı işte bi isim sordu bende tanımadığımı sordum neden sordun ki dediğimde bana ismini arattım tek bunda resim yoktu ondan senin sandım dedi dedim böyle bişey olsa sana söylerim sen bana güvenmyrmsn dedim sonra başladı tatışma ta 7 yıl önceki bir olaydan dolayı benmle tartıştı ve biz 1 ay sonra evlenyrduk şimdi evlenmekten vazgeçtim ailene söyle falan dedi 10 gündür arıyrm açmıyr annemelre de bişiey söyleyemedim offff çıldırcam akıl verinn

evet pardon yanlıs okumusum
ya uzuldum valla annenlerle paylasmalısın bence sonucta onlarda evleniceksin hersey guzel gidiyor sanıyorlar

evet pardon yanlıs okumusum
ya uzuldum valla annenlerle paylasmalısın bence sonucta onlarda evleniceksin hersey guzel gidiyor sanıyorlar

iyide tatlım ne söyleyim ki annemelre bi bitsin evlenmyrm dedi bi şimdi ailelere söylersek geri dönüşü olmayacak dedi bi zaman ver dedi anlayacağın bitip bitmediğini bilmyrm arıyrm açmıyr ya suçlu olmadığım halde suçluymşm gibi davranıyo bilmyrm inan çıldırmak üzereyim artı ilçede yaşıyrm tüm ilçe sözlendi olarak biliyo okul mdürüme kadar dşün 7 yıllık bir birliktelik olduğnunda biliyrlar pat diye biterse insanlar ne der ailem çok kötü olur çıldırcam yaaa

ya niye kendini uzuyorsun senin bi sucun gunahın yok o uzulsun zamanmı ver dedi tamam arama zaman ver sende ustune dustukce kendini geri ceker arama bak 2 gun sonra nasıl arar

ya niye kendini uzuyorsun senin bi sucun gunahın yok o uzulsun zamanmı ver dedi tamam arama zaman ver sende ustune dustukce kendini geri ceker arama bak 2 gun sonra nasıl arar

ya canım bunu sürekli yapıyo sebepsiz bir tatışma yapıyo ve beni suçlu durumuna koyup köşeye çekiliyo bende biliyrm hatalı olmadığımı ama 10 gün oldu daha ne kadar beklym bittiyse söyle onu diyrm msj yazıyrm onada cevp vermiyoo çok inatçı hatta okadar takıntılı ki en ufak bişeyden bişeler çıakrıyo ama şimdi aramasam kimbilir ne düşüncek dedim ya çıkmaz içindeym

..........................................

Son düzenleme:
tabii kii bendee yaptımm herzaman kalite kontroll şartt zemuszemus

peki ya farkllıı isimdeyse arkadaşlarrrrrrr akannehir

bende yaparım sık sık :jeyyar:
sadece işiyle alakalı yerlerde ismi çıkıyır, ha birde resmi naniknanik
ama arkadaşlık sitelerinde falan aramadım öyle çıkıyomuki, yani ismini gizlemişse nasıl öğrencez :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…