Sevgilinizi veya Einizi nternette arattnz m?

ben eski sevgılımın yapmıstım heh ayrılma nedenımız oldu zaten tanıyamamısım cok mesafe oldugu ıcın
cocuk dolandırıcının önde gıdenı cıktı internet camiasında
google den aramak yetmıyo benım bı kardesım vardı netten süper anlayan ıp adresınden sonra ısım soyısımden falan gırdı bütün pisliklerı döküldü ortaya,kurtuldum cok sukur:jeyyar:

ılişkımızın baslarında Bende arattım facebook uyelıgı cıktı zaten ozamanlar benımde vardı iptal edildi .daha sonra msn adreslerıyle arattım bırkac uyelgı cıktı onlarda ıptal edıldı 1sene olcak bakmmıorum hıc aratmıyorum sıtelerde falan CADIARZU

google da değil ama, bankada çalışıyordum onunla ilk çalıştığımız zaman. bakaym bizim bankayla çalışması varmı diye bütün yedi seceresini dökmüştüm ortaya :kedi: medeni halinde dul yazısını görünce şok olmuştum :uhm: sonra sordum kendisini evet dulum 3 tane çocuğum var diye dalga geçmişti benimle meğer sisteme yanlış girmişler kaydirigubbakcemile3

Ben yapmadim vallaha, durun bi deneyim, niye hic aklima gelmedi acaba ?kafamçokkarıştıCADIARZU

yapmıyan çok azdır bence yaptım tabi baktım halada bellı zaman aralıklarında yaparım:d kötü bişi yok çok şükür

ay süper yaaaaaopuyorumnanaktan

benmkı facebooka uye..sil dıom nıe sıleyım kımse görmuyokı benı dioo..böle havalı resmler koyuyooo hımmm uyzlandım bak şimdiiii CADIARZU

benmkı facebooka uye..sil dıom nıe sıleyım kımse görmuyokı benı dioo..böle havalı resmler koyuyooo hımmm uyzlandım bak şimdiiii CADIARZU

bizdede tam tersi ben facebooktayım kaydirigubbakcemile3 ama eşinin güzel resimler koyması kötü .çünkü orda kızlardan arkadaşlık teklifi alır maillerine ona göre..banada çok geliyor ama ben şimdi üyeliğimi dondurdum.zaten bir girdinmi daha silemiyosun sadece dondurabiliyosun.bu arada eşimi aratmadım.çünkü nerelere üye olup olmadığını zaten biliyorum..kendim üyeliklerini iptal ediyorum.bizde gizli saklı yok.msn şifresine kadarda bilirim zaten uyanık kadınım..sositososito:tomato:

çoooook... benmkinin soyadını yazmam yeter zaten mafoldumben

bunu yapmayi daha once hic dusunmemistim
taaakii bu konuyu görene kadar hehehehehe bende kocami google arattim

ooo ben herkesi aradım hatta eyüp mezarlığında büyük bi aile kabristanı vardı o kimmiş diye bile aradımkaydirigubbakcemile3

nasıl aratıyorsunuz kızlar google'a isim soyisim yazıp enterlıyor musunuz bende ayrı bir sayfa açtım ve bir sürü aynı isimde olan çıktı ben benimkini nasıl bulacam yardıııımmm
çoook merak ediyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…