- Konu Sahibi ilginchakkatenn
-
Yarın öbür gün evlenip hamile kalsanız, doğum yapsanız genelevden toplarsınız artık adamı.Merhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
E ozaman sende ihtiyaçlarını başkasıyla gider tövbe tövbe sence nekadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmen normal mi ? Sen sor kendine bu soruyu ne cevap çıkıcak bakimMerhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
Merhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
O kadar seviyeliler ki beyfendi seviyeyi bozmamak icin baskalariyla seks eyliyor.Seviyeli bir ilişki denilmiş bir deseviye sadece sende sanırım, karşıdaki aşırı seviyesiz geldi bana çünkü...
Bir de seks işçisinden sonra size gelince seks iscisinin birlikte oldugu diger kisilerin görüntüsü insanin gozunde canlanmaz mi?...Şimdi birsey derdim de sana bamlanmak istemiyorum...Sadece şunu sor kendine. Sevdigin adama baska bir kadin dokunuyor olması seni rahatsız ,kotu hissetirmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?