• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin Boyunun Kısa Olması Sorun Yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sitemdepresif

Ziyaretçi
Merhaba
Sizce sevgilinizin boyu sizden uzun olsa ama normalde kısa olsa ne düşünürsünüz?

Mesela siz 1,50 civarındasınız sevgiliniz 1,68 falan ama çok seviyorsunuz.Fiziki ölçülerini sorun yapar mısınız?

eşimde benden kısa öyle cok cok belli olmuyo ama kısa evlendigime göre sorun etmiyormusum demekki

tabii ki sorun olmaz.
karsimdaki adam benim 1.58 olmami sorun etmiyor da ben onun benden daha uzun olmasini mi sorun edecegim. sacma...

bencede sorun olmaz sevgi boya kiloya falan bakmaz dış görünüşünü seven zatn geçici sever karsındakini önemli olan kalbini sevmek

seviyosan sorun olmaz benim boyum kısa ama uzun boylu erkekler daha hoş geliyo bana nitekim sözlümde baya boylu poslu ama kısa olsaydıda severdimmmmkaydirigubbakcemile4

benden 20 cm uzun erkek :)) ne güzel olurdu valla, kanatlarının altına almış gibi gezdirirdi ben,i :))
Ama gel görki bizde çok yakınız eşimle.Ben 1,74cm, o ise 1,78 cm.Kısa olmasından iyidir ama.
Hoş kısada olsaydı önemli olan gönül der yine onunla olurdum oda ayrı.

Arkadaşım bence sakıncası yok takma bile bunu.
Bizde genelde daha yüsek farklar var.
Mesela 2 dayımda 1,90 boyunda eşleri ise 1,50 anca gelir.Düşün farkı.
Sizinki çok değil ona bakarak diyorum.

boyu normalden kısa oabilir ama aklı normalden kısa olmasın

boyu benden uzun olabilir ama aklı benden uzun olmasın:umursamaz:

sonradan 168e düşmediğine göre
sen onu o haliyle çok sevdiğine göre sorun olmaz
ki senden 18 cm uzun zaten daha ne olsun

olmaz tabiikide..
ama oyke bir durumda giydiğim ayakabbiye dikkat ederim..topuklu giyceksem bile abartmam,yanında deve gibi olmak istemem..
gecen gün bı nisan a gittik..kizla cocuk hemen hemen aynı boydalar ama kız bir topuklu giymiiis cocuğun yanında sırık gibiydi..e be güzelim sevdiğin adamın boyunu biliyorsun azıcık uyumlu olmak adına daha az topuklu giyseydin ya,diye geçirdim içimden..
boyu uzunmus kısaymış o mühim değil bence,uyumlu olmak lazım uyumlu :))))))))

Mesela siz 1,50 civarındasınız sevgiliniz 1,68 falan ama çok seviyorsunuz

buşekilde normal zaten..1.50 boyundaki bayana ideal..ama erkek bariz bişekilde kısa ve bayan uzunsa kötü oluyor :olmaz:

Mesela siz 1,50 civarındasınız sevgiliniz 1,68 falan ama çok seviyorsunuz

buşekilde normal zaten..1.50 boyundaki bayana ideal..ama erkek bariz bişekilde kısa ve bayan uzunsa kötü oluyor :olmaz:

tamamen senin düşencen bu
insan sevince gözü kusurlarını görmez bence ama gönülden severse
he yanında süs için gezdirmek isterse evt kötü olabilir
ama yanında sevdiği insan sıfatıyla gezdirirse zaten önemli değildir ne boy ne kilo

güzelim boyunun 1.50 olduğunu söyluyosn e cocuk 1.85 olsa güzel olur muydu? abi kardeş gibi görnrdnz bnce böyle cok idealsnz sorun etmemelisn

enim kocam benden 20 cm uzun..daha kısa olsaydı kabul etmezdim..yanımda gezdiridğim adam boylu poslu olacak...

benimki de boylu poslu olmalı ...delikafadulden.ben 1,68im.eski sevgülüm 1,90 dı gayet uyumluyduk...evleniceğim adam en az 1,80 olmalı ama kısmet tabii sevdükten sonra boy sorun olmaz bence...Şeniz

arada 18 cm fark var zaten..
1 50 boydakı bırıne benceee ıyı..
ayakkabı en fazla platform bıle gıysenız yıne kısa oluyorsunz zaten arkadasınızdan,,
o sızın boyunuzu dert etmıyorsa sızde onunkını etmeyın benceee..

Son düzenleme:
bence kısa olmasından ziyade eşlerin arasındaki boy farkı önemli,yani 1.50 lik kızla 1.50 civarı erkek hoş olmaz,aynı şekilde 1.90 kızla 1.90 civarı erkekte,ama arada fark olunca daha sevimli geliyor insana.

Ben sevmem kisa boylu erkekleri,boylarindan dolayi hep bi kompleksleri olduguna inanirim..

Iyide sizin boyunuzda kisa zaten sevgiliniz sizin boyunuzu sorun yapmiyorsa sizinde onunkiini yapma sansiniz yok bana göre.

esim benden 16 cm uzun,istedigim ayakkabilarimi giyip halada kisa kaliyorum yaninda,yanimda tasidigim adam illaki boylu poslu olmali.

Tersini mi sormak istedi acaba.. zaten genel olan şekli erkeğin daha uzun olması. Bayan uzun olunca belki sorun edilebilir.

Back
X