Sevgilinizin/Einizin baka bir kadn gzel bulmas..

ben kendıme guvenıyorum çok sukur ozguvenımde tam ,eşiminde bana karsı olan sevgı ve saygısına guvenıyorum oyuzden isterse dünya güzeli olsun yınede parmagımla gosterırım o kızı aşkıma :)
aşkımda bana gosterır sonucta ... wayy şu çocuk gibi bi saclarım olamadı diye :roflol:

güzel bulabilir. ama amaçlar çok önemli. bunu da zaten eşler anlarlar.

yanii alkisalkisalkis

siz kafa kırmaya devam edin tabi Sözde ! gercek anlamda ne yaparsınız bilemem..
sonucta yas itibariyle sizin buyugunuzum ve haliyle hayat bakıs acımda ona göre değişiktir..

siz kendinizden önce sevgılınıze guvenmıyorsunuz ki.. nasıl bir beraberlgınız var bılmıyorum..guvensız yasamak.. zor olmalı .

bilmem böyle bir duruma şahit olmadım ama derse bile kıskanmam herhalde

kötü bir manaya çekmem yani

benden buyuk olupda benim gorusumde olan kişilerde cok var cevremde demekki herseyi yasa baglamamak gerek sengözlerimebaksanab

benim sevgilime guvenip guvenmedigim veya nasıl bir ilişkim olduguda beni baglar zaten sizin bilmenizde gerekmiyor genelde boyle bu konularda cok emin olanlarıda goruyoruz cevrede neyse benden buyuksunuzya nede olsa bilirsiniz siz yerimseniben

içinden düşünebilir ama sesli olarak söylerse
kızarım
önce o kadının ayakkabılarına sonra ojelerine tipine bakarım ay bunu mu beğendin zevke bak der onun beğenisinin tezini çürütürüm :mymeka:

eskiden yazık çocuk bana söyledi bende burnundan getirdim şimdi ben ısrar ediyorum söyle diye aynı şeyi bi daha yapar mıyım diyo=) haklı çocuk ama o zaman yaşım gerçekten baya küçüktü 15 yaşındaydım ne kadar doğru düşünebilirim ki şimdi olsa evt kıskanırdım bir iki trip atardım ama şakayla karışık ve geçerdim ama bana bakılmasını istemediği gibi kendininde başka kızlara bakmasını istemem ama erkek yani bakıyor napıım alışmak gerekiyor annem de babama gösterir ayy kıza bak diye ben başlarda oha dedim anne ne gösteriyon deli misin sen diye amann kızz nolcak diyo aşmış kendini annem=) bakalım ilerde ben nasıl olcam.=)

yok olmaz sevgilim benden başkasını begenmezmesela ben adriana limaya hasta olurum ona da gösteririm ne hoş hatun die güzelse güzel banane der.bayılıyorum sevgilimeee:asigim:ama o çok kıskançtır bi kere kıvanç tatlıtug ya siyah pantalon çok yakışıyor demiştim bana demediğini bırakmadı oysa hiç bi kötü niyetim yoktu kiii.mesela bi erkeğe espirili desem ona da çok bozulur kendisiyle karşılaştırmadıgım halde bayanlar yani bazı erkekler bu konuda daha hassas:)ben kötü bi niyeti olmadıktan sonra hoş güzel demesine karşı değilim.

bence karşılaştırmaya yapacak bi konu değilki bu..güzellmiş evet diyip geçicek,sen daha güzelsin diyip bunu kıyaslamaya çevirmeyi ben doğru bulmuyorum

ben güzell bi kız görünce bakarım,tv izlerkende eşime derim bak ne kadar güzelmiş diye ama onunla güzellik anlayışlarımız pek tutmaz..benim güzel dediğime genelde eşim ehh işte yada güzell değil der..
güzel dersede bundan rahatsızlık duymak çünkü ben tv izlerken şu adam yakışıklı diyorum bunda kıskanacak bi durum yok..görsel bişey neticede..

kadının kım olduguna baglı.bı artıste guzel dıyorsa ya da bı akrabasına guzel dıyorsa hıc sorun degıl.ama yolda gordugu bırıne guzel derse kotu olur.soylenmem.ben de baska bı kızı gosterırım pekı bu nasıl sana goremı bak bakalım derım lülülülülülü

bak ne kadar güzel dediniz ..
ozaman benim görüşleriminde sizi ilgilendirmez..
ne de eleştirme hakkını verir yeterınce acıklayıcı olmusumdur umarım
sengözlerimebaksanab

bak ne kadar güzel dediniz ..
ozaman benim görüşleriminde sizi ilgilendirmez..
ne de eleştirme hakkını verir yeterınce acıklayıcı olmusumdur umarım
sengözlerimebaksanab

siz kendinizden önce sevgılınıze guvenmıyorsunuz ki.. nasıl bir beraberlgınız var bılmıyorum..guvensız yasamak.. zor olmalı .

bu yorumu yapan sizdiniz ben sizin fikirlerinizi eleştirmedim ben nasıl davranırım onu yazdım
ama siz bir psikolog edasıyla ilişkim hakkında yorum yaptınız yoksa onun dısında fikriniz beni zerre kadar ilgilendirmez yorumlarınıza bakın ondan sonra benim soylediklerimi degerlendirin umarım bende yeterince acıklayıcı olmusumdur yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk önce benım yorumuma siz bişeyler katıp yazdınız dikkatinizi çekerim...
ben dusuncelerımı soyledım ,ama siz benım yaptıgım yorum hakkında goruslerınızı bıldırdınız..

ilk kim demıs bakın bakalım..

haksızken haklı çıkmaya calısmanızda enteresan...
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…