unlu vs begeniyor onlara bişey demem dozu kacmadıgı muddetce tabi ama bi kız gorupte bak su kıza hayatta demem bogarım onu oyle bi kızda bişiye dikkat ederse soylerse ne bakıyon yani elalemin kadınlarını dikizliyon
oda yolda yakısıklı gorup askım bak su cocuga demez yani
güzel bulabilir. ama amaçlar çok önemli. bunu da zaten eşler anlarlar.
ben kendıme guvenıyorum çok sukur ozguvenımde tam ,eşiminde bana karsı olan sevgı ve saygısına guvenıyorum oyuzden isterse dünya güzeli olsun yınede parmagımla gosterırım o kızı aşkıma :)
aşkımda bana gosterır sonucta ... wayy şu çocuk gibi bi saclarım olamadı diye :roflol:
bizde ozguven yok ondandır :lepi: kırarım kafasını alısmasınlar oyle bugun bu kız guzel der yarın baska bişi delikafadulden
siz kafa kırmaya devam edin tabi Sözde ! gercek anlamda ne yaparsınız bilemem..
sonucta yas itibariyle sizin buyugunuzum ve haliyle hayat bakıs acımda ona göre değişiktir..
siz kendinizden önce sevgılınıze guvenmıyorsunuz ki.. nasıl bir beraberlgınız var bılmıyorum..guvensız yasamak.. zor olmalı .
yıllardır eşimin birine baktığını yadagüzel filan diye yorum yaptığını görmedim duymadım..
zaten karakter meselesi kendinin olan en güzeldir ona göre:)
ben kimden bahsetsem saçmalama ne güzeli sen daha güzelsin der:) bende toparlarım hemen güzel dediysek benden de güzel değil diye
benden buyuk olupda benim gorusumde olan kişilerde cok var cevremde demekki herseyi yasa baglamamak gerek sengözlerimebaksanab
benim sevgilime guvenip guvenmedigim veya nasıl bir ilişkim olduguda beni baglar zaten sizin bilmenizde gerekmiyor genelde boyle bu konularda cok emin olanlarıda goruyoruz cevrede neyse benden buyuksunuzya nede olsa bilirsiniz siz yerimseniben
bak ne kadar güzel dediniz ..
ozaman benim görüşleriminde sizi ilgilendirmez..
ne de eleştirme hakkını verir yeterınce acıklayıcı olmusumdur umarım sengözlerimebaksanab
siz kendinizden önce sevgılınıze guvenmıyorsunuz ki.. nasıl bir beraberlgınız var bılmıyorum..guvensız yasamak.. zor olmalı .
bulmaz bulamaz..hele hiç diyemez...o kadar rahat değilim..
vacıkcası oyle biri gordugum zaman eşimi durtup ben gosterıyorum .. bak şu kıza die :)))
biz bile yerı geliyo oyle guzel bayanlar oldugu zaman bakıyoruz adamlar mı bakmayacak allahaşkına..
yiğidi öldür ama hakkını yeme demısler..
esımın guzel dediği kıza bakarım evet güzel veya sacını soyle yapmsa gıyınısıne soyle yapsa daha iyi olur gibi elestırıyorumda..
guzelse guzeldir neden aksini soyleyeyımkı..
unlu vs begeniyor onlara bişey demem dozu kacmadıgı muddetce tabi ama bi kız gorupte bak su kıza hayatta demem bogarım onu oyle bi kızda bişiye dikkat ederse soylerse ne bakıyon yani elalemin kadınlarını dikizliyon
oda yolda yakısıklı gorup askım bak su cocuga demez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?