sevgilinizin/eşinizin en çok neresini beğeniyorsunuz?

Ay herkesin yorumları ne tatlı :)

Ahh ahhhhhh ben nerden başlasam bilemedim...Bi kere çok yakışıklı o zenci gibi dudaklarını ...o gözlerimin en içine en derinine baktığı güzel gözleri... o sevmesede koca burnunu :) . jöle sürmesin diye kavga ettiğim okşamaya bayıldığım saçlarıı .. beyaz tenini..boynundaki benlerini uzun boylu poslu fiziğini baklavalarını kaslarını ellerini.... misss ter kokusunu ayy her şeyini seviyorum ben bu herifin beeeee

beenmedik bi yanı yokmudur ..))

O ne kadar nefret etse de ayrık ön dişleriii ve bana şarkılar söyleyen o güzel sesiiiiiiiiiiiiiii

Boyunu posunu... Kara gözünü kasınıııı.... Dogacak zencıı cocuklarımızı :d :d herseyınııııııı...

ben aşkımın omuzlarını, boyunu, sakalını, dudaklarını, ellerini, bacaklarını çok ama çok beğeniyorummmm :))

bakışını gözlerini dudaklarını saçlarını ellerini ahh ahhh
özlem bürüdü birden içimi
aşk onun adı aşk
herşeyiyle bir bütün olarak aşığım ona

Elleri çok güzel,tırnakları,gülüşü,gözleri,yüzü,bakışı,,,,

ses tonu, konuşması, elleriiii , saçlarıı, gözlerii hangi birini sayayımmm

Heee bir de bana asla inanmasa da koca göbeğini...

Merhaba Laale burada buldum senı..

bende cok ıstıyorum göbiş seveyim ama bızımkının kılo alacagı yok..

ben cok koku hastasıyım..Parfumunu sıkar boynuna..Ve ben tunerım gıdısına kuş gibi hıc ayrılmam oradan ..Ne yapayım dayanamıyorum.. :) Masmavi gözlerine sarısınlıgına..Ay herhalını heryerını sevıyorum bu adamın beee..off bi özledim şimdi..

Gözlerini,dudaklarını,kirpiklerini çok beğeniyorum.
Allahım özene bezene yaratmış :)

mis kokusunu , gözlerini , ten rengini saçını dudağını oyy herşeyi mis onun .

insan sevdiğinin herşeyini her yerini beğenir ki zaten orası burası diye ayrılmaz bence onunla bütün çünkü onlar
neremi neremi heryerini

eveeet neremi neremii heryerinii:)) aşkımın her yeri güzel yaa hattaa göbeği bilee canım bnm o..durun kıslar da kalkayım öpeyim tombikimi:)

bnim sevgilim yok ama... bende erkeklerde ellerini ve kollarini cok cekici bulurum... banada cok erkeksi gelir :)

yarım saat oldu daha yanımdan gideli özledim bile konuyu görünce
aşkla bakan gözlerini çok seviyorum, beni kendine aşık eden yüreğini çok seviyorum bayılıyorum ona

Çok donanımlı ,zeki biri olmasına rağmen mütevazi oluşunu............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…