• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin/eşinizin en çok neresini beğeniyorsunuz?

eveeet neremi neremii heryerinii:)) aşkımın her yeri güzel yaa hattaa göbeği bilee canım bnm o..durun kıslar da kalkayım öpeyim tombikimi:)

ayy ne güzel ya aman nazar değmesin :) şimdi onun yanına gidip öpebilmek için dünyaları veririm valla

ben canımın içi herşeyimin :beni severken kolunun altına kafamı koydurmasını çok seviyorum çünkü o an bana teninin kokusunu hissettiriyor ve ben o an kendimi dünyanın en güvenli insanıymışım gibi hissediyorum bana bakarken saçımı okşayan ellerini seviyorum beni öperken hissettirdiği sıcaklığı ateşi çok seviyorum 7 yıldır hala pırpır atan kalbini seviyorum evet ben nasıl anlatayım ki ben erkeğimi komple çok seviyorum ona tapıyorum öl desin ölecek kadar hemde şu an ona km lerce uzakta olmasam gidip yanına uzanıp kokusunu duymayı isterdim dayanamıyorum :(

Aslında ona ait olan herşeyi beğeniyorum ama bi kaç şey saymam gerekirsee uzun boyunu, kollarındaki kaslarını,keskin bakışlarını,esmer oluşunuu,Türkçeyi tane tane ve cok düzgün konuşmasını,tertemiz benden daha bakımlı duran minik ellerini vs vs :16::16::16:

her şeyini tabiiki ama görsel olarak sorduguna gore hadı gercekcı olmam gerekırse kaşı gözü en ıyı organları dıgerlerıne gore:9:

Ellerini,dudaklarını,belki abartacağım ama oraya kasık mı denir yan mı denir bilemedim orasını çünkü bembeyaz, tüysüz ve incecik:)boynunu, ensesini, kulaklarının yumuşaklığını, gözlerini...Başka yeri kalmadı sanırım:)Yerim onu ben yerimmm:46:

Beğendiğim birden fazla yerini sayabilirim ama en çok dersek boynunu tabiki.
Pürüzsüz, tertemiz ve o kadar güzel kokuyor ki... :16:
En çokta oradan öpüyorum hatta bu aralar ısırmaya bile başladım. :ssz:

Uzun ve düzgün bacaklarınıııı,geniş omuzlarını birde sırtını öpmeye bayılırım...

yeşil gözlerini, boyunu, gülerken parmağını ısırmasını offf çok özledim :((

sevgilim değil ama hoşlandığım kişi yine da yazmak istedim :34: ben onun gözlerine bayılıyorum :16:

Gülerken kısılan gözlerini
susarken dudaklarını
nefes alışını seyrederken göğsünü
uyurken kirpiklerini
bir şeylerle uğraşırken ellerini
bembeyaz tenini,tenin de benlerini

bir silüetin içini dolduran onu o yapan her şeyi...

Gülerken kısılan gözlerini
susarken dudaklarını
nefes alışını seyrederken göğsünü
uyurken kirpiklerini
bir şeylerle uğraşırken ellerini
bembeyaz tenini,tenin de benlerini

bir silüetin içini dolduran onu o yapan her şeyi...

vay arkadaş ne şair ruh be.

Ellerini,dudaklarını,belki abartacağım ama oraya kasık mı denir yan mı denir bilemedim orasını çünkü bembeyaz, tüysüz ve incecik:)boynunu, ensesini, kulaklarının yumuşaklığını, gözlerini...Başka yeri kalmadı sanırım:)Yerim onu ben yerimmm:46:
:)))))))) valla orası neresi bende bilemedim. Nereden buldun orayı :))))

oyy bn kurban olurum içten gülüşü :) dudağının üsteunde kı ben'i ilk o dikkatımı cekmıştı bu bnm olmalı dedım veee o artık benmm :))

Back
X