Sevgilinizin (eşinizin) en iyi arkadaşının karşı cinsten olmasını kabul eder misiniz

üniv.den görüştüğü çok yakın kız arkadaşları var eşimin
benim de erkek arkadaşlarım var ve eşim normal karşılar görüşmemi
asla olamaz diye bişey yok...

ben açıkçası tasvip etmiyorum böyle bir şeyi. arkadaşı olur belki ama çok samimi olmaz. sevgili konumunda pek karışamam belki ama, eşse olmaz.

direk hayır diyeee düşünüp görüşmeni istemiyorum diyordum.klava: sonra baktım yasaklamalarla olmıcak çünkü benim de yakın erkek arkadaşlarım var çok iyi anlaştığım beraber gezip tozduğumuz. çok fazla sıkmamaya yasaklar koymamaya başladım aradaki arkadaşlık mesafesini bildikten sonra neden arkadaş olmasın ki... eğer istemediğim bi ortamla karşılaşırsam kızdan bunu görürsem o zaman görüşmelerini yasaklarım tabi ki.:lepi:

hayır tabii ki
öyle bişey olucaksa ben en yakın arkadaşı olurum :dilcikar: ki öyleyim de zaten

bekarken sorun olmuyorda evliyken olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz !! artık o benimm benimm benimmmmm :)) bitirim o günleri bitecek yani

Son düzenleme:
Asla kabul etmem yolarım onu ne demek canım o benim nasıl kabul etmiyorsa bende etmem benim okul arkadaslarıma bile onun tek arkadası benim deyip silmiş msn den hep hele bi yapsın hele bi yapsın

Karşı cinsten arkadaş falan olmaz bana göre... lmaz:
Ki zaten onun en yakın herbişeyi benim olumunekankayizsmile

Eşimin en yakın karşı cinsten arkadaşı ben olmalıyım. Hemcinslerimizi iyi tanıdğımız için kabul etmemiz mümkün değil

Hadi arkadaş olur merhabalaştığı bir insan gibi ama en iyi arkadaş neymiş ya bir kız ve bir erkek en iyi arkadaş olamaz en iyi arkadaşı kendi cinsinden olur insanın çünkü ancak o zaman en iyi arkadaş olacak kadar birbirini anlayabilir dertleşebilir vs..

kesinlikle aynu fikirdeim sennle cnm opuyorumnanaktan

Kadınların ne seytan olduklarını bildigim icin (istisnalar haric ) boyle bir yakınlıga ızın vermem.
Benım ıcınde aynı davranıs soz konusudur.
Yasamımın her donemınde cıvıklıktan laubali davranıstan herzaman kacınırım. Tabiatıma aykırıdır zaten. İnsanlarla arama her zaman bır mesafe gorunmez duvar orerım. İleriki yasamımda esim olacak insanda da oncelıklı olarak bu davranısa bakarım.

Karsi cinsten arkadasi olmasina bisey demem.
Ama En iyi arkadasinin karsi cinsten olmasina tahammül edemem, izin vermem.
Karsi cinsten en iyi arkadas istiyosa ben ne güne duruyorum ayol.
Ben ona hem sevgili hem en iyi arkadas olurum baskasina gerek yok.

Kesinlikle katılıyorum....

kocaman bir aslaaaaaaa :) ne gerek var ben kiskancliktan sinirden bayginlik geciririm allahtan etrafinda kiz yok ya diyorm suan üniyi okusaydi deli olrdm herhalde :) :)

kocamin bi tane kiz arkadasi var oda evli esli gorusuruz ama tek basina onunla zaman gecirmesine asla tahammul edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…