Sevgilinizin (eşinizin) en iyi arkadaşının karşı cinsten olmasını kabul eder misiniz

Benim en iyi arkadaşlarım hep erkeklerdir.En güzel geyiklerde onlarla yapılır ama işin içine karşı cins girdiği zaman olayların seyri değişebiliyor.En yakın arkadaşında sevgilin için kıskançlıktan dolayı ters yorumlar yapabiliyor erkekte sevgilisinin arkadaşını rakip görebiliyor

Olmasınlar varsa da ben bilmeyim

Ben çok kıskanç bi insanım aşk konusunda... Normal kız arkadaşları olabilir ama cıvımadan laubaliliğe gerek yok fazla samimiyete gerek yok Bi tarfta olmasa bile diğer tarafta mutlaka bi elektriklenme olur bence boşuna dememişler ateşle barut yan yana durmaz diye...

olmasın ne münasebet yakın arkdaşmı uzakta olmasın hiç olmasın parçalarım ıyyyy çok cadıyım

kimse kusura bakmasın
bu konularda ölene kadar geri kafalı olucammedeni olmakta ASLA istemiyorum
ölümüne kıskancım,ve asla böyle birşey onaylamam
kadınla erkeğin arkadaşlığına inanmıyorum
bu konu hakkındaki tavrımda hiç bir zaman değişmeyecek

aynen katılıyorum bende kesinlikle istemem o da istemez gereksiz ya gitsin o erkeklerle arkadaş olsun bende kızlarla kafamız dinç olsunn

Bu konu çok karışık aslında..Keşke olabilseydi ama seven kalbe laf geçiremiyorsun işte sen ona güvensende için sızlıyor..Benim çok yakın bir arkadaşım vardı liseden herşeyi paylaştığım..Eşimle tanışınca böyle bir şeyi istemediğini söyledi ve ben o arkadaşımla ne kadar sevsemde dostluğumu bitirmek zorunda kaldım..Şok olmuştu.Ve hala onunla muhabbet etmeyi özlerim lisedeki gibi.Bunda art niyet aramayın.Eşiminde böyle bir arkadaşı olsaydı bende kabul edemezdim o yüzden ona hak veriyorum..Bizim hep kullandığımız bir laf vardır..Beyine söz geçirmek kolay çünkü mantıklı düşününce güveniyorsun karşındakine ama kalbe söz geçmiyor maalesef ama dediğim gibi keşke yapabilsek..

en yakin arkadasi olamaz tabi...konuscak neleri olabilirki...kiz gelip benimkine kizarkadasin nisanlin karin nasil aranizdiyemi sorcak...?!? bence tehlikeli
ama normal arkadas olur hani selamlasmak ara sira HEP BERABER TOPLANMAK vakit gecirmek cok dogal bisi..ama benim erkek arkadasimla bulusmak isterse bide yanliz ozmn is degisir...

_lilium_: haklisin 100% :) benimde cok yakin arkadasim vardi kardesim abim gibi biriydi...11 senedir tanisioruz..beraber büyüdük...herseyi anlatirdim...

benimki simdi istemior hakli...erkeklerle bukadar yakinligin olsun istemiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…