Sevgilinizin/eşinizin ne tür kıskançlıklarına dayanıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür aşırı kıskanç bir eşim yok
sadece kıyafet konusunda kısıtlar beni o da belimin açıldığına çok kızar kısa eteğide sevmez
ama bunun dışında kıskançlığı yok

aşkım acayip kıskanç.Şu anda ayrı şehirlerde olduğumuz için pek belli etmiyor ama ben yinede çok ii biliyorum aşırı kıskanç.Bana bir gün konuşurken dediki elimde olsa seni kutunun içine koyordım kimse görmesin diye dedi

ayy kısa kollu giymeme uyuz oluyo çocuk yaa:( ki ben zaten açığım uzun kollumu giyicem o sıcakta.demekki askılı badiler mini etekler giysem iyice çıldırıcakkaydirigubbakcemile3 şimdiden kafasında planlar kuruyo uzun kollu giymem için ama imkansız kusura bakmasın.sanki kolda ne varsa anlamadım gitti yahuu

Kıskanılmak güzeldir ama dozunda.
Herşeyin fazlası gibi kıskançlığın fazlası da zarardır. Zaten ben fazlasının karşındaki insana güvensizlikten ileri geldiğini düşünürüm. Ben eşimi hiç kıskanmam çünkü bilirim ki ters birşey yapmaz.

Ama eşim hastalık derecesinde kıskançtır. Ha bu anlaşılmasın ki benim yanlış davranışlarım oldu da eşim o yüzden kıskanıyor. Etrafındaki yanlış insanlardan esinlenip kafasında senaryolar yaratan bir insandır kendisi. Kıskançlık krizine girdiğinde bana öyle acı şeyler yapar, sözler söyler ki yenilir yutulur cinsten değil.:çok üzgünüm:

Ne mi yapıyorum? kızım için katlanıyorum. :a015:Ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum ama şundan adım gibi eminim ki bir gün gözüm dönecek ve ben arkama bile bakmadan çekip gidicem bunu biliyorum. :çok üzgünüm: Eşime karşı sevgim yok. Benim için sadece alışkanlık ve kızımın babası o kadar...:delphin:

Son düzenleme:
benim eşimin sahiplenmeden gelen bir kıskançlığı var ama dozundadır ben kıskanç erkek sevmem bunu bildiği için de pek fazla çaktırmamaya uğraşır da erkek tabi ne kadar saklayacak

parmağımızda yüzük yokken bana asılmaya kalkanları kıskanırdı bir tek onu da zaten benim halledeceğimi bildiği için çok belli etmezdi zaten hep der senin yanına yaklaşmak çok zor nasıl olsa diye :) onun dışında giydiğime ettiğime hiiiç karışmaz zaten ben de sevmem ayrı hatta bazen benim açık bulduğum şeyler için o açık değil bence ama sen bilirsin diyor

bende hiç sevmiyorum kıskanç erkek bana güvenmen yeterli diyorum ama oda sana güveniyorum ama çevre kötü diyo.çok saçma geliyo buda bana çevre kötü diye bizde saf değiliz yaa.

kıskançlıktan ve kıskanç insanlardan nefret ediyorum bazen kendimden bile(bazen ben bile abartıyorum)kaydirigubbakcemile3eşimin yanındayken gayet açık bir kıyafet giymem eşimin çok hoşuna gitmesine ama o yanımda değilken kalçamı biraz örtecek(biraz derken eğilmedikçe kalçam açıkta değil:) bir tunikle tayt giymemi kıskanmasına gıcık oluyorum:oklava:

dön de g.tünü ört. kaydirigubbakcemile3

Askere gitmeden önce kıskançlığı yoktuu az ve dozundaydı tabikaydirigubbakcemile5
Amaa askerden geldii vee bazı şeylerii kıskanmaya başladıı ama bunlar beni rahatsız edecek dozda asla değilboshayallersmile Hatta ölçüsünden dolayıdır sanırım kii kıskanmaları hoşuma gidiyor :asigim::kedi:bayanssulusmile
ıstemediği bazı şeyleride belirtiyor tabiki...
Tabi benim kararsız olup doğru olup olmucağını sorduğum konularda da Ben istemem hoşuma gitmez ama sen yapmak istersen sen bilirsin canım vs konuşmalarımızda oluyor.
opuyorumnanaktan

çoğuna sinir oluyorum ama ne yapıyım ufak yada geniiiiş çaplı bni kavgayla çözülüyo:47:

o aradığında telefonum meşgul ise çok kızar, özellikle gece saatlerinde. İnadına defalarca arar o zaman. sonra kiminle konuştun, ne konuştun diye sormaya başlar. Ama bu yüzden rahatsız olmuyorum, aksine hoşuma gidiyor.

onu giyme ,bunu alma ,böle giymiceksın bıdaha, sakızı cıkart ,sigara yok ,cıkma dısarı napcan , onla gorüşme ....... vs

yolda yürüdüğümüzde karşı taraftan yani yürüdüğümüz yolun benden taraf olan bölümünden gelen bir erkek/erkek grubu varsa yer değiştiririz :27::27:

abartmadan yaptığı kıskançlıkları çok hoşumada gider ayrıca :21:
hem kıskanmak sünnet :37:

kendi kıskançlıklarımı saysam daha iyi:1:

yolda yürüdüğümüzde karşı taraftan yani yürüdüğümüz yolun benden taraf olan bölümünden gelen bir erkek/erkek grubu varsa yer değiştiririz :27::27:

abartmadan yaptığı kıskançlıkları çok hoşumada gider ayrıca :21:
hem kıskanmak sünnet :37:
ayneen hatta o yüzden araba yoksa dışarı çıkmıyoruz. feraceni giy cama çıkma balkona çıkma kimseyle konuşma kendi kardeşlerde dahil.. çorapsız durma başın açık odadan çıkma . ben seni dışarı çıkarmam millet sanamı bakacak daha birsürü şey...:4::13: ama pekte zoruma gitmiyo öyle sonuçta Allahın emri .. sadece evin içinde bile sıkması beni bunaltıyo bazen oda evde kayınlarım olduğundan sanırım:25:

Herhangi bi insanla ondan cok gorusmemi, erkek turunden kimselerle sohbetimi, onun disinda kimselere canim cicim dememi, kedi, kopek, kus sevdami, onun yaninda telefonuma bakarak gecirdigim zamani vs vs vs.

Bazen bogulsam da yine de katlanilmayacak gibi degil. Cok kisa sureli takildigim biri kilik kiyafete kadar karisiyordu, suanki oyle olmadigi icin mutluyum bile haha :d

aşırı kıskançlığı yok şükürler olsun.. sinirine dayanamıyorum sadece of. siniri keşke kıskançlığından olsa bişey demicem. sinirlenmek 2 saniyesine bakar.......

Bizde durumlar tam tersi oldu ben aşırı kıskançlık yapmaya başladım bunaltıyorum onu farkındayım ama başka kız arkadaşlarına karşı davranışının dozu yok...:19:

Back
X