• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

o kadar çok yıl geçti ki ilk zamanlaarı unutmasamda hatırlamakda zornalnıyorum sanırım
hmm bi düşünim
ilk olarak sıcak kanlı oluşu,sonra istediğim erkek kriterine uyması düşünceleri falan
bir de beni güldürmesine:9:yağuşukluuuuuuuuuuuuu şeyyy
birde insan gibi insan
kısacası onu o olduğu için seviyorum anamm herşeyine aşık olmuşum sanırım daha saysam neler çıkıcaktı kimbilir:9:

valla ben eşimin zorluğunu sevmiştim, tavlayana yani kıvama getirene kadar 2 sene beklemiştim:)
Başak burcu olduğum için zor, uğraştırıcı şeylere bayılırım, o da o zamanlar 1 numaralı uğraşım olmuştu.

o kadar çok yıl geçti ki ilk zamanlaarı unutmasamda hatırlamakda zornalnıyorum sanırım
hmm bi düşünim
ilk olarak sıcak kanlı oluşu,sonra istediğim erkek kriterine uyması düşünceleri falan
bir de beni güldürmesine:9:yağuşukluuuuuuuuuuuuu şeyyy
birde insan gibi insan
kısacası onu o olduğu için seviyorum anamm herşeyine aşık olmuşum sanırım daha saysam neler çıkıcaktı kimbilir:9:

evet valla kimbilir daha neler çıkıcak :)

valla ben eşimin zorluğunu sevmiştim, tavlayana yani kıvama getirene kadar 2 sene beklemiştim:)
Başak burcu olduğum için zor, uğraştırıcı şeylere bayılırım, o da o zamanlar 1 numaralı uğraşım olmuştu.

zoru bulup başarmak daha ayrı bir zevk verir insana :)

Aynı sınıftaydık. Bebek gibi yüzü vardı. Saçları çok güzeldi. Bakışları da öyle.

Şimdi suratında çok çeşitli şeyler var. Saçları sürekli dökülüyor. Gözleri de çöktü.:26:

aynen öyle oldu :) zoru başardım, başardıktan sonra da hani hedefine ulaşınca bir boşluk olur ya, bir ara öyle oldu, kendimi geri çektim bu sefer o peşimden koşmaya başladı sonrada evlendik işte:))

aynen ya elde edince bi kıymet bi heyecan kalmıyor ya bazen sizde de o olmuş ama Alllahtan kısa sürmüş ki evlenmişsiniz :.)

Back
X