• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

duruşu,bakışı düşünceleri..sahip çıkışı.kişiliği..öyle sardı ki beniartık koca bir limanım vardı ve ben artık hiçkorkmuyorum fırtınalardan...:nazar::nazar::nazar:

hayattaki tüm olumzuluklara rağmen dimdik ve olumlu duruşu.bana göre geçmez bu acı dediğim anlarda gün doğmadan neler doğar diyerek bana verdiği moral ve her seferinde haklı çıkışı.insanların bana sen bu adamla yaşlanmazsın dediği lafları her defasında doğrularcasına beni karnım ağrıyana kadar güldürüşü.6 senelik evli olmamıza rağmen ilk günkü heyacanımızı korumadaki en önemli etken olması,çocuk olduktan sonra da artarak buna devam etmesi.ama en önemlisi bana ve oğluşumuza düşkün bana göre dünyanın en iyi babası ve eşi olması..

ne güzel Allah nazardan korusun

Sevgili hanımlar,ramazanın ilk günü kutlu olsun,sevdiklerimizle beraber geçirmeyi nasib etsin Allah. Sizden bir ricam var, biz üniversitede öğrenciyken ramazan ayında komşular pek bir kapımızı çalıp yemek getirmezlerdi iftar için,mümkünse çevrenizde öğrenci varsa bir tabak da olsa güzel bir yemek götürün emin olun çok dua alırsınız.hem de ailelerinden uzakta ki çocuklar da ev yemeği yemiş olur,şimdi pek öğrenci yoktur ama yaz okulu için gelen falan vardır belki.iyi akşamlar.

Kendi Ailesine, Benim Aileme ve Bana Olan Saygısına,:nazar:
Dürüstlüğüne,:nazar:
Bana Çok Değer Vermesine,:nazar:
Anlayışına,:nazar:
Hiç Bir Şeye Karışmamasına,:nazar:

Gibi Gibi.... :27:
Herşeyine Aşıkımmmm :emir_bebek:

düşüncelerine
bana çokça değer vermesine
sesine
yirim onuuu :D
Allah herkesin gnlüne göre versin Allah herkesi sevdgyle mutlu mesut etsin hiç ayrmasın ( amin ) :34:

İlk gülüşünün içtenliğine tanıdıkça kalbinin temizliğine :69: Gerçi bazen şüphe etmiyo değilimm benmi böyle görüyorum diyee akrebimm kuşku içimde hepp napımm:27:

konuşmaları beni çok etkilemişti
konuşurken şunu da sorayım dediğim şeyleri ben daha sormadan anlatmaya başlamasından etkilenmiştim
canım ya iyi ki de evlenmişiz :16:

Back
X