sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

yani karakterine,güçlü duruşuna vs. şeylerine aşıksınız Allah bozmasın :)

yani karakterine,güçlü duruşuna vs. şeylerine aşıksınız Allah bozmasın :)

amin =) evet, karakteri güçlü olmasa sevemezdim zaten, sevsem de zamanla soğurdum. aslında bu biraz da aradıklarınızla ilgili, evlendiğinizde insanda ne ararsanız karşınıza çıkan kişilerde bunlara bakıp severseniz. ben hep ahlaka bakmaya çalıştım. diğer şeyler de buna göre daha az önemli oldu. öncelik her zaman kişilik ve ahlak olmalı diye düşünüyorum =)

Uzunboylu kumral şaçlı olması kısa boylu erkekler kızken peşime takılırdı uyuz olurdum çoğununda suratına tükürmüşümdür ama en önemlisi espirili oluşu şu hayat kolay olsada çok şeye gülsek ne var

evet çok haklısınız bu konu da dış görünüşten önce ahlak önemli çünkü evlenince güzellik/yakışıklılık bir yerde önemsiz kalıyor önemli olan karakteri söz konusu oluyor oda bozuksa sonuç hep aynı şekilde hüsran oluyor,Allah herkesin gönlüne göre versin :)

suratına mı tükürürdünüz ay çok şaşırdım evet son cümlenize katılıyorum keşke her şey çok iyi olsa da hep gülsek

ilkokulda çok yaramazdı velet..

orta okulda fırlama...

lisede çapkın...

askere gitti geldi okuldan 5 yıl sonra karşılaştık...

evrim geçirmişti resmen...

okul arkadaşım gitmiş yerine evlenilecek bi adam gelmiş...

sevecenliği,hayata bakışı,düşünceli olması,çok çalışkan olması,anlayışlı olması,birçok düşünceme müdahale etmeyip saygı duyması,ortak birçok görüşü paylaşmamız,
ailemi çok sevmesi veee karizmatik bi adam olması gibi daha birçok özellik sayabilirim...çok seviyorum kocamı canım o benim...

5 sene bakledikten sonra kavuştuk birbirimize sonunda...karakterine ve efendiliğine vurulmuştum...e o da tabi benim hnaımefendliğime ve güzelliğime vuruldu yaniii....

süperrr kısa bir hikaye gibi yazmışsın valla...

hayırdır neden bu kadar kızdırdı sizi

bilmiyorum sorunlu olan benmiyim ama adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyo daha dün akşamdan taktım kafayı aynı yaştayız 32 araba almak istedi bende çoksık telefon alır satar 500 ealır 200e satar salak dedim arabayı benim üstüme al onuda alıp satar yok paraya ya olmaz boşarsın filan araba senle gider diye aklısıra espiri yapıyo dellendim araba içinmi boşancam işallah aldığın gibi patlatırsın duvara dedim o hala espiri peşinde ölürsem benim gibi çıtırı denk gelmez 45 yaşındakine gidersin diyo giderim sanene dedim en azından cebide enseside kalın olur senin gibi boşanırsak araba gider diye düşünmez dedim uyuz aklı sıra şakayapıyo cevabım karşısında apıştı kaldı sen beni çoktan bitirmişsin dedi ay bilmiyorum ama boşansak üzülmem heralde gıcık şey kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo

anlattığınız kadarıyla evrim geçirmiş valla mutluluğunuz daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…