- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Kişiliği, ahlakı etkiledi beni. Zor günler geçirdiğinde bile şikayet etmemesi, tevekkülle karşılaması bunları, istekleri için sonuna kadar gitmesi ve kendi çabalarıyla şu anki noktaya gelmiş olması, sorumluluk duygusuna sahip olması, utangaçlığı ve hafif havalı hali (bu iki zıtlık nasıl birleşmiş ben de anlamıyorum =D ), sessiz hali ile bile etkileyici olması, içindeki sevgi özlemine rağmen hep güçlü erkek moduyla bu ihtiyacı dile getirmemesi ve söylemeyi de gururuna yedirmemesi =) bunun gibi şeyler işte =)
keşke sevmeseydi beni şimdi sinir etti de cumaya gitti allahım bazen onu gebertmek geliyo içmden belkide 5 seneenin birikimi hep kaprisli gerizekalı
koca kafasına taş kalbine deve boyuna
bi kaşık suda boğablirim
yani karakterine,güçlü duruşuna vs. şeylerine aşıksınız Allah bozmasın :)
ne yaptıda bu kadar kızdırdı sizi :) tabi çok özelse söylemeyebilirsiniz
amin =) evet, karakteri güçlü olmasa sevemezdim zaten, sevsem de zamanla soğurdum. aslında bu biraz da aradıklarınızla ilgili, evlendiğinizde insanda ne ararsanız karşınıza çıkan kişilerde bunlara bakıp severseniz. ben hep ahlaka bakmaya çalıştım. diğer şeyler de buna göre daha az önemli oldu. öncelik her zaman kişilik ve ahlak olmalı diye düşünüyorum =)
Uzunboylu kumral şaçlı olması kısa boylu erkekler kızken peşime takılırdı uyuz olurdum çoğununda suratına tükürmüşümdür ama en önemlisi espirili oluşu şu hayat kolay olsada çok şeye gülsek ne var
1.5 yıldır ayrıyız.karşılıksız aşk diyebliriz
hımm kötü bir şekilde ayrılık oldu sanırım ve siz hala seviyorsunuz üzüldüm sizin adınıza ama hayırlısı nasılsa öyle olsun üzmeyin kendinizi
şimdi okula onun gudubet suratını görmeye gidiyorum bana şans dileyinn
ilkokulda çok yaramazdı velet..
orta okulda fırlama...
lisede çapkın...
askere gitti geldi okuldan 5 yıl sonra karşılaştık...
evrim geçirmişti resmen...
okul arkadaşım gitmiş yerine evlenilecek bi adam gelmiş...
sevecenliği,hayata bakışı,düşünceli olması,çok çalışkan olması,anlayışlı olması,birçok düşünceme müdahale etmeyip saygı duyması,ortak birçok görüşü paylaşmamız,
ailemi çok sevmesi veee karizmatik bi adam olması gibi daha birçok özellik sayabilirim...çok seviyorum kocamı canım o benim...
hayırdır neden bu kadar kızdırdı sizi
ilkokulda çok yaramazdı velet..
orta okulda fırlama...
lisede çapkın...
askere gitti geldi okuldan 5 yıl sonra karşılaştık...
evrim geçirmişti resmen...
okul arkadaşım gitmiş yerine evlenilecek bi adam gelmiş...
sevecenliği,hayata bakışı,düşünceli olması,çok çalışkan olması,anlayışlı olması,birçok düşünceme müdahale etmeyip saygı duyması,ortak birçok görüşü paylaşmamız,
ailemi çok sevmesi veee karizmatik bi adam olması gibi daha birçok özellik sayabilirim...çok seviyorum kocamı canım o benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?