- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
5 sene bakledikten sonra kavuştuk birbirimize sonunda...karakterine ve efendiliğine vurulmuştum...e o da tabi benim hnaımefendliğime ve güzelliğime vuruldu yaniii....
evet partnerinizin neyine bağlandınız arkadaşlar bu fiziki görüntüsü de olabilir,huyuda olabilir onu svemenizde ki aşık olmanızda ki etken nedir
allah bozmasın mutluluğunuzu
bilmiyorum sorunlu olan benmiyim ama adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyo daha dün akşamdan taktım kafayı aynı yaştayız 32 araba almak istedi bende çoksık telefon alır satar 500 ealır 200e satar salak dedim arabayı benim üstüme al onuda alıp satar yok paraya ya olmaz boşarsın filan araba senle gider diye aklısıra espiri yapıyo dellendim araba içinmi boşancam işallah aldığın gibi patlatırsın duvara dedim o hala espiri peşinde ölürsem benim gibi çıtırı denk gelmez 45 yaşındakine gidersin diyo giderim sanene dedim en azından cebide enseside kalın olur senin gibi boşanırsak araba gider diye düşünmez dedim uyuz aklı sıra şakayapıyo cevabım karşısında apıştı kaldı sen beni çoktan bitirmişsin dedi ay bilmiyorum ama boşansak üzülmem heralde gıcık şey kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo
evet çok haklısınız bu konu da dış görünüşten önce ahlak önemli çünkü evlenince güzellik/yakışıklılık bir yerde önemsiz kalıyor önemli olan karakteri söz konusu oluyor oda bozuksa sonuç hep aynı şekilde hüsran oluyor,allah herkesin gönlüne göre versin :)
sen yazmamışsın sevdiğinin yada eşinin nesine kapıldığını
ayy doğru yorumları okumaktan kendim unutmuşumbende sevgilimin tatlılığına,mükemmel ahlakına,bana olan düşkünlüğüne,sonuna kadar ona günebilceğim biri olmasına kapıldım
yo k sinirle demiyorum gerçek üzülmem zaten öyle bişey olacak diye ödü patlıyoda sanki aldırış etmiyomuş havalarında gururundan taviz vermiyo zaten boşanırsak bi arkadaş öfkeyle dava açmış eşide gururuna yenik düşmüş itiraz etmemiş seve seve ayrıldılar bizimkide inat için olur geri adım atıp ben hatalıyım demez ayyyyy sinir oluyorum başta salak gibi evet dedim sanki nevar evlilikte gez dolaş seviyomuş ta evet demezsem gidermiş şehir değiştirirmişte beni başkasıyla görmeye dayanamazmışta falanda filan ben onu şimdşi görmeye dayanamıyorum
en önenliside o zaten sonuna dek güvenebileceğin birine inanmak...
kızlar evli tavsiyesi eğer sevginizden emin değil seniz karşınız daki sizi deli gibi seviyo diye evlenmeyin bırakın uzun uzun gittiği yere kadar gitsin gitmiyosa bitirin ben 1 sene normal arkadaşımdı 5 ayda seni seviyorum dedikten sonra geçti ett bir buçuk sene 6 ayda nişanlılık etti 2 sene daha tanıyamamışım tamam çok seviyo ama kendinide bişey sanıyo ya beni öldürüyo diyorum zaten civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş daha önceden arkadaşken öyle değildi ne olduğsa çocuk olduktan sonra dahada triplendi hayvan insan daha oturaklaşır bizimkisi yok uçuşta burnu üstü çakılda bi tekmede ben atayım popona
ne yapıyor ki bu kadar sizi sinir ediyor o az önce anlattığınız olay o kadarda kızılacak bir şey değil sanki, hadi espri deriz geçeriz ama belli ki sizde bir şeyler birikmiş şimdi her hareketi size batıyor ne yaptıda bu duruma geldiniz?
Ben kocamın tertemiz kalbine aşık oldum.Hiç mi kötülük geçmez hep mi iyi düşünür bir insan.Hatta bazen biraz fazla temiz kalpli, kötü insanları farkedemeyecek kadar Bu durumda ben giriyorum devreye .
Bide mavi gözleri, sabrı ve en büyük destekcim olması:98:Bide babalığına, oğlunu sevişine.Bıraksanız sabaha kadar sayarım.Şimdi fark ettim ne çok sevilecek şeyi varmış:127:Ben ona resmen aşığım
Ben kocamın tertemiz kalbine aşık oldum.Hiç mi kötülük geçmez hep mi iyi düşünür bir insan.Hatta bazen biraz fazla temiz kalpli, kötü insanları farkedemeyecek kadar Bu durumda ben giriyorum devreye .
Bide mavi gözleri, sabrı ve en büyük destekcim olması:98:Bide babalığına, oğlunu sevişine.Bıraksanız sabaha kadar sayarım.Şimdi fark ettim ne çok sevilecek şeyi varmış:127:Ben ona resmen aşığım
aman canım benimkisi uzun hikaye anlatıpta canımı sıkmayayım baştan ailesi herbişeye olumlu duruyodu sonradan o canavar yüzlerini gösterdi ondan hatırlayıp hatırlayıp gündeme getiriyorum silinmiyo yapılanlar reset düğmemiz yokki resetleyelim kendimizi yoksa aramızda onunla ilgili pek bi sorun olmuyoda dediğim gibi birikince şakada espiride herşeyi batıyo popişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?