- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Beni sevme biçimine aşık olmuştum. Yani ben sonradan aşık olanlardanım. Öyle güzel sardı ki aşkıyla beni kayıtsız kalamadım
lionees canım tanıştık yazıştık hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın SEVGİSİZ KALMAYIN ALLAH O GÜZEL YÜZLERİNİZ GİBİ GÜZEL İNSANLAR ÇIKARTSIN KARŞINIZA .HEPİNİZE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI GÜNLER
Beni sevme biçimine aşık olmuştum. Yani ben sonradan aşık olanlardanım. Öyle güzel sardı ki aşkıyla beni kayıtsız kalamadım
aynen katılıyorum san....kayıtsız kalamayanlardanım bende....
biz sıradan arkadastık ama zamanla bakısına kıskanclık yapıp karısmasına sevgisini belli etmemeye calısırken herseyı gözüm önüne sermesine beni sevişine aşık oldum şimdi evliyiz ve hala beni sevişine asık oluyorum ah birde o gülüşü yanagında kı ufak gamzesı inci dişleri :) özledim sanırım kocacımıı
beni aşkıyla sarışına
ama alman aksanıyla türkçe konuşması çok sempatik gelmişti bana başta
kendine güvenine, bana güvenine... hep yanımda olacak kadar beni sevrken, beni özgür bırakacak kadar da değer vermesine..doğallığına herşeyineee aşık oldum ömrümün sonuna kadar da ona yeniden aşık olmak istiyorum.. ah bi de bitse şu askerlik.. onu özlemek bile o kadar tatlı ki çok özledim çok
tebessümüne kapıldım bir de derinden bakışlarına.zekasınla bağladı,her an gidebilecekmiş havasınla da nikah masasına oturttu...14 yıldır gözümün önünde gari,bi yere kımıldayamıyo şincik...
Yüreğine ve gözlüklerinin arkasındaki o şaşkın bakışlarına aşık oldum.
beni sevisine asik olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?