sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

ne demek canım sende helal et amin inşallah sana da iyi günler

aynen katılıyorum san....kayıtsız kalamayanlardanım bende....

bende başta aşık değildim ama onun karakterine tatlılığına ve beni sevmesine kapıldım çok güzel bir aşkla seviyor çünklü beni insanda bundan etkilenip karşılık veriyor farkında olmadan aşık olmuş oluyor

biz sıradan arkadastık ama zamanla bakısına kıskanclık yapıp karısmasına sevgisini belli etmemeye calısırken herseyı gözüm önüne sermesine beni sevişine aşık oldum şimdi evliyiz ve hala beni sevişine asık oluyorum ah birde o gülüşü yanagında kı ufak gamzesı inci dişleri :) özledim sanırım kocacımıı

ne güzel anlatmışsınız maşallah :)

kendine güvenine, bana güvenine... hep yanımda olacak kadar beni sevrken, beni özgür bırakacak kadar da değer vermesine..doğallığına herşeyineee aşık oldum ömrümün sonuna kadar da ona yeniden aşık olmak istiyorum.. ah bi de bitse şu askerlik.. onu özlemek bile o kadar tatlı ki çok özledim çok

tebessümüne kapıldım bir de derinden bakışlarına.zekasınla bağladı,her an gidebilecekmiş havasınla da nikah masasına oturttu...14 yıldır gözümün önünde gari,bi yere kımıldayamıyo şincik...

Allah sağ salim çabucak kavuştursun sizi

bende bugün yine aşık oldum sevgilime şimdi yanından geldim çok tatlı benim sevgilim ya kalbinin temizliği,bana olan aşkı,hele o derin derin aşkla bakması içimi eritiyor resmen,içimde karnımda bir şeyler oluşuyor gözlerine bakınca

ben temizliğine titizliğine aşık olmuştum
allahım böle pırıl pırıldı hergün duşunu alır mis gibi parfümlerini sürer bakımlı bakımlı
gerçi ayrılalı çok oldu özledim mi ne:)

(not:evet başak burcuydu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…