Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

Sadece ismim yazıyor beyefendi bir kızdığında öyle kaydetmiş değiştirmedi askerlik arkadaşıyım sanki...bende onu rahat bulabileyim diye olarak kaydettim...bi güzellik düşünüyorum tabiii

Bitanem diye kayıtlıyım eşimin telefonunda ve eşim de benim telefonumda canım diye kayıtlı.bugün çok kırıldım ona.şu an hiçbir artısının önemi yok.

iki telefonu var birinde aaşkım diğerinde cimcimem oda bende aaşkım diğerindede tosuncuk diye kayıtlı

Aşkitom diye kayıtlı biraz daha romantik olabilirdi bence.....

ismimle kayitliyim birde basina A koymus birinci olayim diye. beni ismimle yazdigi icin bendede o ayni ismiyle yapacak birsey yok kisasa kissas

Ilk tanistik ve gorusmeye basladik evlilik kararini aldik 1 hafta icinde ve askim diye kaydetmis:asigim:
6 sene oldu hala ayni:roflol:
hicmi ilerleme olmamis ayyyyyykötükedihüso
bak simdi aklima takildi sorayimkötükedihüso

ben nedense hiç merak etmemişim şimdiye kadar evde yok aradım sordum hemen avea da türkü gözlüm,turkcell de yüreğim diye kayıtlıymış.

ben bebeğim diye kayıtlıyım hani kadınlar bebek dünyaya getiriyo canından bii parça oluyo ya diyoki eşim ben seni doğurmadım ama çok zor buldum sen benim bi parçamsın insanın en değerli parçası bebeği olduğu için bebeğimsin diye kayıt etti isimler falan okadar mühim değil allah herkesin sevgisini daim kılsın bütünn KK nın evlerinden huzur ceplerindenbereket bedenlerinden sağlık ve kalplerinden AŞK hiç bitmesin iiii geceler KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…