Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

[QUOTE="naz"li kız;3591422]eşimin 2 hattı var birinde aşkım birindede 1bitanem yazıyo rehberin ilk başında olsun die 1 yasmış :bbo: ve sadece samımı arkadaşlarının yanında hatun :CüvCüv: buyuklerin yanındada canım falan derŞeniz sadece kızınca bana sinirlenirse ismimle hitap eder kötükedihüso[/QUOTE]

demekki bu herkeste varr karşı taraf sinirlenince bize ismimizle hitap ediliyoo:roflol:

bende eşimin telinde aşkım diye kayıtlıyım,o ise benim telimde ismiyle kayıtlı.....çok nankör gördüm kendimi....

Ya benimki aşkım diye kaydetmek istiyo ama utanıyo garibim.naniknanik İş yerinde telefonu orta yerde falan bıraktığı oluyo. Layt diye dalga geçerler korkusuyla ismimle kaydetmiş. :roflol:
Evliyiz hala dışarda elimi tutmaya utanır. Ama ben napıyorum; onu dinlemeyip zorla tutuyorum elini. :roflol: Küserim diyorum çekemiyor... :roflol:
Ya ben onu çok sefiyorum yaaaa... :asigim: Utangaç aşkım benim... :asigim:

ayrılmadan evvelnıne kadarr sevgılım dıye kayıtlıydıkk
dıger numaralar isim vee 1-2-3 dıyee
sımdı benımkının telefonu yokk yanındaaaa o sımdı askeerrrr
numaramı ezberledıı

ama ceplerde isimle kayıtlıyız
yanlarında da raakamlar var hep tum numaralarımı bellı etmek ıcın 1-2-3 dıyee

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimin telefonunda DİLEĞİMM diye kayıtlıyım ama benim telefonumda adıyla kayıtlı hiç önemsememişim şimdi burayı okuyunca aklıma geldi :uhm:

en değerli varlığım diye kaydetcekmişti sığmamış tek varlığım diye kaydetmiş:)
diğer hattım herşeyim
diğer hattımda sweet diye kayıtlıyım
bende onu gözbebeğim diye kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…