Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

ben 2 senedir Baby die kayıtlıyım bide ben arayınca özel melodi ve resmim çıkıyo... ama şuan askerdeee

Biz çıkmaya başladığımız ilk günden beri Sevgilimmmm diye kayıtlıyız, evlendiğimizde de değişmedi çünkü hala sevgilim o benim. Başınada iki adet AA ekleyince listede ilk sırada yer alıyoruz :)
Ama bende sizinle aynı fikirdeyim telefon rehberinde nasıl kayıtlı olduğu değil yüreğinde onun gözünde nasıl anıyor sizi o önemli...

tatlım diye kayıtlıyım
ama ben ruh halime göre değiştiryorum bazen ercan bazen
er_canım

hahahha yalnz diilsin arkadasim ben de ayni sekilde onu adi soyadi seklinde kaydettim
canimdan da cok seviyorum ama napiim telini ilk kaydettigimde sevgili diildik.. sonradan degistiremedim cunku boyle konularda takintiliyim:S
ben de onda adim ve onun soyadi olarak kayitliyimşakkıdı

ben de HEYECAN diye kayıtlıyım çok ilginç gelmişti ilk gördüğümde...heyecanı hiç bitmez umarım ama aşka en fazla 3 sene veriyorlar maalesef aşkla birlikte sanırım heyecan da gidecek ve yerini başka kelime alacak

Gülçinim.! Diye Kaydetmiş :jeyyar: Sonundaki Ünlemde Tırsması İçin Sanırım Aradığımda sırnaşık şeysırnaşık şey

(EŞİM)

ıyyy gıcık oluyorum ya hayatım yas aşkım yas diorum benimki ağır abi ya olmaz kızım eşim en güzeli dio:bbo:

biz ilk günden beri aynı kaydı kullanıyoruz ikimizde de aynen şu şekilde hiç değiştirmedik
*BeBi$iM*ŞenizŞeniz:1rolleyes:

iki numaram var, birisi "fir firim pisicim", oburu "puskuutum" (biskuvinin bebek soylenisi) diye kayitli.

sevgilim hep ilginc lakaplar bulmustur bana, muzlu pastam, boncugum, sumbulum, cilegim gibi. ben ailem gorurse tepki gostermesin diye "werewolf" (kurtadam) diye kaydetmistim, 4 yildir oyle kaldi. nisanlaninca doya doya "Kaan'im" diye kaydetmek istiyorum.

Son düzenleme:
aşşşşkkkıııımmm diye kayıtlıyım oda bende aşşşkkııımmmm diye kayıtlı ....kujum seni seviyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…