Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

minik mercimek diye kaydetmiş şebek:)

tülayım diye kayıtlıyım o da bende sinanım diye kayıtlı uyumluyuzdur bayaa:smiley-cool:

hayatım dıye kayıtlı onuda ben yazdım öylee bizim herif anlamaz öyle seylerden ona kalsa ismimle kayıt eder klava: ahhh ahhh heçç romantık olamaz bu bemm kocammklava:klava:

ben onda KARICIM o bende KOCACIM kayıtlı 5 yıldır evliyiz evlendiğimiz gün öyle yazdık öyle kaldı

Patron diye kayıt etmişa.s ve işede yaradı böyle bir kayır anlatayım sizlere parkta nasıl ettiyse benimki teli düşürür bunu bulan çocuklar listeye bakarlar derler birini arayalım haber edelim tel bulduk diye listeye bir bakarlar patron var ararlar beni beyim yanımda biz parktan eve dönüyoruz tel çaldı allah allahh hayatım arıyor yaf söyle çaldırma beni dedim neyi dedi teli dedim elini cebine bir götürür tel yok allahh hemen teli açtım efendim sizin eleman teli düşürmüş park bekçisine bırakıyoruz demezlermi gulmekten yıkılmıştık benim saloş elemannnnn dedim tşk ettim kapattım teli :roflol::roflol:

evli degilim ama.sevgilimm sadece ismimle kayıtlamış benii.ay çokkk romantık adamdır.ama ifadesini alacagım artıkkkkŞeniz

sevgilim benimkini aşkım die kaydetmiş..bazen değiiştirio bebişim yapıo:dance:

kızlarrr.sevgilimin ifadesini aldım.ismimle kayıtlıydım tlf da.dedimki hayranım bu romantıklige beni ne diye ismimle kayıtladın.oda demezmi ben ne kayıtlıyım diyeee.yarın görürsün ne kayıtlı oldugunu dedim.laf aramızda isminle kayıt yapmıştım:))))))))beni KIMILIM diye kayıtlamışşhihoyyyt

bende eşimin ismini hep aşkım diye kaydediyorum ama ona kızdığım zaman direk ismini yazıyorum onun telfnunda ben hep aşkım diye kayıtlı

benim 2 hattım var birini KARICIM diye kayıt etmiş diğer numaramı YAŞAM KANAĞIM diye Şeniz:asigim:

benim eşimin telinde biricigim diye kayıtlıyım daha sevgiliyken öyle kayıtlamıştı evlendik hala aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…