Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

özüm diye kayıtlıyım...........

çok klasik ama aşkım

aynen :1closedeyes: çok klasik oluyor ama bende aşkım diye kayıtlıyım naniknanik hatta bir ara başka bir operatördende numaram vardı ...onuda aşkım 2 diye kaydetmişti :roflol::roflol:bu ne ya dedim ...ne yapayım başka deyince ...çok yaratıcısın kocacığım...onuda ömür yiyen yada kaşık düşmanı olarak kayıt et istersen dedim:oklava:
hayır biri bir sebeble adamın telf.ine baksa oooo iyi valla aşkım 1-aşkım 2.....ne iş bu diyecekler :mymeka:...adımı yaz sadece adımı dedim...:1closedeyes:

Masumum diye kayitliyim:1rolleyes: (ne masum ne masumKötü Kazentatlicadiarzu)

O da bende esruhum diye kayitli:asigim:

Ben arayinca eskiden yangin arabasi melodisi vardi, bu calinca "eyvah benimki ariyor" diyorum derdi gicik:dilcikar::roflol:

Simdi degistirmis, bana yazdigi, kendi okudugu bir sarki var o caliyor:1hug::asigim:

Şimdiye kadar o kadar çok telefon ve hat değiştirdik ki (Ülke değişikliği;çaldırma;kaybetme vb sebeplerle..)
Haliyle her yeni hatta isimlerimizi kaydederken yeni yeni en tazesinden sıcacık buluşlarımız oluyor..Şeniz
Ben dayanamam değiştiririm hep;an gelir sevgim tutkum bağlılığım coşar değiştiririm;an gelir özlerim bir adım uzağımda da olsa hasretini çekerim yine değiştiririm;an gelir ne kadar mükemmel bir aile reisi ve BABA olduğunu düşünürüm yine değiştiririm;bazen de küserim canım şımarmak ister yine değiştiririm...naniknanik
Biriciğim de değiştirir ama benim kadar sık değil..Kötü Kazen
Şuanda iki hattımız var birisinde Pamuğum diye kayıtlıyım diğerinde de Aşk Ötem...:1hug:
(ikinciyi hatırlayamadım itiraf edeyim aradım sordum az önce..:sm_confused::utangac::asigim:)
örnekler:şeni çirime;cimcimem;karıcığım;duduşum;lubimaya maya(rusça:aşkım);ruhuşum;koalam...

Son düzenleme:
şimdi yazılanları okudumda bizde mi bi problem vardı acep CADIARZU
yani çünkü onda Başımın Belası diye kayıtlıyım o da bende kütüğüm diye kayıtlı
fazla belli oluyor sanırım ilişkinin durumu tatlicadiarzu

şimdi yazılanları okudumda bizde mi bi problem vardı acep CADIARZU
yani çünkü onda Başımın Belası diye kayıtlıyım o da bende kütüğüm diye kayıtlı
fazla belli oluyor sanırım ilişkinin durumu tatlicadiarzu
:roflol::roflol:

benim iki hattım var birini yaşam, birini hayat diye kaydetmiş.:utangac:

benim ismimin başına aa koymuş ilk sırada olayım diye.. adım da a ile başlıyo, aaa...... diye birşey olmuş yani :)

Sürekli konuştuğumuz hattımı ilk sırada oluyum diye aaşkım diye kaydetmiş diğer hattımı ise meleğim diye kaydetmiş:asigim:

Back
X