E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
:1shok: sevgilinizin en yakın kankisi kardesı gıbı olan erkek arkadası sizi her zaman begenıyordu, keşke senın gıbı sevgılım olsa dıyordu....
ama artık begenmekten öte cok cok begendıgını ıfade etmeye basladı :bbo: erkek arkadasınızın sizi denemesinden şüphenız yok cünkü cocugun sarktıgını duysa ikizini de keser ve cocuk da bu yuzden ona bunu söylemez, ama alenen sarkmaya devam edıyor sengözlerimebaksanab
ne yapardınız? vereliniortak
adama bi posta koyardım..:mymeka::1shok: sevgilinizin en yakın kankisi kardesı gıbı olan erkek arkadası sizi her zaman begenıyordu, keşke senın gıbı sevgılım olsa dıyordu....
ama artık begenmekten öte cok cok begendıgını ıfade etmeye basladı :bbo: erkek arkadasınızın sizi denemesinden şüphenız yok cünkü cocugun sarktıgını duysa ikizini de keser ve cocuk da bu yuzden ona bunu söylemez, ama alenen sarkmaya devam edıyor sengözlerimebaksanab
ne yapardınız? vereliniortak
kolonyacım çok çok mesafeli dur.
inanılmaz mesafe koy,
haddini bildir.
ben yapamadım sen yap.
:jeyyar::jeyyar: sen de az diilsin haa ahali de seni mağdur sanıp akıl veriyo laelaelaelaelaeKızlar şöyle, ben de çok mesafe koymaya calısıyorum bulusmak ıstedıgımızde mesela hep geleyım geleyım dıyor benımkı engellıyor yok ikimiziz oglum dıyo, ben benımkıne dedım senın kankı benı sevmek otesı tapıo keske senın gıbı kız arkadasım olsa dıo dedım oda bısey demıo hıc kankısı cunku kardes gıbı bısey böle hıc kötuluk gelmez dıye düşünüyo, ama cocuk bıldıgın elınden almaya calısıo wallaha dun msnde denklestık sen tam bana goresın bılmemne, bi düşündum benımkı mı yaptırıyo hayır degıl haberı bıle yok adam dümdüz hayranlık ayagıyla sarkıyor wallaha. ilk hosuma da gıttı ay dedım ne guzel cocuk yengesıne hayran falan, ne yapcagımı bılemedım cam ac dıyo yüzünü goreyım dıo nolur dıo cok da yalvarıo seker bırı de sevıyodum da ama şeye , kötü nıyete varıyo gıbı walla ya -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?