E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bence sen en iyisi bir daha msn de karşılaşırsanız sevgilinin kankisinin konuşmalarının ekran görüntüsünü kaydet,ama kendin mesafeli ol.Sonra kankiyi msn den sil veya engelle..Tercih senin tabi..Sonra erkek arkadaşına durumu anlat..İspat istiyorsa ekran görüntüsünü yolla sevgiline..Oldu da bitti maşallah...delikafaduldenkaydirigubbakcemile Sevgilin düşünsün gerisini...Senden çıksın olay...
ya bide kiz kardeşi çok ciddi hastaydı.
böyle zamanla tamamen felce dönüşücekti galiba hastalığı.
hani üzülmüştük falan hepimiz..
bi insanda hiç mi Allah korkusu olmaz dedim..
kizlar bi kere bana saçma bi mesaj attı
"ne demek istiyosun,böyle mesajlar atma haddini bil "
türü bir cevap attım
bana ne dedi biliyomusunuz
"canım sıkıldı gel beni al bu gece gezdir diyen sen değilmiydin, sen de iyi oyuncusun" diye cevap attı
sanırım sevgilim yanımda sandı. yakalandım diye düşünüp bunu yazdı..
Bence sen en iyisi bir daha msn de karşılaşırsanız sevgilinin kankisinin konuşmalarının ekran görüntüsünü kaydet,ama kendin mesafeli ol.Sonra kankiyi msn den sil veya engelle..Tercih senin tabi..Sonra erkek arkadaşına durumu anlat..İspat istiyorsa ekran görüntüsünü yolla sevgiline..Oldu da bitti maşallah...delikafaduldenkaydirigubbakcemile Sevgilin düşünsün gerisini...Senden çıksın olay...
Tekrar edeyim,ekran görüntüsünü kopyala..hatta mümkünse sesini falan kaydet...
ya yok tatlım kapadım ekranı aklıma geldı de hadı bosver dedım içimden,
hadı yatıom ıyı geceleeer dedım kapadım böle tatlıya da baglıyım hırslanmasın ıstedım
baksana prensesın eleman camur atıp duruyomus kıza cunku o yuzden kotu davranmadım cnm hıc, demıcem de benımkıne yok... :1no2:
Canım kötü davran ya da ona bu yazıların ekran görüntüsünü alacağını söyle demiyorum zaten..Kankiye elbette belli etmiceksin ekran görüntüsü aldığını....Sen sevgilinin kankisi ile konuşuyorsun..Gereken mesafede konuş..Sonra onu sil..Sevgilini de durumu anlat,şu şu sebepler yüzünden artık kankinle bir araya gelmek istemiyorum de..Ve gerçekten de msn de falan da konuşma bir daha..Çünkü sen msn de de konuştukça yüz vermiş gibi olucaksın..Telefon mesajlarına cevap verme..Aradığında açma..
Onunla muattab olmamaya çalışsan yeterli bence...
yav birdenbire çok kötü davranırsa bu sefer bu manyak da "kolonya beni yanlış anlamış" ayağına girecek. sevgililerin arasını bozacak. bi dengeyi tutturmak lazım.. hem kız nerden bilsin bunun böle manyak çıkacağını yafss bela bunlar belaaa
hayatımda böle şey görmedim yaa Çok üzgünüm çoook princess boşver anacım yaa böle adamın arkadaşından ayrılmışınnn ayyy senin sevgilinin kabahati başka hiçbişi deil boşver böle güvensiz bi adamdan kurtulmuşsun hiç üzülme Çok üzgünüm çoook ben olsam ben de kahrolurdummm böle insanlar ipe götürür adamı yaa şaka gibi :1shok:
evet uzak duracam, msnı acmıycam zaten benımkıyle tek bı msnım var, bunu da belkı yıne açarım ıkı dakıka yazarım hemen kaparım ki hani hainlik sinsilik yapmak ısteemesın, gorusunce de aa haha hihi hoho huhu böle soguk soguk yaparım
ya unutsun bu yaptıgı delılıgı wala uzak dursun dert mert ıstemıom walla ya
pis manyak kanki.klava: war ya nası uykum da var bademim algılamıom sımdı ama konusmucam soguk olcam onu biliyom. :)
Kolonyacığım..Benim kafam karıştı valla..Sevgilinle tek bir msn var ama sevgilinin kankisiyla başka bir msn den konuşuyorsun,sevgilinin de diğer msn adresinden haberi yok mu ???:1shok: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?