sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tekrar edeyim,ekran görüntüsünü kopyala..hatta mümkünse sesini falan kaydet...

anaaammm senın basına da ıyı sarılmıs yaa dikenlı sarmasık gıbıymıs
baksana sen demıssın gıbı bır de kanıtlar bırakıyor eleman -tatlicadiarzu-
pis adam yaaa o sürecte sevgılınl eolan baska olaylar da oldu belkı sevgılın o yuzden de koptu bıraz cunku sımdı dönmeye meyıllenmesı lazım gercı dönuyo gıbı yolda demıstın demı ya ay allahım neler gelıo şu ınsanların basına durduk yerde yaaa karısma işte ete e süte demı yaa ne ayırıon ınsanları ne sokarsın burnunu gıt bul kendıne baska bı kız ay napsam ne etsem yaa delırcem wala kafam ısındı düşünmekten kızım gecmıs olsun balım ya neler yasamıssın ben yuzeysel olarak bılıodum senın bu durumu
Çok üzgünüm çoook

ben söylemeden önce tedbırımı alırdım acıkcası
uzak durmaya calısırdım görusmeyı keserdım baktım olmuyo ozman sevgılıme anlatırdımvereliniortak

badem
aslında çok güzel fikir.
ispata gerek varsa ben ispatladım, telefonumdaydı mesajları.
tek tek okudu erkek arkadaşım.
hatta bana atılanları direkt erkek arkadaşıma gönderiyordum.

bana tek dediği cevap atma. ben mesafemi koyucam sen de atma..
buydu.
ki benim çok yanımda durdu o sürede..
geceleri uyuyamıyordu. en yakın arkadaşım kardeşim dediği adam bunu yapıyor diye..

kolonyacım erkek arkadaşın sana sahip cıkarsa bu konuda bu ispatı yap.
chat kaydını yollasan bile yeter
sana destek cıkmazsa, sen yüz vermişsindir falan dersede direkt ayrılırsın.
çünkü böyle konularda genelde iki taraf arası oyuncak olunuyor.
sen bile anlamıyosun nasıl o konuma geldiğini..

ne isbatı ya sana ınanıp guvenıyosa ıspat ıstemezkı ıspat ıstedıgı anda ayrıl ondan nedemek yanı

Tekrar edeyim,ekran görüntüsünü kopyala..hatta mümkünse sesini falan kaydet...

ya yok tatlım kapadım ekranı aklıma geldı de hadı bosver dedım içimden,
hadı yatıom ıyı geceleeer dedım kapadım böle tatlıya da baglıyım hırslanmasın ıstedım
baksana prensesın eleman camur atıp duruyomus kıza cunku o yuzden kotu davranmadım cnm hıc, demıcem de benımkıne yok... :1no2:

hayatımda böle şey görmedim yaa Çok üzgünüm çoook princess boşver anacım yaa böle adamın arkadaşından ayrılmışınnn ayyy senin sevgilinin kabahati başka hiçbişi deil boşver böle güvensiz bi adamdan kurtulmuşsun hiç üzülme Çok üzgünüm çoook ben olsam ben de kahrolurdummm böle insanlar ipe götürür adamı yaa şaka gibi :1shok:

Canım kötü davran ya da ona bu yazıların ekran görüntüsünü alacağını söyle demiyorum zaten..Kankiye elbette belli etmiceksin ekran görüntüsü aldığını....Sen sevgilinin kankisi ile konuşuyorsun..Gereken mesafede konuş..Sonra onu sil..Sevgilini de durumu anlat,şu şu sebepler yüzünden artık kankinle bir araya gelmek istemiyorum de..Ve gerçekten de msn de falan da konuşma bir daha..Çünkü sen msn de de konuştukça yüz vermiş gibi olucaksın..Telefon mesajlarına cevap verme..Aradığında açma..

Onunla muattab olmamaya çalışsan yeterli bence...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sen cocugun sana ılgı duydugunu bıle bıle hala onunla konusuyosan bence canın oyun oynamak ıstıyo sekerım yakındır ıkısı bırbırıne duser haberın olsunzemuszemus

yav birdenbire çok kötü davranırsa bu sefer bu manyak da "kolonya beni yanlış anlamış" ayağına girecek. sevgililerin arasını bozacak. bi dengeyi tutturmak lazım.. hem kız nerden bilsin bunun böle manyak çıkacağını yafss bela bunlar belaaa

İşte ben de onu demeye çalışıyorum..Kötü falan davranmasın..Hatta hiç bişey sezdirmesin konuşurken ama mesafeli olsun.Önce ispat için gerekli kayıtları yapsın..Sonra silsin msn den..Telefonlarına,mesajlarına da asla cevap vermesin..a.s

Kötü davranmaya kalkarsa daha beter olur,adam huylanır,arayı bozmak için oyunlar,düzenbazlıklar düşünür ve uygulamaya kalkar...

Kolonya ispat için kayıt yapıp ,o kişi ile ilişiğini kesti mi,hatta mümkün olduğunca muattab olmamaya çalıştı mı iş tamamdır..

Eski bir Rus Atasözü vardır...

"İntikam soğuk servis edilen bir yemektir..."

ama işte denge lazımmm ben olsam sinirlenip çok kötü davranmıştım o salağa..
eskisi gibi iyi davranırsa da bu salak kendine pay çıkarabilirr..
ay başım döndü -tatlicadiarzu-

Sevgili kolonya da akıllık edip bir bahane uydurucak tabi..Mesela msn de neden yazmıyorsun dedi diyelim telefon çaldı,ya da annem bişey söylüyordu da onu dinliyordum falan filan..Zaten kanki illa her zaman asılmak için fırsat kolluyorsa yapacaktır..Msn de de bişeyler söyler..tele mesaj da yazar..Elbette eskisi gibi samimi davranmamalı,yoksa kaşınmışsın,yüz vermeyeydin derler adama...

evet uzak duracam, msnı acmıycam zaten benımkıyle tek bı msnım var, bunu da belkı yıne açarım ıkı dakıka yazarım hemen kaparım ki hani hainlik sinsilik yapmak ısteemesın, gorusunce de aa haha hihi hoho huhu böle soguk soguk yaparım
ya unutsun bu yaptıgı delılıgı wala uzak dursun dert mert ıstemıom walla ya
pis manyak kanki. klava: war ya nası uykum da var bademim algılamıom sımdı ama konusmucam soguk olcam onu biliyom. :)

decembercım o kadar garipki.
eski sevgilim arkadaşına gore çok eğitimli biri,ailesidaha düzgün, görmüş geçirmiş insanlar..
ama kankiye bakarsan bildiğin sokaktaki serseri..
ağır konuşmak istemiyorum, arkasından atmak istemiyorum ama aynen bu..
garip bi arkadaşlık. garip bi ilişki , garip bi bitiş.

Sevgilimin gözünden kactıgını sanmıyorum

Kolonyacığım..Benim kafam karıştı valla..Sevgilinle tek bir msn var ama sevgilinin kankisiyla başka bir msn den konuşuyorsun,sevgilinin de diğer msn adresinden haberi yok mu ???:1shok: :bbo:

Kolonyacığım..Benim kafam karıştı valla..Sevgilinle tek bir msn var ama sevgilinin kankisiyla başka bir msn den konuşuyorsun,sevgilinin de diğer msn adresinden haberi yok mu ???:1shok: :bbo:

şey sımdı ben o msnı acmıycam dıyodum cevrımdısı oluyodum o da aç dıodu o zaman baska msn aldım tek onu kullanıyodum, 3 haftadır kavga edıyoz dıye en son gecen hafta onun tek olan msnını sildim kaldırdım bu toplu msnı acıyodum cogunu engelledım gercı de bu kanki die engellemedım -tatlicadiarzu- nasılsa en fazla gelır naber der fln dıe ... benımkıne de ınat msn acmıodum açınca böle oldu ,annadın mı duzgun yazamadım galba

Bence yalnız kaldıgında ağzının payını ver ona.

Oyunlarla fılan uğraşma hiç,dediğin şaka bıle olsa benımkı duyarsa cok kızar,hala tanıyamadın mı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…