Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o durumlar değişebiliyo işte
bazı insanlar cidden kardeş gibi oluyo yani benim çevremde çok var öyle
o yüzden genelleme yapmaya karşıyım
yalnız bazıları da hoşlanıyo ama arkadaş ayağına yatıyo anlaşılmasın diye ya da karşı taraftan ışık görmediği zaman
yani bi taraf kardeş gibi görürken diğer taraf duygusal anlamda hisler besleyebiliyo
zaten konu sahibi tanışınca az çok anlar kızın durumunu
anlaşılıyo yani dışarıdan bakınca
bence kız uzakta olduğu için bi seferliğine öyle çağırmış olabilir
ve sanıyorum arkadaşlar da üniversitede şuan
yani daha önceden o şekilde yakınlarsa kız düşünememiş te olabilir kız arkadaşı rahatsız olur mu diye
o yüzden tedirgin olmaya gerek yok bence
belkide tanışınca konu sahibinin kıskanacağının farkına varır ve böyle davranışlarda bulunmaz
ve sonradan sevgili olma durumu herzaman mümkün ama ille de olacak diye birşey de yok
bu durum genelde iki taraf da yalnız olduğunda meydana gelebiliyo bi süre sonra
ama şuan zaten bi ilişki mevcut o gözle bakacaklarını sanmam birbirlerine
Evet daha cok yeniyiz 3.ayimiz.
Kiz burdayken zaten daha cokk yeniydik sevgilimle.
Sevgilim tanistirmak istemesinde ki kasit. "Ben sizi tanistirmak istiyorum" dedi. Bende ilerde olabilecegini soyledim sadece. Yani bu durumdan kizin haberi yok
Yorgun olmasaydı giderdi emin ol.
Bence şöyle birşey yapabilirsin. Ağzını ara sevgilinin, bilmiyorum bu mevzuyu konuştunuzmu ama en azından konusunu aç. Geçte olsa bir kız sevgilisi olan birine böyle yazmasını nasıl karşılıyorsun diye bir sor. Cevabı "olabilir, o onun arkadaşı" gibi bişey olursa aynısını sen de yap ya da "o zaman ben böyle birşey yapsam kızmazsın" diye sakince konuş. Hani fikrini alıyormuş gibi. Bakalım tepkisi ne olacak. Yada direk aynısını yap, baktınki ses çıkarmıyor anla ki onun arkadaşlıktan anlayışı bu. ama sana çirkinleşip kadın-erkek ilişkisine konuyu getirirse bil ki onlarda da böyle bir durum var. Aklıma böyle birşey geldi, keşke daha önceden gelseymişte ben de uygulasaymışımÇünkü benim ki çıkmaya başlamadan önce bir arkadaşımla olan mesajlaşmamı görmüştü ve şakayla karışık sevgilim olsan ve boyle bir mesajlaşma görsem sana yapacağımı bilirdim demişti :) Tabi olmadı öyle birşey ama benim tepkime de çok bozuldu, beni nasıl çiğnersinde kıza yazarsın bekleseydin ben yine konuşurdum diye (sanki konuştuğunda değişen birşey oldu).
Ha şöyle birşey var kendisi benim kimlerle gezdiğime, konuştuğumu karışmaz şu anda. Sorduğumda "sen kendini biliyosun niye bu yüzden aramızda sorun yaşayalım" falan der. Bence bu dediğimi bir dene bakalım ne olacak.
Kiz suan burda degil ve kim bilir ne zaman gelicek buraya. Buraya geldiginde sizinde dediginiz gibi tanisicam kizla hepiniz cok haklisiniz 😊
Ama artik kizla nasil muhabbetleri var bilemiyorum ki. Yani ben pat diye bu konuyu nasil acabilirim. Suanda kizin adi gecmiyo iliskimizde. Ben bir anda sorarsam, aklim hep o kizdaymis gibi gozukurum.
Acaba denesem mi onu
Bir anda söyleme ama yakın arkadaşlarsa illaki mesajlaşmaları olacak. O mesajı nasıl görmüştün sen o önemli. Hani telefonuna bakabiliyorsan belki mesajlaşmalarını görürsün sonra ordan konuyu açarsın tartışmadan tabi. En önemlisi bu çünkü, belli edersen yada sorgular gibi söylersen ters tepebilir.
Tartismistik biraz o da bana ekran yakalama yapip gondermisti. Onun icin daha mesajlasmalarini goremem ki. Birbirimizin telefonlarini karistirma gibi bir huyumuzda yok
sevgilimin kız arkadaşına karışmam ama
eşiminkine karışırım![]()
niye gülüyon canımcımm![]()
komik geldide o yüzdenn..
eşim sevgilim kende karışırdım eşim eşim olduktan sonrada karışırım..
ortak arkadaşlar olur ama tek tarafın olamaz benim açımdan.
benim sevgililik dönemim olmadı da o yüzden canım
eşimle 2 ay kadar telefonda konuştuk çünkü askerdeydi
o zaman karışma şansı yoktu
askerden gelince hemen isteme oldu nişanlandık
ondan sonra karıştık birbirimize![]()
Bence git tanış kızla tavırlarına göre değerlendir ama ön yargılı olma tanışırken.Benim eşimin çocukluk arkadaşı var bir tane arada giderler kahve içerler bir şey demem hiç kıskanmadım da.Böyle şeyler kurarsan kafanda huzurun kaçar ilişkini de bozarsın.Unutma ki o onun arkadaşı şimdiye kadar aralarında bir şey olmadıysa şimdi de olmaz.Git tanış belki sen de seveceksin nereden biliyorsun ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi