• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin kokusunu neye benzetiyorsunuz:))

Tarifi imkansız gibi bişey aslında onun kokusunu hissettiğimde huzur buluyorum kokusunu huzura benzetebilirim :9:

öyle bi koku yeryüzünde varmı ki :):) yokkk okadar tarifi imkansız ki anlatamıyorum parfümsüz kokusunu bahsediyorum . huzur, mutluluk veren bi koku başımı yasladıgımda geri çekemicegim kadar güzel galiba buda sevgiden dolayı:)

Canım kocamın kokusu benim için can demek çünkü onun kokusunu duyduğumda yaşadığıma şükrediyorum ve tabiki benimle olduğuna.

bir zamanlar mutluluk,huzur,aşk,tutku kokusuydu..sonsuza kadar koklayabilirdim...şimdiyse kimsenin o parfümü sıkmasını istemiyorum :) fenalık basıyo...başka parfüm mü yok kardeşim gidin onlardan sıkın...

tabi bu parfümü için...kendi kokusuda aynı şekilde...allahtan herkesin kokusu farklıda :)

Son düzenleme:
sevgilimin kokusu benm ona doğum gününde aldığım diesel parfüm kokusun çooook beğeniyorum o kokuyu hele onun teniyle birleşince öyle güzel kokuyor ki. ama has teninin kokusu bi değişik yahu bu koku başka hiç bişeyde hiçbir yerde olamaz cennet kokuyor aşk kokuyo resmen. onu özlediğimde o koku geliyo burnuma :25:

hayatta böyle bir koku olamaz. inanılmaz bir şekilde kokusunu her defasında hissettiğimde sanki başka alemlere gidiyorum. kokusunun tarifi güven $cebirsel.com (208).gif ve huzur.

Temizlik abidesidir benim kocam,o yüzden sürekli miss gibi kokar,öpmekten çok koklarım ben zaten..
"aşkım sen köpek misin"der hep bana..:1:

Back
X