Sevgilinizin memleketi evlilik kararı almanızda etkenmidir?

Sevgilinizin nereli olduğu evlilik kararı almanızda etkenmidir?

• evet etkendir

OY: 231 61,3%
  • hayır etken değildir

OY: 146 38,7%

• Ankete Katılan
    377
  • This poll will close: .
kltür farkı sorun değil asıl sorun kültr farkını kültür çatışmasına döndren hoşgörüsüz insanlardır. eşimle ikimiz de doğuluyuz ama farklı şehirlerden. ben çok şaşkınlıklar yaşamama rağmen gelenekleriyle ilgili eşimin hoşgörüsü sayesinde çok sorun yaşamadım. ama aynı memleketten olan eşler var tanıdığım aynı hoşgörüyü birbirlerine gösteremiyorlar.

önemli olan, insanın karakteridir.

Aslında etkendir. Ben Trakyalıyım sevgilim Doğu Karadenizli. Trakya kızlarının ne kadar rahat büyüdüklerini herkes bilir. Sevgilim de Trakya'da büyümüş ama ailesi de kendisi de kendi memleketinin adetlerini sürdürüyorlar. 2 yıldır birlikteyiz ama çok sıkıntı çekiyoruz. Onun yetişme tarzı farklı benimki farklı. En çokta aileler açısından problem. Özellikle benim ailem kara kara düşünüyo nasıl vericez, yaşayamazsın diye. Ama aşkımızla her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu kadar aşık olmasak herkese karşı böyle savaşamazdık sanırım

Fransız, Kenyalı, Çinli, Tayvanlı, İtalyan, İspanyol olmasına çoğu insan karşı çıkmıyor da yurdumda doğu bölgelerdeki insanlarla evlenmeyi yadırgıyor, gerçekten ömrümün sonuna kadar bu adamla olabilirim diyorsam memleketinin neresi olduğunun bir önemi de yoktur.

Memleketi benim büyüdüğüm yer olduğu için hiç sıkıntı yok aksine çok mutluyum

Son düzenleme:
Hayir etken degildir. Sevgilim yanimda olduktan sonra heryer cennettir bana

memleketı onemlı deıl de bende o memlekete gıtmek zorunda kalırsam orası onemlı işte bence kızlar aılesının bulundugu yerde evlı kalmalı...

Kesinlikle etken
İlk görüşte aşık oldum ama kara listemdeki bölgelerden olsa ağlaya ağlaya vazgeçerdim

Gerçi o zaman ilk görüşte aşk olmazdı hemen anlarım ben yöresini :)

Yoo değil.Benim için nereli olduğu değil ne derece adam olduğu önemli

etken tabi ki.. mesela doğulu biriyle evlenmek istemezdim (gelenek görenek farkından dolayı zorlanırım diye düşünüyorum)

ya da benim memleketten çok çok uzak bir yerden olanı da istemezdim

çok şükür kii sevgilimle aynı şehirdeniz

Son düzenleme:
ETKENNN OLAN MEMLEKET SU BU DEGIL ETKEN OLANNN INSANLARIN UCUZ YARGILARI sadece..!!!!!

Hiiiiiç büyük konuşmamak gerek. Ben inanılmaz derecede önemsiyordum ama kısmet değilmiş. Memleketlim değil ama inanılmaz sadık bi insan adam gibi adam.. Anlayışlı olması önemli olan,ona bakın derim..yani benim sevdiceğim istersen senin memleketinde yaşarız diyo öyle bi insan olduktan sonra niye sorun olsun ki

İkimiz de Ankara'lıyız.. Nişanlım nereli olursa olsun, her durumda onunla olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…