Sevgilinizin memleketi evlilik kararı almanızda etkenmidir?

Sevgilinizin nereli olduğu evlilik kararı almanızda etkenmidir?

• evet etkendir

OY: 231 61,3%
  • hayır etken değildir

OY: 146 38,7%

• Ankete Katılan
    377
  • This poll will close: .
büyük konuşmuşum,hiç hoşlanmazdım insanlarından genel olarak..iyi kötü her yerde ama
kanıksanmış şeyler vardır ya hani...maalesef bunu yaşamıştım...ama şimdi iyikide büyük konuşmuşum
diyeceğim günlerim gelsin istiyorum.

Eve etkendir. Çünkü arada her zaman bir kültür farkı olur, kafalar uyuşmaz.Sizin için sorun olmasa bile aileler arası mutlaka bir uyuşmazlık olucaktır. Özellikle çocuk oldu mu siz kendi külütürünüze o kendi kültürüne çekmeye çalışıcaktır. Bu yüzden önemli.

bi insanda bakcağım en son şeydir memleketi....herşeyden önce insanın karakteri huyu önemlidir bence......kalbi tabii bi de...

Önemli değil tabikii.
Kim kendi memleketi için 'benim memleketimde yüz karası yok!' diyebilir ki?
Genellemelerden hep kaçınmışımdır.
Kendi memleketime yakın oldu, sevdiğim şehir oldu e güzel oldu tabii.

kesinlikle etken. kimde gördüysem oranın özelliklerini taşıyor.

aslında karadenizliyim. ama kesinlikle karadenizli bir erkekle evlenmem

evet önemli çünkü her yörenin insanı her yöreye uymuyor.. sonradan sorunlar çıkabiliyor.. ama yine de Allah nasip ettiyse neresi olursa olsun gelir bulur seni..

memleketten çok kişinin ve ailesin karakterleri,gelenekleri önemlidir,
yani ayrı memleketten olmak sorun değil ama ayrı hayatı yaşamak çok büyük sorun bence

Evliyim evleneceğim insanın memleketi de önemliydi benim için...Asla olmaz dediğim yerlerden olanları direk elemiştim Ay sanki her yerden talip vardı da eledim gibi oldu :26::26::26:

asla sorun olmaz bu benim için.kendi memleketlilerimden kazık yediğim için olsa gerek...sadece memleketi değil,mezhebi,dini hiçbirşeyi önemli değil,sadece insan olması önemlidir.

bence çok önemli. her ne kadar anlaşıyoruz seviyoruz dense de ileri zamanlar için sorunlar çıkarır, bu da huzur bozar- ortam bozar

Ne memleketi, ne dini, ne mezhebi, ne sac rengi vs. vs. hic önemli degil, ama cok önemli olan beyninin icindekileri.
Yani benim hayat görüslerime uymali. Kendisi ve ailesi cagdas, modern, bilgili ve kültürlü olmali....Cahillerle ugrasamam.

Bence etkilemez sevdikten istedikten sonra gönüller bir olursa önemi yok bence

Aslında etkili olabilir kültürleri yemekleri açısından mesela karadenizli bi erkekle evli olsaydım tuhaf gelebilirdi adetleri falan.Hem insan nedense kendi bölgesinden olunca daha rahat oluyor sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…