Sevgilinizin "Seviyorum" sözü yeter mi?

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.771
210
163
evet kizlar merak ediyorum sadece..
sevdiginizin zaman zaman arada soyledigi bir seviyorum lafi size yetiyor mu?
yoksa daha ilginizi cekicek daha zor kosullarda soylenen seviyorum laflarina mi ihtiyac duyuyorsunuz?

sadece yaninda olmasini buyuk bir lutuf olarak seviyor gostergesi olarak mi algilamaliyiz? yoksa cidden ihtiyac duydugumuzda her sekilde bize sevgisini ispat etmeli mi?

yorumlarinizi bekliyorum..

her zaman soyler ama yetmedıgını aylardır anlatmaya calısıyorum yoruldumm..

bazen söyler ama çokçana gösterir..
bakışıyla, duruşuyla, konuşmalarıyla, yaptığı planlarla beni hayatına sindirdiğini ve gerçekten sevdiğini anlatır allah için..

peki sizce sevdigim icin yanindayim zaten lafi yeterli midir?
yani bir erkek sadece sevdigi icin mi bir yaninda durur o kisinin?
hakkaten onlardan zor seyler mi bekliyoruz?

göstersn bana bol bol seni çok seviyorum der ve demeye devam etsin yeter bana ama yanında çok ilgilensin çok belli etsin sevdiğini

ama halimize allaha çok şükür bin şükür:)

canım bazı erkekler seni sewiyorum demeyi sewmezler bazı hareketleriyle belli ederler bi bakış bi gülüş seni sewiyorum demek duymak tabiki çok güzel karakter meselesi yani bu geldi aklıma sewgiyle aşkla :asigim:kalınn:1hug:

canım tabıkı bazı erkekler sevıyorum demeyi sevmezler eyvallah zaten oyle çeşidine diyecek sözümüz yok ama zaman içersinde uzun ilişkilerde özellikle seviyorum demekle yetinen sevgili çeşitleri olabiliyor.
onları hos mu görmeliyiz hakkaten sevıyolar mıdır yoksa daha fazla şeyler beklememiz normal midir?

4 yıllık bi beraberliğim var baştan onu belirteyim
ve hiçte öyle cıvık cıvık olalim sevgi böcükleri olalım her dakika sonracıma romantik olalım duygusal takılalım fln öyle bayık bayık şeylere ne ben ne de sevgilim gelemeyiz
standart mıdır yani bunlar
aa her ilişkide güzel sözler söylencek romantik süprizler yapılcak şiirler yazılcak fln ??
bunları seven ister tabi ki ama ben sevmem şahsen
gülelim eğlenelim neşemiz huzurumuz yerinde olsunda gerisini istemem
aa tabi sevdiğini söyler en çokta bakışlarla davranışlarla sahiplenmeyle vs. vs. belli eder ee o da bana yeter sonra eğlenmeye devamm.. :)

daha geçen gün bunu bir arkadaşımla tartıştım seviyoruz diyip başka da hiç bişey yapmıyolar dedim biz onlara ilgiyi sevgiyi desteği sonsuz verirken onlar niye kürekle alıp topluiğne ucuyla versin ki...

bu sebepten 3,5 yıllık erkek arkadaşımla şu anda ayrıyız. dertlerimi anlatıyorum bunları istemiyorum bu ilişkide diyorum. ben daha napıym diyo. değişene düzelene ilgi göstermeyi öğrenene, bana gerçekten prensesmişim gibi davranana kadar yok barışmıcam. ha ilgi derken ay bebeğim nasılmış tarzı bi ilgi değil. bana bakarken beni gerçekten görsün gerçekten dinlesin istiyorum.

yine söylüyorum ben ona kürekle verirken ben iğne ucuyla alamam bende insanım yani artık aldığım kadar vericem. beni annem eziyet çekiym diye mi doğurdu...

ebn ayrılmayı beceremıyorum cesaret edemıyorum ama cok sıkayetcıyım

ebn ayrılmayı beceremıyorum cesaret edemıyorum ama cok sıkayetcıyım

valla bende beceremiyodum hatta suçsuz olsam bile özürler dilerdim ama yok artık öyle de bi değerim yok böyle de hiç diilse kendi canımı sıkmayıp onunkini sıkıyorum. sevgi mevgi bi yere kadar azcık tavrımızı göstermeliyiz yoksa tepemize çıkıyolar bide oraya pisliyolar afedersiniz...

yanımda olması bana yetmez seviyorsa gösterecek kardeşim ben kuru kuru aşk yaşayamam.

peki sizce sevdigim icin yanindayim zaten lafi yeterli midir?
yani bir erkek sadece sevdigi icin mi bir yaninda durur o kisinin?
hakkaten onlardan zor seyler mi bekliyoruz?

bi erkek sevdiği için kızın yanında durabilir..
cinsellik için yanında durabilir..
kız güzeldir, millete hava atmak için yanında durabilir..
belki maddi çıkarı vardır onun için yanında durabilir..

ama sebebi ne olursa olsun, sevmesem yanında olur muyum hayatım gibi bir laf edebilir.. böle anacım bunlar..

sadece söylemek yetmez hele hele arada bir hiç yetmez..yaşatması gerek heran her yerde...

bende tavrımı gosterıyorum ılgı ılgı dıyorum ama sonuc hep aynı ya benneyaptımki

bırbırmıze çok az sevıyorum dıyoruz, ama beden dılımız,bakışımız,guluşumuz kendı aralarında durmadan sevıyoruz dıyor...laf yetmez bana, hıssetmem lazım. çok şükür sevıyoruz.

Aslinda her dakika ilgi bekleyen bir yapim yoktur.
Bir kere seni seviyorum derse, yada cok icten sarilirsa, yada sakin durup bana cok güzel baktigini görür dudaklarinda bir gülümseme hissedersem bununla bi 24 saat yetinebilirim:)

Ara sira beni canina atacak gibi oluyor (bende öyle oluyorum) ve bu benim cok hosuma gidiyor..
Bununda ara sira olmasi güzel, sürekli beklemiyorum.

Bazen iki sevgili olmaktan siyrilip, iki arkadas gibi olmayi biliyoruz ve bu benim hosuma gidiyor.

Hergün seni seviyorum diyor zaten, ama bunun yaninda bitanem, canim vs vs gibi sözler olmadigi zaman bazen, ozaman sinir oluyorum:)

Her dakika beklemiyorum, ama günde en az bir kere "seni seviyorum" ve bir kere "askim,bitanem, canim,dünyam" gibi sözlerden birini söylemeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…