Sevgilinizin "Seviyorum" sözü yeter mi?

dusuncende haklisin ancak insanlarin birbirlerini tanidikca daha yakin yasadikca daha cok gorustukce gizem kaybolup yalin gercekler kaliyor. bu gercekleri de seviyor insan ama ask la degil sevgiyle. yani daha farkli bir boyuta geciyor bana gore. ask in icersinde cunku biraz aci vardir bilinmezlik vardir korluk vardir. senin gozlerin acildikca asktan uzaklasirsin. uzaklastigiinda karsindaki adami hala seviyorsan hakkaten bu sevgidir.
aska cok guvenmem ben ama sevgiye guvenirim.,,
bir arkadasim ortaokuldayken defterime soyle yazmisti:

gercek sevgi iyilik gordugunde artmayan kotuluk gordugunde azalmayandir.

burdan baktigimda olaya karsiindaki adami iyisiyle kotusuyle tanidikca aradaki ask kalkabilir dogru ama asil sevgi ya baslar ya da orda sonuverir o iliski.
o yuzden biraz zor bu gonul meseleleri..

doğru diyorsun zor bu işler a.s

davranışları ile göstermesi de yeter. Sürekli söylemesi hoşuma gitmez.

tamamen katılıorum sana...biz de öyle olduk artık bizimkisi 1 senelik bi ilişki...
oturup muhabbet ettiğimz zaman bana kurtlar wadisini falan anlatıyor..işte memati böyle yapmış polat şunu demiş falan..
bazen halimize bakıp gülüorum çünkü sewgili gibi değiliz sanki..onun açısından baktığında hiçbir problem yok gel gör ki benim bir tarafım hala sewgiye aç(kadınların geneli böyledir)seni çok sewiyorum diyor her gün,gece yatmadan mesela bu sözcükleri kullanmadan uyumuoruz 2mizde...içimizden geldiğinde sarılıoruz öpüşüoruz falan...ama nebilim adını koyamadığım ama taa derinlerde hissettiğim sorunlar war gibi...somut birşeyler olmadığı için ortalığı da bulandırmak istemiyorum açıkçası....

kızlar sohbetınıze katılmıs gıbı oluyorum ama bu butun ılıskılerde boyledır sanırım bzımkıde boyle yanı ılk baslarda tel elımızden dusmezdı sabhalara kadar konustugumuzu bılıyorum ama artık bır sure sonra artık sıkılıyolar heralde nasıl dıyım msjlasırken senı sveıyorum dıyosun oda bende dıyo mesela aradan 10 dk gecıyo yıne aynı seyı soyluyosun bu sekılde olunca gercekten bayılır ınsan her ılsıkının ılk ayları boyledır ben bazen derım bız nasıl sevgılıyız dıye oda kızar sana kalsa hep konusalım hep msjlasılm ama oyle bısey ıstemıyorum bende sonucta ama anlamıyolar ıste bı yerden sonra oluyo bunlar ama ben ıpın ucunu bırakmıyorum ama devamlı suprızlerle doludur ılskımız

ben daha fazla katlanmak istemiorum bu duruma açıkçası...karşıma alıp konuşmayı düşünüorum tabi ki kırıcı olmadan...sen bana bunu yaptın şunu yaptın diye suçlamadan...bazen ne söylediğin değil nasıl söylediğin daha önemli oluyor çünkü..
belki o da benim bazı hareketlerimden memnun değildir diye empati yapıp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum...ewet ewet bu gün konuşmalıyım....şans dileyin sewgilimi çok sewiorum we de kaybetmek istemiorum ama içten içe de mutsuzum... benneyaptımki

canım konus bı sen bılırsın ıyı olur ınsallah hayırlısı olsun üzme kendini erkekler işte biraz kovalama bak nasıl pervane oluyo kaybetmek korkusu sarıyo

canım konus bı sen bılırsın ıyı olur ınsallah hayırlısı olsun üzme kendini erkekler işte biraz kovalama bak nasıl pervane oluyo kaybetmek korkusu sarıyo

haklsın..söylemek istediğim o kadar çok şey war ki..
benim anlatmaya onun da dinleyip ''anlamaya'' yüreğimiz yetecek mi bilmiorum açıkçası... :)

haklsın..söylemek istediğim o kadar çok şey war ki..
benim anlatmaya onun da dinleyip ''anlamaya'' yüreğimiz yetecek mi bilmiorum açıkçası... :)

canım acıkca konus ınsallah anlar sevıyo bellıkı oda bazı seylerden odun vermelı ılıskıler tek taraflı yurumuyo malesef acıkca konus ınsallah anlar ve hersey yoluna gırer

canım acıkca konus ınsallah anlar sevıyo bellıkı oda bazı seylerden odun vermelı ılıskıler tek taraflı yurumuyo malesef acıkca konus ınsallah anlar ve hersey yoluna gırer

yoluna girdi gibi... :)
zaman göstericek bundan sonrasını artık ben üstüme düşeni yaptım...
çok teşekkür ederim desteğin için.. :)

Yetmeyebiliyor bazen...insan hoş mesajlar istiyor,duygusal sözler bekliyor başka başka..kadın ruhu işte...
ama gerçek olan şarkıdaki gibi aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor...

yetmez yetmıyor zaten süpermen olmak lazım bazen,
daha çok bellı etmelı.

dilde söylemek yetmez onu hissettirmesi gerekir hareketleriyle ve de daha tatlı sözler de sölemeli

senı sevıyorum:asigim: yeter cunku ıcten soylenen bır senı sevıyorum kelımesı dunyalara bedeldır benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…