shiftcan kız sen ıyı bı kızsın bılıom, benım bı sevgılım vardı 5 sene okul boyunca benı bu sözle kandırdı, ilerde evlenınce (!) dıye dedıgı de oldu kader kısmet dedı hep, ben de onu sıkayım benı mutlu edemıyorsa dedım canını okudum hep bı yarar ıolmadı , süresı geldı bıttı
zaten bı kac sene cıkmıssan adam sana yapısıp evlencez demıyorsa söz möz abuk yuzukler takmaktan kacıyorsademek gelecek düşünmuyo demekktır. bende akıl olsaydı keske de 2 seneden sonra bunu anladıgımda o benı sevıyo deyıp savunmasaydım da önceden bırakabılseydım. bu sözu o yuzden acıyla hatırlıyorum ben. sevdıgım ıcin yanındayım trajedık gelıyo bana . senın de oyle olcak dıye bır sey yok ama cok pis bı söz buu
seni çılgın gibi iyi anladım işte şu an aynı durumdan dolayı ben ayrılık kararı verdim biribirini çok seven iki yakın arkadaş gibi ama tek fark elele tutuşan arasıra öpüşen ve adı sevgili olan iki arkadaş gibi olmuştuk. sanıyorum bir süre sonra aşkın heyecanı geçip yakın arkadaşlık ve sevgi ön plana çıkıyo. ama bende böyle birşey istemiyorum. sorun yok gibi sana süper davranıyo, sevgi desen çılgın gibi ama birşey eksik işte. bu konuyu gündeme getirince de sudan sebeplerle dırdır konuşan kadınlar oluveriyoruz...hepinizin bakis acisiina saygi duydum..
ama aslina bakarsaniz ben de asla incik cincik sevgi gosterilerini hele hele de romantiklik olayini hic sevmem.. arada canim isterse dans ederm onunla canim isterse film izlerim.. yani cok relaks bir iliskimiz var. asla birbirimizi bogmuyoruz.. ama bu seferde fazla serbest miyiz derdine dustum ben.. romantiklik istemiyorum derken sevgi gosterilerini mi engelledim cocugun ya da rahat olalim derken her daim yanimda olmasini mi engelledim her ne yaptim bilmiyorum ama su anda cok acayip bir iliskimiz var ona gore benim tum istediklerimi yapiyor ama bana gore ise benim istediklerim bunlar degil.
yani isin acikcasi adami kendi ellerimle odunsu bir kaliba soktum simdi de cikaramiyorum. o yuzden de bana hicbirsey yetmiyor gibi geliyor.
bugun sabah giderken okula kendi kendime nereye kadar dedim nereye kadar bekleyebilirim bana istedigim gibi davranmasini.. bir zaman veremedim.. degisen ben miyim yoksa o mu onu da cozemedim..
isin icinden cikamiyorum anlayacaginiz. ve aslinda bakarsaniz hic bir sorun da yok ortada.
seni çılgın gibi iyi anladım işte şu an aynı durumdan dolayı ben ayrılık kararı verdim biribirini çok seven iki yakın arkadaş gibi ama tek fark elele tutuşan arasıra öpüşen ve adı sevgili olan iki arkadaş gibi olmuştuk. sanıyorum bir süre sonra aşkın heyecanı geçip yakın arkadaşlık ve sevgi ön plana çıkıyo. ama bende böyle birşey istemiyorum. sorun yok gibi sana süper davranıyo, sevgi desen çılgın gibi ama birşey eksik işte. bu konuyu gündeme getirince de sudan sebeplerle dırdır konuşan kadınlar oluveriyoruz...
seni çılgın gibi iyi anladım işte şu an aynı durumdan dolayı ben ayrılık kararı verdim biribirini çok seven iki yakın arkadaş gibi ama tek fark elele tutuşan arasıra öpüşen ve adı sevgili olan iki arkadaş gibi olmuştuk. sanıyorum bir süre sonra aşkın heyecanı geçip yakın arkadaşlık ve sevgi ön plana çıkıyo. ama bende böyle birşey istemiyorum. sorun yok gibi sana süper davranıyo, sevgi desen çılgın gibi ama birşey eksik işte. bu konuyu gündeme getirince de sudan sebeplerle dırdır konuşan kadınlar oluveriyoruz...
seni seviyorum bence çok değerli bir cümle ama artık öyle sürekli sürekli diyorki çiftler bence basitleşti sadece iki kelimeden ibaret görülmeye başlandı ben bunun taraftarı değilim
yeri geldiğinde beklenmedik anda söylense daha güzel seni seviyorum diyip bütün eziyetleri eden bir adam da söz konusu çoğu ilişkilerde bu da şu demek o iki kelime yeterli değil..
sevdiğime de söylerim önemli olan dilinde değil yüreğinde olmam
tam tersine güzelim söylendikçe anlam kazanıyor. ara sıra herkes karşısındaki herhangi birine bile bu sözü söyleyebilir. sık ve içten söylenmeli ki anlamı olsun.
aynı canım aynı dırdır tantana cadı huysuz oluyorum
napcam bilmiyorum büyütüyorum abartıyorum
ama ona bakarsan oooo benden fazla seviyo sevgisi o kadar büyük
ama birşey eksik işte ne çözemedim ne bu eksik olan sorun bendemi aceppp
ooofff offf ALLAHm bana akıl fikir ver yarabbim
yok be anacım balım
bizde kontür olmuyoki mesajda olmuyo
para yok pul yok
adam gibi gezemiyoruz bile eğlenemiyoruz bile
ahhh balım ahhhhh
insanlar birbiri ile vakit gecrdikce tanidikca ask azalio mu sence?Çok çabuk tüketiyoruz ilişkileri hepsi bu
bedava msjlar bedava dakikalar msn web cam vs bunlar yeni nesil aşkları tüketiyor gibi sanki
ıyı ozaman ne dıyeyım sevmedıgın bı cocuktan neden sevgı beklıyorsun kı ?
ben senı çözemedım sen çözebıldıysen yararlı olduksak ne ala, sen kendın gıbı bır kız görsen evlenmek ıstersın demek, ama gene de sevgısınden emın degılsın ne alaka? cok celıskılı konusmussun kendını bı okumak ıster mısın, okuma bence aklın karısır cunku cok alakasız seyler demıssın. -tatlicadiarzu- senle olan yandı walla. :içelim:
insanlar birbiri ile vakit gecrdikce tanidikca ask azalio mu sence?
evliliklerideki en buyukl problem de belki budur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?