ben eşime sevgiliykende izin veriyodum evlendikten sonrada veriyorum..oda bana karışmaz zaten çoğu zaman ayrı şehirlerde kalmak zorunda kaldım evlendik hala öyle şartlar gereği. ama hiç karışmadık birbirimize ben şuna inanıyorum gitmek isteyeni zorla tutamazsın kısıtlayarak ,yapacak insan fırsatını yaratır zaten..kıskançlık problemi yaşamayız zaten içten kıskansakta dile dökmeyiz ...benden iisini buluyosa güle güle napim :)
İstediğin yere git derim gez toz azcık derim ''yok aşkım ya ben evde oturcam '' der.Deli eder beni.delikafadulden Ayda yıl bir gider benim gitmeme de karışmaz fazlamı relax bir çiftiz acaba-tatlicadiarzu-
sürekli her gece ille benimle cıkıcak die bişi yok...ama suan yeni bi ilişkiye basladım ve o hep benle cıkmak istedi..ama zaman zaman pazar günleri o tek basına arkadsının evine gidio fln filan.olabilir yanı bu tarz basit kıskanclıklar yaaprsan sürekli kendimden soğuturum..bide kendime güeniyorum ona güveniyorum neden cıkmasın??önemli olan az cıkması benle dah fazla olması
tabiiki sonuçta onun da kendine göre bir çevresi var,nasıl ki ben arkadaşlarımla görüşüyorsam oda görüşecek ben gündüz müsait olur görüşürüm, eşimde gündüz çalıştığında akşamları arkadaşlarıyla görüşür ve çoğununda aile yapısını yaşam tarznı bildiğimden hiç rahatsız olmam,sonuçta kölemiz değiller dimii,sosyal olmasalar bence sorunlu bireyler olurlardı...
kimlerle nereye gittiğne bağlı. arkadaşlarımızın bir çoğu ortak ayrı ayrı dışarı çıkmamız pek sorun olmuyo ilişkimizde. ben nası kızkıza eğlenmek istiyosam oda arkadaşlarıyla eğlenmek isteyebilir ama aaa canım tabi git demem sorar sorgularım ondan sonra tamam diyebilirim. ben çıkarım ama izin de istemem haber verrim olur biter. sonuçta kızların eğlenme anlayışıyla erkeklerinki biraz farklı oluyo. :)
ben verirdim, sonucta sevgilim/nisanlim/esim diye eve hapsetmekte olmaz, ha tabi ayni özveriyi ondanda beklerim. mesela biz cok uzagiz birbirimize o istanbulda ben almanyada ama biyere gitmeden önce haber veririz birbirimize ha diceksiniz uzaktayken nerden bilceksin ki nereye gidip gitmedigini ee oda güven meselesi :asigim: Zaten nereye kiminle gittigini bilsem sorun olmaz zaten oda söyler icim rahat etsin diye, fazla SIKMAMAK gerektigini düsünüyorum ben a.s
tabiki hayır tek başına eglenmey giden erkek çapkınlık yapr bunları çok yaşadım insanın acayip morali bozluyor ve bütüngce ona kafayı takıyosun ve arıyosun sabah kadar
Sabaha kadar olmamak şartıyla belli bir saate kadar izin veririm.çünkü bence kocamında erkek arkadaşlarıyla buluşmaya birlikte vakit geçirmeye hakkı vardır.ben nasıl bazı konuları kız arkadaşımla olduğu gibi eşimle konuşamazsam mesela makyaj,alışveriş...o da erkek arkadaşıyla konuşacağı şeyleri benle konuşamaz.yada konuşsakda o kadar zevkli eğlenceli olmaz.alkol işin içine girmediği ve geç saatlere kalmadığı sürece bence sorun yok
gidebilir tabiiki erkeği ne kadar sıkarsan o kadar çok yalan söyler,bunları duyurmadan gizlice yapar ve
sonunda da duyup daha kötü sonuçlar yaşanabilir :sm_cool:
hiç kimsenin bir başkasının hayatını kısıtlama gibi bir lüksü yok bana göre 6 yıllık bi beraberliğim var ve ben izin veriyorum güveniyorsan gerisi sorun değil zatennn kiminle giderse gitsinnnn yeter ki güvennnnn diyorummmmm izin veririm yaniii