Sevgilinizin, siz olmadan eğlenmek için gece dışarı çıkmasına izin verir misiniz?

cikmiycak da ne olucak =D ayri sehirlerde yasiyoruz, eve mi kapansin cocuk =)
eglenmesini dogru duzgun bilen, hayatta bazi seylerin tadini yeterince almis bir sevgiliyse, gozum kapali gonderirim.

Eskiden bunu çok sorun ederdik ikimiz de. Bırakın geceyi gündüz çıkmasına bile sinir olurdum. Ama bunlar geçici durumlar tabi (, Şimdi o da ben de arkadaşlarımızla dışarı çıkabiliriz, ve bu hiç sorun olmaz. Sadece nerde olduğunu ve kimle olduğunu bilmem yetiyor bana. Zaten o arayıp sesini duyurduğunda kendimi yalnız falan hissetmiyorum. O da bensiz takılabilmeli, ben de onsuz takılabilmeliyim. İkimizin de birbirimizden hariç sosyal bir hayatı var sonuçta. (; İki senedir yazları en yakın arkadaşıyla tatile bile çıkıyor. Çok da sıkmamak gerek yani (, Kaçar gider alimallah hehe. İpleri tam kıvamında tutacaksın elinde,çok bırakmayacaksın,çok da germeyeceksin. O zaten kıymetini bilir. Erkek arkadaşım ne yapıp ne yapmaması gerektiğini çözmüş bir erkek Allaha şükür (;

tabi, abartömadığı sürece.. arada erkek erkeğe çıkmak isteyebilirler biz nası kızkıza çıkıpp eğleniosak.. tabi ki normalden çok daha dikkatli davranmak gerekiyo..

Zaten gideceği kişiler belli olduğu için gidebilir neden olmasın
Hem sevgili aşkım zaten beni de çağırır

sevgilimin çıkmasına asla izin vermezdim.yani eşimle sevgiliyken hiç izin vermezdim.ama şimdi eşim geçti artık şimdi veriyorum.

Son düzenleme:
maç izlemeye play station oynamaya falan gidebilir tabi yada ne biliyim çay falanda içebilir ki gidiyo hepsine izin veririm ama kop kop hop hop olaylarına girerse o zaman iş değişir işte elime alırım terliği

arkadaşları pek yoktur iş arkadaşları var onlarla da akşam vs görüşmek istemez.memlekete gittiğimizde eski iş arkadaşlarıyla gider dışarda yemek vs yer ama arar bilgi verir ,geç vakitte gelmemeye özen gösterir,eğer bulunduğum şehirede bir arkadaşı gelirse arar gitmemi istemezsem gitmem der ben git görüş arkadaşınla derim.zaten arkadaşları kaliteli seçiyor o yüzden hiç tereddüt etmemişimdir.kendisi arkadaş konusunda çok tutucu o yüzden saat 11 olmadan eve gelmek şartıyla gider gelir.

gitme diyemem çünkü ilişkide yasaklar cart curtlar hayatı zindan ediyor buna benzer bir konuda beni de sıkmaması için izin veririm ama içimde içimi yer

Geçenlerde bi akşam dışarı çıktık doğum gününe orda onun çok arkadaşı vardı böyle eğlendik güldük falan işte arkadaşları.
-Yenge bi akşamda sevgilini bize werde eğlenelim erkek erkeğe izin verirmisn
dedi :)
bende
-İzin mi ne izni bizm ilişkimizde erkeğin sözü geçer :)
dedim :)
-herkesten bi Ooooo diye ses yükseldi benimki kabardı fln böyle şişindi
sonra ben benimkine dönüp
-Gece gidince tekrar konuşcaz bu konuyu diyip uyuz uyuz güldüm :)
orda bi kahkaha koptu
Daha sonra ne o sordu ne ben açtım
Gitmez gitmek istemez benleyken yeterince eğleniyor zaten işinden vakit bulunca birlikte gidiyoruz öyle yerlere:)

tabii ki izin vermem
geçen yaz beni bir günlüğüne bile denize göndermemişti ben bikini giyen biri olduğum için
ben de onun denize gitmesine izin vermedim
ayağının dibindeki denize girememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…