• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin, siz olmadan eğlenmek için gece dışarı çıkmasına izin verir misiniz?

ikimiz de özgürüz bu konuda. Birbirimizden haberimiz olduğu sürece istediğimiz kişilerle istediğimiz yere gidiyoruz. kendime karıştırtmıyorum kıyafet gezme arkadaş konusunda. ben de karışmıyorum. iş ciddiye binerse farklı olur tabiki :16:

Eskiden vermezdim, ama simdi verebilirim bir kac kereliğine. Tabi kiminle gideceğine de bağlı.

herkesın ozel hayatı var. eger bir sorun teşkil etmeyecekse ve güven varsa zaten güven olmadan o ilişki yürüyemez gidebilir neden gitmesin. biz arkadaslarımızla gitmiyormuyuz dısarıya. gittiği zaman beni o ortamda arıyor zaten burdaayım yanımda bunlar var diye. canımlı cicimli konusuyor o yüzdende güvenim artıyor. sürekli gitmediği sürece tabiki izin verebilirim :)

bizde izin almak izin vermek yoktur, koca koca insanlariz ne o oyle izin vermek falan. kimse kimseye karisamaz bizde
ama ikimiz de sinirlarimizi biliriz kimse soylemeden biliriz ne yapilmasi ne yapilmamasi gerektigini
oyuzden ikimiz de gece eglencelerine tek basimiza cikmayiz. bugune kadar ne ben ciktim ne o cikti. aksam yemegi icin arkadaslarimizla bulusuruz bazen ayri ayri ama eglence kismina gecenler gecer biz eve doneriz:)

İzin vermiyoruz ki:1: Sadece soruyor, "Gitsem mi, kızar mısın?" gibisinden. "Git." diyorum ne diyim, yapması gerekenleri ve sınırlarını bilecek yaşta.

sık sık olmaz ama kırk yılda bir tanıdığım güvendiğim arkadaşlarıyla bildiğim bir yere gidiyorsa tabi ki gidebilir.
daha önce de gitti bişey demedim, ben de gittim bişey demedi, hatta kızlı erkekli gittik yurt dışına eğlenmeye bile gittim ses çıkarmadı.
bana bu kadar güvenirken, onu kısıtlamam haksızlık olur, tabi yine de kızlı erkekli bir ortama bensiz gitmesini istemem yalan yok.
gerçi gittiğinde de sarhoş olup seni çok seviyorum diye bağırmıştı, bütün sinirim geçmişti :D

Gece dışarı çıkma sorunum olduğu için, o da gece çıkmaya eskiden çok düşkün olduğu için ilişkimizin başlarında çook huzursuz olsam da izin vermiştim ama aileler birbirini tanıyınca onun da dışarı çıkma alışkanlığı kaybolunca artık nadir de olsa birlikte çıkıyoruz.

kendince yakın gördüğü insanları zaten bende tanırım o nedenle gitmesinde bir sakınca yok. 2 hafta önce tatile gitti erkek arkadaşlarıyla unutamayacağı güzel bir anı olmuş bende sevindim güzel vakit geçirdiğinde :87:
onun için bu güzel birşey.. paranoyak olmaya gerek yok ayrıca her gittiği yere benim gitmem ya da benim her gittiğim yere onun gelmesi şart değil.......... :20:

elbette gidebilir, sonuçta birbirimizin malı değiliz ilişkilerde kişisel yaşam alanlarına saygı duyulmalı bence:)
ben de giderim ki, böyle bir durumda bana karışacak bir erkeğe tahammül edemem zaten
ki sonuçta ortada bir ilişki varsa, güven de olmalı yasaklar, kısıtlamalar ilişkiyi ayakta tutmaz bence aksine yıpratır
bir ilişki huzur, güven ve mutluluk üzerine kurulu olmalıdır:)

(şimdiki eşim bu arada) ben olmadan dışarıya çıkmasına izin verirdim sevgiliyken de nişanlıyken de yalnız bir şartım olurdu çıkarken arasın eve gelince arasın....kimle takılıo pek ilgilenmezdim k,i o da bana karışmasın diye...ntekimde öyle oldu...o da bana karışmadı hatta tek başıma arkadaşlarımın yanına şehir dışına bile gitmeme izin verdi...şuan evliyiz zaten maça giderken bile beni götürür...halı saha maçına:) gayette ,iyiyiz......erkekleri fazla sıkmamak gerek...ve çıkmadan öncede şartları konuşmak gerek...ben konuştum...kimsenin özgürlüğünü almamak gerek ve özgürlüğünüzüde vermemeniz.

Bara,diskoya, müzikli herhangi bir yere ben olmadan kesinlikle gidemez... :41: Ama olur ya kahveye gider ne bilim arkadaşlarıyla toplanıp mangala gider falan ozaman tamam :27:

Back
X