Senleyken yapmamış. Seni sevdiğinden eminsen ve seviyorsan takılmaa. Bir daha mı seveceksin onun gibi birini?
Evet. Hatta bana eğer benmle yatarsan senden ayrıLırım biLe dedi :)
Beni sevdiğinden eminim bende seviyorm.
İnşaLLah sorunsuz devam eder.
Muhabbet Cinselliğe Uzandıysa, Olay Bitmiştir..
Konuşacak Başka Bir Şeyiniz Yok mu ??
ne olmuş ki canım yattıysa?
benim sevgilimin de benden önce deneyimleri olmuş.
e adam nerden bilsin 24 yaşında benim karşısına çıkacağımı
gününü gün etmiş gezmiş tozmuş.
beni benden öncesi ilgilendirmez, hiç kafama bile takmam.
eğer 24 yaşına kadar bişeyler yaşamamış olsaydı esas o zaman aklıma takılırdı
siz sevgilinizi kaç yaşında tanıdın?
edit::: şimdi farkettim yazmışsın 21 yaşında oldugunu. canım 21 yaşında bir erkeğin ciddiyim seni ailemle tanıştırcam deyip cinsellikten konu açması ne kadar itici. zaten o yaştaki erkeklerin ciddi olabileceğini düşünmüyorum.
yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. çünküüüüüü;
anlattığın durum aslında senin kişisel kararını belirleyen bir şey. bu durum seni rahatsız ediyorsa ayrılırsın ya da çok rahatsız etmiyorsa ayrılmazsın.
ama gerçekten merak ediyorum. buraya yazanlara göre mi hareket edeceksin? oylama gibi bir şey değil mi bu?
çoğunluk olur mu öyle şey dediğinde veya yatmış olsun ne olacak ki dediğinde mi bu senin kararını oluşturacak.
o zaman bu şarkı sana gelsin: kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın :)
boyle demesine mutlu olmussun ama bence bi durup sorgulaman gereken bir cumle. ne demek benle yatarsan senden ayrilirim. oyle bir durumda kendisinin bilinci yerinde degil mi ki olup bittikten sonra ayriliyo. bunun yerine neden demiyo seninle bunu yasamayi dusunmuyorum diye. hadi diyelim oldu. seven insan boyle bisey oldu diye kendi beraber oldugu insandan vazgecer mi. ne yani o yatmadan once sevdigi saygi duydugu kiz, yattiktan sonra beyefendi ayrilir. oldu pasam. igrenc erkek mantigi iste. bence ikiniz de ciddi dusunecek yasta degilsiniz. konustugunuz konular surekli buraya gelmemeli. ne kadar birbirinizi severseniz sevin, sana benle yatarsan senden ayrilirim diyecek cesareti bulamamali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?