Sevgilinizin sizden önceki ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

ZynbSdt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
12
0
36
İzmir
Mrb arkadaşLar uzun zamandır kk'yı takip ediorm. Çok güzeL bi site oLdğu için üye oLdum.
Bir soru sormak istiyorum.
SevgiLiniz var, seviyorsunuz. Onunda sizi sevdiğinden eminsiniz. Ama bi sorun var erkek arkadaşınız, dha önce bi kaç kişiyLe yatmış bu ilşkiye zarar verecek bi ayrıntı mıdır ?
Ya da sevmek herşeyi görmezden gelmek için yeter mi... :18:

Yatmışsa yatmış ne yapayım ben de birkaç kişiyle yattım!
Tövbe estağfurullah!
Sevgilinizle konuşacak başka konu mu yok Allah aşkına!

Önemli olan seninleyken yapmamasıdır

Bir söz vardır kadının geçmişine erkeğin geleceğine bakacaksın diye..şahsi düşüncem bu konuda kadın erkek ayırım yapmam..bu zamanda sıfır hiç bir şey yaşamamış erkek tabir yerindeyse bir elin parmaklarını geçmeyecek düzeye geldi seninle her daim cinsellik konuşuyorsa uzak dur derim ,yoksa geçmişine takılıp önyargılı olma onu tanımaya çalış.....

bana seninLe değiştim diyo, hiç bi zaman ondan böyle istekler duymadım bana karşı..
öpüşmekten fazla ileri gitmedik. 2 gün sonra 5 ay olcak ve 21 yaşında ve benmle ciddi olduğunu söylüo. bi süre sonra ailesiyle tanıştırcak. Bana sadık olduğuna İnanmak istiyorum ama geçmişi aklıma zaman zaman gelmio değil. Derdim ileride kafamda sorun yaratıp yaratmıcağı

Senleyken yapmamış. Seni sevdiğinden eminsen ve seviyorsan takılmaa. Bir daha mı seveceksin onun gibi birini?

Evet. Hatta bana eğer benmle yatarsan senden ayrıLırım biLe dedi :)
Beni sevdiğinden eminim bende seviyorm.
İnşaLLah sorunsuz devam eder.

Muhabbet Cinselliğe Uzandıysa, Olay Bitmiştir..
Konuşacak Başka Bir Şeyiniz Yok mu ??

ne olmuş ki canım yattıysa?
benim sevgilimin de benden önce deneyimleri olmuş.
e adam nerden bilsin 24 yaşında benim karşısına çıkacağımı
gününü gün etmiş gezmiş tozmuş.
beni benden öncesi ilgilendirmez, hiç kafama bile takmam.
eğer 24 yaşına kadar bişeyler yaşamamış olsaydı esas o zaman aklıma takılırdı
siz sevgilinizi kaç yaşında tanıdın?

edit::: şimdi farkettim yazmışsın 21 yaşında oldugunu. canım 21 yaşında bir erkeğin ciddiyim seni ailemle tanıştırcam deyip cinsellikten konu açması ne kadar itici. zaten o yaştaki erkeklerin ciddi olabileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Bencede ZynbSdt, 21 yasindaki erkekler bildigim kadariyla hala cocuksu ruhalari var, ne olgunlasmis ne buyumus, akillari fikirleri hep ayni. Ama bu demek olmuyor ki dunya'daki butun erkekler ayni. 21 yasinda olgun olanlar da var ki bunlar yuzde kac lar bilemem.

sen kac yasindasin canim?

Duygulariniz'dan emin olun, ha belki sende degisir ve bir daha gecmisinde yaptigini yapmaz ama bunu direk soyleyemeyiz.

Ben asıl hayatında hiçbir şey yaşamamış deneyimi olmamış adamla olamam..herşeyi yaşasın görsün içinde geçmişe dair hiç uhte kalmasın.. ve beni gerçekten istediği için seçmiş olsun..

Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez bence.Önemli olan seninle birlikte olduktan sonra ki yaşantısıdır. Erkekler kadınlardan farklı bir gelişim içinde büyüyorlar.Ailelerimiz kızlarını evleneceği adama saklama çabasıyla yetiştirirken, erkek çocuklarını her deneyimi yaşaması için sokağa atıyor ve destekliyorlar.Bu açıdan senden önce deneyimleri olmuş olması çok normal.Ancak yaş 21 diyorsun.Ve seni kendisiyle birlikte olmaman konusunda uyarmış ki bu bana çok da güzel gelmedi.Bence senden önceki deneyimlerini değil de sana davranışlarını ölçüp biç.Geçmişini sana anlatması bir de çooookkk hayat tecrubesi varmış gibi,seni kendisiyle birlikte olmama konusunda uyarması bana pek hoş gelmedi.Sanki birlikte olduğum kadın elimin kiridir kafasında bir adam izlenimi oluştu bende.Bunlar tabi yazdıklarından edindiğim izlenimler.Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama tedbirli ol bence.Onu daha iyi tanımaya çalış.Umarım çok mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
bende 19 yaşındaym. Bu yaşta ciddi düşündüğümüzü söyLemek biraz tuhaf kaçabiLir farkındaym
Ne yapacağım konusundada kararsızım. İnş yanLış kararLar aLmam :/

yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. çünküüüüüü;

anlattığın durum aslında senin kişisel kararını belirleyen bir şey. bu durum seni rahatsız ediyorsa ayrılırsın ya da çok rahatsız etmiyorsa ayrılmazsın.

ama gerçekten merak ediyorum. buraya yazanlara göre mi hareket edeceksin? oylama gibi bir şey değil mi bu?

çoğunluk olur mu öyle şey dediğinde veya yatmış olsun ne olacak ki dediğinde mi bu senin kararını oluşturacak.

o zaman bu şarkı sana gelsin: kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın :)

Ben düşünceLerinizi merak ettim :)
kaLbim ( birçok kullanıcının da söylediği gibi ) seni ve senden sonrasını düşün diyo.
kararımın bir kısmını Burda söyLenenLer büüyüüüüük bi kısmını da Onun davranışları beLirlicek..
Tşk ederm görüşleriniz için

boyle demesine mutlu olmussun ama bence bi durup sorgulaman gereken bir cumle. ne demek benle yatarsan senden ayrilirim. oyle bir durumda kendisinin bilinci yerinde degil mi ki olup bittikten sonra ayriliyo. bunun yerine neden demiyo seninle bunu yasamayi dusunmuyorum diye. hadi diyelim oldu. seven insan boyle bisey oldu diye kendi beraber oldugu insandan vazgecer mi. ne yani o yatmadan once sevdigi saygi duydugu kiz, yattiktan sonra beyefendi ayrilir. oldu pasam. igrenc erkek mantigi iste. bence ikiniz de ciddi dusunecek yasta degilsiniz. konustugunuz konular surekli buraya gelmemeli. ne kadar birbirinizi severseniz sevin, sana benle yatarsan senden ayrilirim diyecek cesareti bulamamali..

tebrik ediyorum, cok guzel, akillica bir yaklasim. Bu bakis acidan bakmak gerek.. Katiliyorum

Ben bu cümlede mutlu olunacak bir şey göremedim ama. :44:

Seninle birlikte olursam sana sahip çıkmam seni öyle yarıyolda bırakırım gibi düşüncelere yol açtı bende bu cümlesi erkek arkadaşınızın..

Bir durup mantıklı düşünmek gerek, aşkta bir yere kadar...

Her birde, bu konuyu buraya açmanız bile bunu sorun ettiğinizi gösteriyor aslında yani bu durumu ileride sorun etip etmiyeceğnizi- bu durumu aşıp aşmayacağınıza dair fikirlerinizi bir düşünün ve ona göre karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…