Sevgilinizin sizden önceki ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yok anLamadınız.
beni denermş. o noktaya gelirmş.. Eğer benmde istekli olduğumu görürse o an terkedermş. yatarak değil. beni diğerlerinden farklı gördüğünü söyledi...

erkeklerin namus anlayışı bu işte maalesef.

yattığı kızlar pis, kirli mi?

neyse canım üstüne alınma da ben sinirlendim açıkçası bu çocuğa.

şöyleki yatma şekillerine bağlı yani sadece 2 dk lık zevk içinmi yatmış yoksa gerçekten duygusal bağlamda hissederekmi dokunmuş bir tene? benm için asıl olan yatmak değil severek yatmaktır.ben sevmediğim birini öpemem dokunamam mesela karsımdaki erkektende aynı tepkiyi beklerim yoksa keranede isterse 10000 kişi ile beraber olsun benden önce umrumda değil yeterki benden sonra olmasın ama çok sevdiği biriyle bende önce beraber olmussa bak onu kafama taakrım çünkü erkekler severek yattıkları kadınları asla unutmaz

Yok anLamadınız.
beni denermş. o noktaya gelirmş.. Eğer benmde istekli olduğumu görürse o an terkedermş. yatarak değil. beni diğerlerinden farklı gördüğünü söyledi...

Ayy ayy ayyyy!!!
Adam kendini ne sanıyor acep?
Deneyecekmiş vayyy padişahım hareminde kaç kızı denedin,o noktaya getirdin de terkettin?
Allahım ya şu erkeklere prim veriyorsunuz ya helal olsun az bile yapıyorlar biz kadınlara!

Katılıyorum. Siz bu ilişkide denenensiniz. Yani bir bakımdan ilişkiyi elinde tutan erkek arkadaşınız. Aslında ilişkide paylar eşit olmalı ve iş bu konulara kadar gelmemeli. Erkek arkadaşınız çocuk gibi. Kendini fazla önemsiyor.

Önemli olan konulardan biride şudurki o kişiye sen deseydin ki --ben senden önce birkaç kişiyle yattım o seni kabul edermiydi?sana bakışı nasıl olurdu. bu zihniyete bitiyorum . erkekler genelde birçok bayanla yatar ama evlenirken derki eli erkek eline deymemiş, olsun kimseyle olmasın isterler. Eğer erkekte başka bir bayanla ilişkiye girmediyse ilişkiye girmemiş bir bayanla olabilir, yani karşılıklı olması lazım kimse kimseden üstün değildir!!!!!!!

Yok anLamadınız.

unutmadan söyleyeyim 'Sen bildiğim kızlardan değilsin' mi dedi? Kim bilir kaç kişiye söyledi bunu? Sonuç aynı. Bu kadar kolay inanmayın derim.

unutmadan söyleyeyim 'Sen bildiğim kızlardan değilsin' mi dedi? Kim bilir kaç kişiye söyledi bunu? Sonuç aynı. Bu kadar kolay inanmayın derim.

inandığımı söylemiyorum bende.
o lafı bi tek bana söyleyip söyLemediği de meçhul zaten bunu biLemeyiz.
yorumlara göre kafamda bişeyler oluşturmaya çalışıyorum. zaten hani evlencek de değiliz bu yaşta.
Benm için bi ayrıntı olduğu için sizlere soruyorum zaten. Çoğunuz da benmLe aynı fikirdesiniz.

ben kaldıramazdım çünkü ilki ve sonu olmak isterdim sevdiğimin...

erkeklerın doğası bu yanı bırıyle illaki yatmıştır ihtiyaç olarak görüyorlar bu tip şeyleri herneyse kımle yatmış olursa olsun geçmişini arkasında bırakıp senınle yenı bır hayat kurmaya varım dıyorsa gereken guvenıde verıyorsa temkınını elden bırakmadan ilişkinize başlaya bilirsin

söyLenen herşeyi dikkate aLıyorum :)
tşkler görüşün için

Var tabi ki ama sakLamak istemiyorum benden duy diye anLattı bana bunLarı.
Bende tedirgn oLduğum için siznLe payLaşmak istedim...

Eski anılarını anlatarak,gizli bir fantezi türü olabilir bu konuştukları..
Kendi geleceğinize yönelseniz,daha sağlıklı olur..

tövbe tövbe
böyle konularmı konuşuyorsunuz sevgilinizle...
yatmışsa yatmış yani ne olacak?
zaman tüneline girip geçmişi gerimi çevireceksiniz

Kızlar bence sevmenin ciddi düşünmenin evlilik kararı almanın yaşla ya da onun önceden biriyle birlikte olup olmamasına bağlanamaz..erkek ya da kız olsun farketmez herkes sevdiğinin ilki sonu ve teki olmak ister..keşke herkes adabıyla yaşasa da böyle sorunlar kalmasa ama maalesef biz insanız her şey de bizim için..belki o birlikte olduğu kızlara da büyük ümitler vermiştir aynı uyarıyı yapmıştır..en iisi bu konulara hiç girmemek eğer cevabı öğrendiğinde taşıyabileceğine o cevapla yaşayabileceğine inanıyorsan sor ama ben olsam kaldıramam..ben eşimle evlendiğimde 20yaşındaydım o da 22 onu 18yaşında tanıdım o zamana kadar da birşey yaşamış olabileceğine inanmadım bunu kendisine sormadım bile..merak ettim ama dizginledim kendimi..böyle şeyler ilişkiyi çok yıpratıyor..bi kere karşıdakinin de güveni sarsılıyor eğer öyle birşey yapmadıysa bu soruyu ona sormak büyük bi saygısızlık olurdu bence..

Evet. Hatta bana eğer benmle yatarsan senden ayrıLırım biLe dedi :)
Beni sevdiğinden eminim bende seviyorm.
İnşaLLah sorunsuz devam eder.

namus timsali süper dürüst insan....

ben de buna takıldım...çok komik hatta çirkin...

bir kere "denenmek" fikri bile çok itici..aklı sıra etkilemeye çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…