Yatmışsa yatmış ne yapayım ben de birkaç kişiyle yattım!
Tövbe estağfurullah!
Sevgilinizle konuşacak başka konu mu yok Allah aşkına!
Yok anLamadınız.
beni denermş. o noktaya gelirmş.. Eğer benmde istekli olduğumu görürse o an terkedermş. yatarak değil. beni diğerlerinden farklı gördüğünü söyledi...
Ayy ayy ayyyy!!!
Adam kendini ne sanıyor acep?
Deneyecekmiş vayyy padişahım hareminde kaç kızı denedin,o noktaya getirdin de terkettin?
Allahım ya şu erkeklere prim veriyorsunuz ya helal olsun az bile yapıyorlar biz kadınlara!
Ben onu korumuyorum zaten.
Olan biteni anLatıyorm..
HEPİNİZ HAKLISINIZ..
Yok anLamadınız.
beni denermş. o noktaya gelirmş.. Eğer benmde istekli olduğumu görürse o an terkedermş. yatarak değil. beni diğerlerinden farklı gördüğünü söyledi...
unutmadan söyleyeyim 'Sen bildiğim kızlardan değilsin' mi dedi? Kim bilir kaç kişiye söyledi bunu? Sonuç aynı. Bu kadar kolay inanmayın derim.
Mrb arkadaşLar uzun zamandır kk'yı takip ediorm. Çok güzeL bi site oLdğu için üye oLdum.
Bir soru sormak istiyorum.
SevgiLiniz var, seviyorsunuz. Onunda sizi sevdiğinden eminsiniz. Ama bi sorun var erkek arkadaşınız, dha önce bi kaç kişiyLe yatmışbu ilşkiye zarar verecek bi ayrıntı mıdır ?
Ya da sevmek herşeyi görmezden gelmek için yeter mi... :18:
erkeklerın doğası bu yanı bırıyle illaki yatmıştır ihtiyaç olarak görüyorlar bu tip şeyleri herneyse kımle yatmış olursa olsun geçmişini arkasında bırakıp senınle yenı bır hayat kurmaya varım dıyorsa gereken guvenıde verıyorsa temkınını elden bırakmadan ilişkinize başlaya bilirsin
Var tabi ki ama sakLamak istemiyorum benden duy diye anLattı bana bunLarı.
Bende tedirgn oLduğum için siznLe payLaşmak istedim...
söyLenen herşeyi dikkate aLıyorum :)
tşkler görüşün için
Evet. Hatta bana eğer benmle yatarsan senden ayrıLırım biLe dedi :)
Beni sevdiğinden eminim bende seviyorm.
İnşaLLah sorunsuz devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?